Чӑваш чӗлхин икчӗлхеллӗ ҫӳпҫи

Сӑмах форми: те -> тетчӗ

Сӑмах тӗпӗ: те

Пуплев пайӗ: 7

Пурӗ тӗл пулать: 54

Хыҫра усӑ курни

ӗҫлет тетчӗ,   килет тетчӗ,   парать тетчӗ,   парӗ тетчӗ,   пӑлханатӑп тетчӗ,   ӳсет тетчӗ,   хӗрсем тетчӗ

Умра усӑ курни

тетчӗ амӑшӗ,   тетчӗ ачашшӑн,   тетчӗ вара,   тетчӗ вӑл,   тетчӗ кукамай,   тетчӗ мана,   тетчӗ пӗчӗк,   тетчӗ пуль,   тетчӗ Расщепей,   тетчӗ ҫав,   тетчӗ Тӑван,   тетчӗ тӑтӑшах,   тетчӗ ун,   тетчӗ хӑнана,   тетчӗ шӑпӑрлан,   тетчӗ шкулта,   тетчӗ яланах

Меню

 

Статистика

...тĕплӗнрех