Чӑваш чӗлхин икчӗлхеллӗ ҫӳпҫи

Сӑмах: ҫак

Пуплев пайӗ: 0

Пурӗ тӗл пулать: 27787

Усӑ курнӑ сӑмах формисем

ҫак(21744)
Ҫакӑн(3848)
ҫакса(1117)
ҫакнӑ(493)
ҫакрӗ(99)
ҫакма(56)
ҫакмалли(43)
Ҫакан(32)
ҫакрӗҫ(32)
ҫакӑр(26)
ҫакаҫҫӗ(22)
ҫакрӑм(21)
ҫакнах(21)
ҫакмалла(19)
ҫакать(19)
ҫака(17)
ҫакас(15)
ҫакнӑскер(15)
ҫакрӑмӑр(14)
ҫакатӑп(12)
ҫаксан(10)
ҫакнине(9)
ҫакакан(9)
ҫакӗҫ(8)
ҫакни(7)
Ҫакатпӑр(6)
ҫакман(5)
ҫакнисем(4)
ҫакасси(4)
ҫакатӑн(3)
ҫакатчӗҫ(3)
ҫакӑп(3)
ҫакӑпӑр(3)
ҫакнӑччӗ(3)
ҫакӑттӑм(2)
ҫакнипе(2)
ҫакмашкӑн(2)
ҫакмарӗҫ(2)
ҫакасшӑн(2)
ҫакам(2)
Ҫакнисене(2)
ҫакмарӗ(2)
Ҫакасчӗ(2)
ҫакмаҫҫӗ(2)
ҫакӗ(1)
ҫаксассӑн(1)
ҫакмастӑн(1)
ҫакассинчен(1)
ҫакмаллисем(1)
ҫакаканӗсем(1)
ҫакатчӗ(1)
ҫакасса(1)
ҫакманнипе(1)
ҫакатӑр(1)
ҫакмасӑр(1)
ҫакмастӑр(1)
ҫакмаллаччӗ(1)
ҫакасшӑнах(1)
ҫакрӑн(1)
ҫакаймасть(1)
ҫакнӑскере(1)
ҫакманни(1)
ҫакманнине(1)
ҫакасран(1)
ҫакнӑн(1)
ҫакмаллине(1)
ҫакнӑскерсем(1)
ҫакмасан(1)
ҫакнӑран(1)

Меню

 

Статистика

...тĕплӗнрех