Чӑваш чӗлхин икчӗлхеллӗ ҫӳпҫи

Сӑмах форми: те -> тесе

Сӑмах тӗпӗ: те

Пуплев пайӗ: G

Пурӗ тӗл пулать: 6114

Хыҫра усӑ курни

абзац тесе,   абзацсем тесе,   аван тесе,   Аваран тесе,   авӑрланӑ тесе,   Авигея тесе,   Авихаиль тесе,   авлантарас тесе,   Авраам тесе,   Аврам тесе,   айӑплаччӑр тесе,   айӑплӑ тесе,   айӑплӗ тесе,   айӑпсӑр тесе,   айванла тесе,   айлӑмӗ тесе,   акӑ тесе,   алӑк тесе,   Александра тесе,   Алеша тесе,   аллинче тесе,   ангелӗ тесе,   анне тесе,   ансат тесе,   ансатлатас тесе,   антарнӑ тесе,   апостол тесе,   аппаланччӑр тесе,   аппу тесе,   аптӑратчӑр тесе,   Апфус тесе,   арӑм тесе,   аристократ тесе,   аристократизмӗ тесе,   аристократсем тесе,   арканччӑр тесе,   артиллерист тесе,   артистичность тесе,   артистка тесе,   асаплантарас тесе,   асӑн тесе,   асӑнмалӑх тесе,   асӑрхаттарас тесе,   асӑрхаччӑр тесе,   асӑрхӑп тесе,   аскӑнайтӑр тесе,   аслӑлаччӑр тесе,   аслӑраххи тесе,   аталаннӑ тесе,   аталантарас тесе,   аталантарччӑр тесе,   аталантӑр тесе,   аташатӑп тесе,   атте тесе,   Аттем тесе,   Афара тесе,   ахалех тесе,   ача тесе,   ачасем тесе,   ачисем тесе,   Ашхура тесе,   ӑмӑрту тесе,   Ӑна тесе,   ӑнӑҫсӑр тесе,   ӑнӑҫтартӑр тесе,   ӑнкарас тесе,   ӑнланас тесе,   ӑнланасчӗ тесе,   ӑнланччӑр тесе,   ӑнманӗ тесе,   ӑру тесе,   ӑсатас тесе,   ӑсатнӑ тесе,   ӑслӑ тесе,   ӑслӑрах тесе,   ӑссӑр тесе,   ӑсчах тесе,   ӑшӑнас тесе,   ӑшӑнма тесе,   ӑшӑтма тесе,   ӑшланас тесе,   Берия тесе,   большевик тесе,   Вавилон тесе,   Валериан тесе,   валли тесе,   Валтасар тесе,   Ваня тесе,   вара тесе,   варалантӑр тесе,   варалас тесе,   Варвари тесе,   Варнава тесе,   Васена тесе,   ватах тесе,   ватӑ тесе,   вӑйӑ тесе,   вӑйлантӑр тесе,   вӑйлатас тесе,   вӑл тесе,   Вӑлах тесе,   вӑранмалла тесе,   вӑратас тесе,   вӑрӑмрах тесе,   вӑрла тесе,   вӑрланӑ тесе,   вӑрҫмашкӑн тесе,   вӑтам тесе,   вӑтанӗҫ тесе,   вӑхӑт тесе,   вӑхӑтлӑха тесе,   вӑхӑчӗ тесе,   Вениамин тесе,   Верзеллий тесе,   Вефиль тесе,   вӗлерес тесе,   вӗлеретӗп тесе,   вӗлеретпӗр тесе,   вӗлерӗп тесе,   вӗлерме тесе,   вӗлермелле тесе,   вӗлерместӗп тесе,   вӗлерместпӗр тесе,   вӗлернӗ тесе,   вӗлертӗр тесе,   вӗлерттерес тесе,   вӗлерччӗр тесе,   вӗренекен тесе,   вӗренекенсем тесе,   вӗренес тесе,   вӗренӗр тесе,   вӗреннӗ тесе,   вӗрентес тесе,   вӗрентесчӗ тесе,   вӗрентме тесе,   вӗренччӗр тесе,   вӗртӗр тесе,   вӗҫертес тесе,   вӗҫертрӗ тесе,   вӗҫӗп тесе,   вӗҫленет тесе,   вӗчӗлтеттерес тесе,   вилесчӗ тесе,   вилет тесе,   вилӗ тесе,   вилӗм тесе,   виллӗ тесе,   вилме тесе,   вилмест тесе,   вилместӗн тесе,   вилместӗп тесе,   вилнӗ тесе,   вилчӗ тесе,   вилччӗр тесе,   Вильямс тесе,   Вирсавия тесе,   виҫҫӗре тесе,   Владик тесе,   Воаз тесе,   Воанергес тесе,   Вооз тесе,   вулама тесе,   вулас тесе,   вулать тесе,   вулаччӑр тесе,   вунтӑваттӑра тесе,   выля тесе,   вырӑн тесе,   вырӑна тесе,   вырӑнаҫтарччӑр тесе,   вырӑнаҫтӑр тесе,   вырӑнлӑ тесе,   вырӑннех тесе,   вырӑс тесе,   вырнаҫасчӗ тесе,   вырнаҫмаҫҫӗ тесе,   вырнаҫтарма тесе,   вырнаҫтӑр тесе,   выртас тесе,   выртать тесе,   выртӗ тесе,   вырттарап тесе,   вырттӑр тесе,   Г тесе,   Гаддис тесе,   Галаад тесе,   Гвоздев тесе,   Гель тесе,   геройсем тесе,   Гитара тесе,   государь тесе,   Гоша тесе,   Григорьев тесе,   грипӗ тесе,   группӑра тесе,   гусар тесе,   Дан тесе,   дендротерапи тесе,   Дубровскиех тесе,   Евпатор тесе,   Елена тесе,   Елкана тесе,   енӗ тесе,   енсем тесе,   ернӗ тесе,   ертӗр тесе,   Есек тесе,   ӗлкӗрес тесе,   ӗмӗртес тесе,   ӗмӗртӗ тесе,   ӗмтерес тесе,   ӗненетӗп тесе,   ӗненӗ тесе,   ӗненӗр тесе,   ӗнентерес тесе,   ӗнентӗм тесе,   ӗнентӗр тесе,   ӗненччӗр тесе,   ӗнтӗ тесе,   ӗҫ тесе,   ӗҫейччӗр тесе,   ӗҫес тесе,   ӗҫӗ тесе,   Ӗҫлемен тесе,   ӗҫлет тесе,   ӗҫлеттерес тесе,   ӗҫлӗпӗр тесе,   ӗҫлӗр тесе,   ӗҫместӗп тесе,   журналист тесе,   Зимри тесе,   Иарха тесе,   Иахин тесе,   Иванович тесе,   Иваныч тесе,   Иезавель тесе,   Иерусалим тесе,   Измаил тесе,   Израиль тесе,   иккен тесе,   иккӗлентӗр тесе,   иккӗмӗш тесе,   иксӗлтӗр тесе,   ил тесе,   илемлетес тесе,   илемлетет тесе,   илемлетнӗ тесе,   илемли тесе,   илемшӗн тесе,   илес тесе,   илесчӗ тесе,   илеҫҫӗ тесе,   илетӗп тесе,   илештерес тесе,   илӗ тесе,   илӗп тесе,   илӗртес тесе,   илӗртет тесе,   илӗрттӗр тесе,   илӗҫ тесе,   илме тесе,   илмелле тесе,   илмеллех тесе,   илместӗп тесе,   илмешкӗн тесе,   илмӗҫ тесе,   илнӗ тесе,   илнисем тесе,   илтес тесе,   илтеҫҫӗ тесе,   илтӗнӗ тесе,   илтӗнтӗр тесе,   илтӗр тесе,   илтнӗ тесе,   илттерес тесе,   илттӗр тесе,   илтчӗр тесе,   илччӗр тесе,   именӗ тесе,   инҫе тесе,   Иоаким тесе,   Иокфеил тесе,   ирӗк тесе,   ирӗклӗ тесе,   ирсӗр тесе,   ирсӗрсем тесе,   ирте тесе,   иртет тесе,   иртинччӗ тесе,   иртмен тесе,   иртнӗ тесе,   ирттерес тесе,   ирттерӗп тесе,   ирттертӗр тесе,   ирттерчӗҫ тесе,   ирттерччӗр тесе,   ирттӗр тесе,   итлес тесе,   итлетӗр тесе,   итлеттерес тесе,   иудей тесе,   Иуст тесе,   ишес тесе,   ишеҫҫӗ тесе,   ишӗлекен тесе,   ишӗлтӗр тесе,   йӑвашлантарас тесе,   йӑвашлатас тесе,   йӑмӑхтартӑр тесе,   йӑнӑш тесе,   йӑнӑшатӑп тесе,   йӑпантарас тесе,   йӑпатас тесе,   йӑхчӑр тесе,   Йӗкӗреш тесе,   йӗкӗрешсем тесе,   йӗрӗнеҫҫӗ тесе,   йӗрке тесе,   йӗркелемелле тесе,   йӗркеленӗ тесе,   йӗркелес тесе,   йӗркеллех тесе,   йӗркеллӗ тесе,   йӗрсем тесе,   йӳнӗ тесе,   йӳҫнӗ тесе,   йывӑр тесе,   йывӑрлӑх тесе,   йывӑрри тесе,   йывӑртарах тесе,   йывӑҫӗ тесе,   йысна тесе,   йытӑ тесе,   йышӗнчен тесе,   йышшискерсем тесе,   кавар тесе,   кайӑк тесе,   кайӑпӑр тесе,   кайӗ тесе,   кайма тесе,   кайман тесе,   каймӗ тесе,   кайнӑ тесе,   кайни тесе,   кайрӗ тесе,   кайтӑр тесе,   кайччӑр тесе,   кала тесе,   калайтӑр тесе,   каламастӑп тесе,   каламастпӑр тесе,   каламах тесе,   каламӑп тесе,   каланӑ тесе,   калас тесе,   калаҫас тесе,   калаҫасчӗ тесе,   калаҫма тесе,   калаҫмӑп тесе,   калаҫрӑм тесе,   калаҫрӗ тесе,   калаҫҫӗ тесе,   калаҫтӑр тесе,   калатӑп тесе,   калаттарасчӗ тесе,   калать тесе,   калаччӑр тесе,   калӑр тесе,   кам тесе,   канӑҫлантарччӑр тесе,   каникул тесе,   кансӗрлетӗр тесе,   кантарас тесе,   капитан тесе,   Карел тесе,   карчӑк тесе,   каҫарӑнӗҫ тесе,   каҫарӗҫ тесе,   каҫарттарас тесе,   каҫарччӑр тесе,   каччӑ тесе,   каям тесе,   каяс тесе,   каятӑп тесе,   каять тесе,   кӑвапи тесе,   кӑйкӑрӑм тесе,   кӑларам тесе,   кӑларас тесе,   кӑларасчӗ тесе,   кӑларӗҫ тесе,   кӑларнӑ тесе,   кӑларни тесе,   кӑлартӑмӑр тесе,   кӑмпи тесе,   кӑна тесе,   кӑсӑклантарас тесе,   кӑтартас тесе,   кӑтартнӑ тесе,   кӑтарттӑр тесе,   кӗлте тесе,   кӗлтума тесе,   кӗлтутӑр тесе,   кӗмӗл тесе,   кӗнеке тесе,   кӗнӗ тесе,   кӗреймеҫҫӗ тесе,   кӗреймӗҫ тесе,   кӗрейтӗр тесе,   кӗрекенӗ тесе,   кӗрес тесе,   кӗрет тесе,   кӗрӗ тесе,   кӗрӗр тесе,   кӗртеп тесе,   кӗртес тесе,   кӗртетӗпех тесе,   кӗртмелле тесе,   кӗртместӗп тесе,   кӗртнӗ тесе,   кӗскелтӗр тесе,   кӗскетес тесе,   кӗтеҫҫӗ тесе,   кӗтет тесе,   кӗтӗмӗр тесе,   кӗтӗр тесе,   кӗтӗрччӗ тесе,   кӗтӳҫӗ тесе,   кӗччӗр тесе,   кил тесе,   килейтӗр тесе,   килекеннисем тесе,   киленес тесе,   килентӗр тесе,   килес тесе,   килеҫҫӗ тесе,   килет тесе,   килӗ тесе,   килӗшет тесе,   килӗшетӗп тесе,   килӗшмест тесе,   килмелле тесе,   килмен тесе,   килмест тесе,   килмӗ тесе,   килнӗ тесе,   килнӗскер тесе,   килтер тесе,   килтерес тесе,   килтӗмӗр тесе,   килтӗн тесе,   килтӗр тесе,   килтӗрччӗ тесе,   килчӗ тесе,   килччӗр тесе,   Кин тесе,   кинотеатр тесе,   киревсӗр тесе,   Кирен тесе,   кирлех тесе,   кирлӗ тесе,   кичем тесе,   класс тесе,   конкурсне тесе,   коррупци тесе,   коттедж тесе,   ку тесе,   кулак тесе,   кулас тесе,   кулать тесе,   кулма тесе,   кулччӑр тесе,   кулянтарас тесе,   кум тесе,   кун тесе,   кунӗ тесе,   кунта тесе,   кураймӗҫ тесе,   курас тесе,   курасчӗ тесе,   куратӑп тесе,   куратпӑр тесе,   кураттӑмӑрах тесе,   курӑн тесе,   курӑнас тесе,   курӑнтӑр тесе,   курӑнччӑр тесе,   курӑр тесе,   курма тесе,   курмаллах тесе,   курман тесе,   курнӑ тесе,   курнӑҫма тесе,   курнӑҫтӑр тесе,   куртӑм тесе,   куртӑр тесе,   куртӑрччӗ тесе,   курччӑр тесе,   куҫарнӑ тесе,   куҫлӑх тесе,   куҫмастӑп тесе,   куҫтӑр тесе,   кучченеҫ тесе,   кӳлетпӗр тесе,   кӳмест тесе,   кӳрентерес тесе,   кӳрентерместӗп тесе,   кӳрес тесе,   кӳрет тесе,   кӳрӗ тесе,   кӳрӗп тесе,   кӳтӗр тесе,   кӳчӗ тесе,   кӳччӗр тесе,   Лабардан тесе,   лайӑх тесе,   лайӑхлатас тесе,   лайӑхрах тесе,   лайӑххи тесе,   ларас тесе,   ларать тесе,   ларнӑ тесе,   лартас тесе,   лартатпӑр тесе,   лартӑр тесе,   лартӑрччӗ тесе,   лартма тесе,   лартнӑ тесе,   ларттӑр тесе,   ларччӑр тесе,   лӑплантарас тесе,   лӑплантарӗ тесе,   лӑплантӑр тесе,   лекес тесе,   лекнӗ тесе,   лектерес тесе,   лектӗр тесе,   лектӗрччӗ тесе,   Леонова тесе,   лётчик тесе,   Лида тесе,   Лихосел тесе,   Лорх тесе,   Луз тесе,   Людмила тесе,   Лядумег тесе,   майлӑ тесе,   Маккавей тесе,   максималист тесе,   Максимыч тесе,   малтанхийӗ тесе,   мана тесе,   манӑн тесе,   манччӑр тесе,   мар тесе,   марччӗ тесе,   Матвеевна тесе,   маттур тесе,   Маханаим тесе,   Маша тесе,   мӑка тесе,   мӑшӑрӑм тесе,   мӑшӑру тесе,   мӑшкӑллатӑр тесе,   мӑшкӑллать тесе,   меллӗ тесе,   Мельник тесе,   меслет тесе,   меслетсем тесе,   Мефистофель тесе,   мӗн тесе,   мӗнле тесе,   Мӗтри тесе,   Милана тесе,   Минька тесе,   Мицпа тесе,   Моисей тесе,   мунчара тесе,   муритлерӗм тесе,   мухтатӑр тесе,   мухтать тесе,   Навал тесе,   наводчик тесе,   намӑслантарас тесе,   наркӑмӑшланччӑр тесе,   наркӑмӑшласшӑн тесе,   националист тесе,   начар тесе,   Нефтар тесе,   Нехуштан тесе,   никӗсленӗ тесе,   никӗслентӗр тесе,   нимӗҫ тесе,   Новах тесе,   Ноеминь тесе,   нумайланччӑр тесе,   нуша тесе,   официант тесе,   палата тесе,   палӑртас тесе,   палӑртӑр тесе,   палларӗ тесе,   паллашас тесе,   паллаштарӑр тесе,   паллашчӑр тесе,   палли тесе,   памастӑп тесе,   памӑп тесе,   памӑпӑр тесе,   памӗ тесе,   панӑ тесе,   панкрут тесе,   параймӗ тесе,   парас тесе,   параҫҫӗ тесе,   паратӑп тесе,   паратпӑр тесе,   парӑмлӑ тесе,   парӑнтараймӗҫ тесе,   парӑнтарас тесе,   парӑнтӑм тесе,   парӑп тесе,   парӗ тесе,   парӗҫ тесе,   партийӗ тесе,   пата тесе,   патӑр тесе,   патӑрччӗ тесе,   патна тесе,   патне тесе,   патнех тесе,   паттӑрсем тесе,   патша тесе,   Патши тесе,   паччӑр тесе,   пӑвать тесе,   пӑлхатнӑ тесе,   пӑрас тесе,   пӑрахатех тесе,   пӑрахать тесе,   пӑрахмалла тесе,   пӑрахмӑп тесе,   пӑрахмӗ тесе,   пӑрахнӑ тесе,   пӑрахсамччӗ тесе,   пӑрахтӑр тесе,   пӑрахчӑр тесе,   пӑрӑнас тесе,   пӑрӑнтӑр тесе,   пӑрӑнччӑр тесе,   пӑсас тесе,   пӑсӑлать тесе,   пӑсӑлтӑм тесе,   пӑсӑлчӗ тесе,   пӑснӑ тесе,   пӑтратакан тесе,   Пӑтратас тесе,   пӑхас тесе,   пӑхасах тесе,   пӑхасчӗ тесе,   пӑхатӑп тесе,   пӑхӑнччӑр тесе,   пӑхма тесе,   пӑхмастӑп тесе,   пӑхрӑм тесе,   пӑхтарас тесе,   пӑхчӑр тесе,   пӑчӑхать тесе,   пӑшӑрханатӑн тесе,   педагог тесе,   педагогӑн тесе,   пек тесе,   пекех тесе,   пеме тесе,   пеместӗп тесе,   перекетлес тесе,   перӗнтӗр тесе,   пестицидсенче тесе,   Петр тесе,   пӗлем тесе,   пӗлес тесе,   пӗлесчӗ тесе,   пӗлет тесе,   пӗлетӗп тесе,   пӗлетпӗр тесе,   пӗлме тесе,   пӗлмен тесе,   пӗлместӗн тесе,   пӗлместпӗр тесе,   пӗлмӗп тесе,   пӗлтерем тесе,   пӗлтерӗшлӗ тесе,   пӗлтермест тесе,   пӗлтернӗ тесе,   пӗлтертӗр тесе,   пӗлтерччӗр тесе,   пӗлтӗр тесе,   пӗлчӗрччӗ тесе,   пӗлччӗр тесе,   пӗри тесе,   пӗрлештерес тесе,   пӗрлештерӗ тесе,   пӗрре тесе,   пӗҫертетӗп тесе,   пӗтерес тесе,   пӗтерет тесе,   пӗтеретӗн тесе,   пӗтеретӗп тесе,   пӗтерме тесе,   пӗтерместӗп тесе,   пӗтермӗп тесе,   пӗтертӗн тесе,   пӗтертӗр тесе,   пӗтерччӗр тесе,   пӗтет тесе,   пӗтӗмпех тесе,   пӗтӗҫ тесе,   пӗтмӗ тесе,   пӗтнӗ тесе,   пӗттӗр тесе,   пӗтчӗр тесе,   пӗчӗккӗ тесе,   пӗчӗкрех тесе,   пиллетӗр тесе,   пиллӗкре тесе,   пирвай тесе,   пире тесе,   пирӗнтен тесе,   Полина тесе,   поэзи тесе,   поэчӗ тесе,   приватизацилемеҫҫӗ тесе,   пророк тесе,   профессионал тесе,   пуйтарас тесе,   пуканӗ тесе,   пул тесе,   пула тесе,   пулайтӑр тесе,   пулам тесе,   пулас тесе,   пуласран тесе,   пуласчӗ тесе,   пулатӑн тесе,   пулатӑп тесе,   пулатех тесе,   пулать тесе,   пулӑм тесе,   пулӑн тесе,   пулӑп тесе,   пулӑттӑм тесе,   пулӑшас тесе,   пулӑшатпӑр тесе,   пулӑшать тесе,   пулӑшма тесе,   пулӑшрӗ тесе,   пулӑштӑрччӗ тесе,   пулӑшчӑр тесе,   пулӗ тесе,   пулӗҫ тесе,   пулӗччӗ тесе,   пулӗччӗҫ тесе,   пулинччӗҫ тесе,   пулкалать тесе,   пулмалла тесе,   пулман тесе,   пулмасть тесе,   пулмашкӑн тесе,   пулмӑп тесе,   пулмӗ тесе,   пулмӗҫ тесе,   пулнӑ тесе,   пулнинче тесе,   пулсан тесе,   пултар тесе,   пултараймастӑн тесе,   пултараймастӑп тесе,   пултараймасть тесе,   пултараймаҫҫӗ тесе,   пултаракансем тесе,   пултараҫҫӗ тесе,   пултаратӑп тесе,   пултаратӑр тесе,   пултаратпӑр тесе,   пултарать тесе,   пултарӑттӑм тесе,   пултарӗ тесе,   пултарнӑ тесе,   пултартӑр тесе,   пултаруллӑрах тесе,   пултаруллӑраххи тесе,   пултарччӑр тесе,   пултӑм тесе,   пултӑр тесе,   пултӑрччӗ тесе,   пулчӗ тесе,   пулччӑр тесе,   пуль тесе,   пур тесе,   пурах тесе,   пурӑнас тесе,   пурӑнасчӗ тесе,   пурӑнатӑп тесе,   пурӑнатпӑр тесе,   пурӑнать тесе,   пурӑнӑп тесе,   пурӑнӑҫлантӑр тесе,   пурӑнӑҫлаччӑр тесе,   пурӑнма тесе,   пурӑнмалла тесе,   пурӑннӑ тесе,   пурӑнтӑр тесе,   пурӑнччӑр тесе,   пурнатпӑр тесе,   пурнать тесе,   пурнӑҫ тесе,   пурнӑҫламалла тесе,   пурнӑҫланӗ тесе,   пурнӑҫлани тесе,   пурнӑҫланччӑр тесе,   пурнӑҫларӑм тесе,   пурнӑҫлас тесе,   пурнӑччӑр тесе,   пурпӗрех тесе,   пусарас тесе,   пусартӑр тесе,   пусас тесе,   пусмӑрлаччӑр тесе,   пустуй тесе,   пуҫанасем тесе,   пуҫарас тесе,   пуҫларӑм тесе,   пуҫларӗ тесе,   пуҫлаччӗр тесе,   пуҫтарӑнччӑр тесе,   путланӗ тесе,   пухӑнтӑр тесе,   пухрӗ тесе,   пушӑ тесе,   пушхирӗ тесе,   пӳлӗ тесе,   пӳртсем тесе,   пыма тесе,   пымалла тесе,   пымастӑп тесе,   пынӑ тесе,   пырас тесе,   пырать тесе,   пысӑк тесе,   пысӑклатас тесе,   пытанас тесе,   пытарас тесе,   пытарма тесе,   пытармашкӑн тесе,   пытӑр тесе,   пытӑрччӗ тесе,   пыччӑр тесе,   разведчикӗ тесе,   Рамӑра тесе,   рекламӑлас тесе,   Ромашка тесе,   савӑнтарать тесе,   савниллӗ тесе,   салатас тесе,   салатать тесе,   салхулантӑр тесе,   Самари тесе,   Самуил тесе,   сана тесе,   сапаланчӑк тесе,   Сара тесе,   сарас тесе,   сарӑлтӑр тесе,   сарлака тесе,   сарччӑр тесе,   сасӑ тесе,   сасӑсем тесе,   Саша тесе,   сӑваплӑ тесе,   сӑлтавлӑ тесе,   сӑлтавсӑр тесе,   Сӑмахӗ тесе,   сӑнарне тесе,   сӑнас тесе,   сӑнатӑр тесе,   сӑптӑрас тесе,   сӑрт тесе,   сӑхсӑхас тесе,   сӑхчӑр тесе,   Седекия тесе,   сержанчӗ тесе,   Серко тесе,   сехет тесе,   сехечӗсем тесе,   сехӗрлентерес тесе,   сӗнес тесе,   сӗнччӗр тесе,   сӗртӗнесчӗ тесе,   сӗртӗнтерсем тесе,   сӗртӗнтӗр тесе,   сивӗнет тесе,   сивӗнтӗр тесе,   Сигор тесе,   сиенлӗ тесе,   сикет тесе,   Сикме тесе,   символӗсем тесе,   сиплес тесе,   сирес тесе,   сирӗлтӗр тесе,   сирӗн тесе,   сирпӗтчӗр тесе,   сиртӗрччӗ тесе,   систерме тесе,   сисчӗр тесе,   Ситна тесе,   Сковородников тесе,   Советова тесе,   Соломон тесе,   София тесе,   сочиненийӗ тесе,   страхламан тесе,   суйланас тесе,   сулӑнтӑрччӗ тесе,   сулӑнччӑр тесе,   суран тесе,   Сусӑр тесе,   сутӑнчӑк тесе,   сутма тесе,   сутуҫӑ тесе,   суя тесе,   сывалас тесе,   сывалнӑ тесе,   сыватас тесе,   сыватнӑ тесе,   сывлӑш тесе,   сылтӑмалла тесе,   сыхланас тесе,   сыхлатпӑр тесе,   Ҫавӑ тесе,   ҫавӑншӑн тесе,   ҫавӑрас тесе,   ҫавӑрма тесе,   ҫавӑрнӑ тесе,   ҫаврӑнакансем тесе,   ҫаврӑнатӑп тесе,   ҫаврӑнччӑр тесе,   ҫакнашкал тесе,   Ҫамрӑк тесе,   ҫапас тесе,   ҫапӑҫма тесе,   ҫапӑҫмастӑп тесе,   ҫапӑҫнӑ тесе,   ҫапӗ тесе,   Ҫапла тесе,   ҫапма тесе,   ҫаптӑр тесе,   ҫӑвар тесе,   ҫӑварӗ тесе,   ҫӑлас тесе,   ҫӑлӑнайччӑр тесе,   ҫӑлӑнас тесе,   ҫӑлӑнатпӑр тесе,   ҫӑлӑнтӑр тесе,   ҫӑлӑнччӑр тесе,   ҫӑлӗ тесе,   ҫӑлтӑрӗ тесе,   ҫӑлтӑрччӗ тесе,   ҫӑмӑлланччӑр тесе,   ҫӑмӑллатас тесе,   ҫемйи тесе,   ҫемҫетес тесе,   ҫеҫ тесе,   ҫӗклентӗр тесе,   ҫӗклес тесе,   ҫӗклетӗр тесе,   ҫӗмӗртӗм тесе,   ҫӗнетес тесе,   ҫӗнетесчӗ тесе,   ҫӗнтерейми тесе,   Ҫӗнтерес тесе,   Ҫӗрӗ тесе,   ҫӗрӗсем тесе,   ҫӗршыв тесе,   ҫӗршывӗ тесе,   ҫиес тесе,   ҫиесчӗ тесе,   ҫийӗр тесе,   ҫилентерес тесе,   ҫимест тесе,   ҫиместпӗр тесе,   ҫимӗҫ тесе,   ҫинче тесе,   ҫирӗплетес тесе,   ҫитеймӗп тесе,   ҫитерес тесе,   ҫитересехчӗ тесе,   ҫитересчӗ тесе,   ҫитерӗ тесе,   ҫитерӗп тесе,   ҫитерӗпех тесе,   ҫитес тесе,   ҫитесчӗ тесе,   ҫитет тесе,   ҫитетӗр тесе,   ҫитӗ тесе,   ҫитӗнтӗр тесе,   ҫитӗнӳ тесе,   ҫитӗрччӗ тесе,   ҫитме тесе,   ҫитмелле тесе,   ҫитнӗ тесе,   ҫитрӗ тесе,   ҫитрӗм тесе,   ҫиттӗр тесе,   ҫитчӗр тесе,   ҫиччӗр тесе,   ҫук тесе,   ҫукки тесе,   ҫул тесе,   ҫулӗ тесе,   ҫулталӑк тесе,   ҫулталӑкӗ тесе,   ҫума тесе,   ҫунтар тесе,   ҫуралнӑ тесе,   ҫурални тесе,   ҫуралччӑр тесе,   ҫураҫма тесе,   ҫуркалантӑр тесе,   ҫурнӑ тесе,   Ҫурчӗ тесе,   ҫуталтӑр тесе,   ҫутатас тесе,   ҫутӑр тесе,   ҫухалӗ тесе,   ҫухалнӑ тесе,   ҫухалтӑр тесе,   ҫухалтӑрччӗ тесе,   ҫухатнӑ тесе,   ҫухатчӑр тесе,   ҫухӑртӑр тесе,   ҫӳлӗрех тесе,   Ҫӳлхуҫа тесе,   Ҫӳлхуҫи тесе,   ҫӳре тесе,   ҫӳрекенсем тесе,   ҫӳреместӗп тесе,   ҫӳренӗ тесе,   ҫӳрес тесе,   ҫӳреҫҫӗ тесе,   ҫӳретӗп тесе,   ҫӳретӗр тесе,   ҫӳретме тесе,   ҫӳретпӗр тесе,   ҫӳреччӗр тесе,   ҫывӑрас тесе,   ҫывӑрать тесе,   ҫывӑрнӑ тесе,   ҫывӑх тесе,   ҫылӑхлӑ тесе,   ҫын тесе,   ҫынни тесе,   ҫыннисем тесе,   ҫынсемех тесе,   ҫынччӗ тесе,   ҫырасчӗ тесе,   ҫыратӑп тесе,   ҫырать тесе,   ҫырӑвӗсем тесе,   ҫырӑнтарас тесе,   ҫырлахать тесе,   ҫырлахтарас тесе,   ҫырмалла тесе,   ҫырмастӑр тесе,   ҫырнӑ тесе,   ҫыртарас тесе,   ҫыхас тесе,   ҫыхӑннӑ тесе,   ҫыхӑнтарать тесе,   ҫыхланӑр тесе,   та тесе,   тавӑрас тесе,   тавӑратӑпах тесе,   тавӑрмалла тесе,   тавлашуллӑ тесе,   таврӑнас тесе,   таврӑнать тесе,   таврӑнӑттӑм тесе,   таврӑнма тесе,   таврӑнчӗ тесе,   такӑнтартӑр тесе,   тан тесе,   тапӑнас тесе,   тапман тесе,   таптарӑмӑр тесе,   тарам тесе,   тараҫҫӗ тесе,   тарӑнлатас тесе,   тарӑхтарас тесе,   тарнӑ тесе,   тартӑр тесе,   тархаслӑп тесе,   таса тесе,   тасалччӑр тесе,   тасатас тесе,   татӑлатпӑр тесе,   татӑлтӑр тесе,   татӑлччӑр тесе,   тӑванӑм тесе,   тӑвансем тесе,   тӑвас тесе,   тӑвасах тесе,   тӑвасчӗ тесе,   тӑватӑп тесе,   тӑватӑпах тесе,   тӑватӑр тесе,   тӑватпӑр тесе,   тӑвӗ тесе,   тӑкаклӑр тесе,   тӑкас тесе,   тӑкатӑр тесе,   тӑкман тесе,   Тӑлӑх тесе,   тӑмалла тесе,   тӑмана тесе,   тӑманнисем тесе,   тӑнӑ тесе,   тӑр тесе,   тӑраканӗсем тесе,   тӑрантарас тесе,   тӑрантарать тесе,   Тӑрантӑм тесе,   тӑранччӑр тесе,   тӑрас тесе,   тӑрасшӑнччӗ тесе,   тӑраҫҫӗ тесе,   тӑратас тесе,   тӑратӑп тесе,   тӑрать тесе,   тӑрӑпӑр тесе,   тӑрӑсӑрччӗ тесе,   тӑрӑшмалла тесе,   тӑрӑшмӑп тесе,   тӑрӑшнӑ тесе,   тӑрӑшни тесе,   тӑрӗ тесе,   тӑрӗҫ тесе,   тӑрлавсӑр тесе,   тӑрри тесе,   тӑсас тесе,   тӑсатӑп тесе,   тӑсмалла тесе,   тӑсчӑр тесе,   тӑтӑр тесе,   тӑтӑрччӗ тесе,   тӑхӑнас тесе,   тӑхӑнтӑр тесе,   тӑччӑр тесе,   тӑшманӗ тесе,   тӑшманӗсем тесе,   те тесе,   телейлӗ тесе,   телейсер тесе,   телейсӗр тесе,   телейсӗрскер тесе,   техник тесе,   тӗкӗрӗ тесе,   тӗлӗнтерес тесе,   тӗллев тесе,   тӗллевӗ тесе,   тӗллевсем тесе,   тӗпчес тесе,   тӗрекӗм тесе,   тӗреклӗ тесе,   тӗрӗс тесе,   тӗрӗсех тесе,   тӗрӗслес тесе,   тӗслӗх тесе,   тӗтӗрес тесе,   тивӗ тесе,   тивӗҫ тесе,   тивӗҫеҫҫӗ тесе,   тивӗҫӗ тесе,   тивӗҫлӗ тесе,   тивӗҫлӗхӗм тесе,   тивӗҫсӗр тесе,   тивӗҫтермест тесе,   тивӗҫтертӗр тесе,   тивлечӗ тесе,   тивместпӗр тесе,   тивтӗр тесе,   тилҫеллӗ тесе,   ТКО тесе,   Том тесе,   Тофет тесе,   туй тесе,   туйӑнмӗ тесе,   туйӑнчӗ тесе,   туйӑнччӑр тесе,   туйтӑр тесе,   туйччӑр тесе,   тулайман тесе,   тултарас тесе,   тумалла тесе,   тумаллаччӗ тесе,   тумастӑп тесе,   тумастпӑр тесе,   тумӑп тесе,   тумӑпӑр тесе,   тумӑр тесе,   тумӑсӑрччӗ тесе,   тумӗҫ тесе,   тумланнӑ тесе,   тунӑ тесе,   тунӑскер тесе,   тупалаччӑр тесе,   тупас тесе,   тупасчех тесе,   тупасчӗ тесе,   тупать тесе,   тупӑннӑ тесе,   тупмалла тесе,   тупмаллах тесе,   тупнӑ тесе,   тупрӑмӑр тесе,   тупрӗ тесе,   тупчӑр тесе,   Турӑ тесе,   турӑсем тесе,   турӗ тесе,   Турри тесе,   тутараҫҫӗ тесе,   тутлӑ тесе,   Тухас тесе,   тухасахчӗ тесе,   тухасчӗ тесе,   тухаҫҫӗ тесе,   тухӑп тесе,   тухӗ тесе,   тухиччен тесе,   тухмасть тесе,   Тухнӑ тесе,   тухрӑм тесе,   тухрӗ тесе,   тухтӑр тесе,   тухчӑр тесе,   туччӑр тесе,   туянас тесе,   туянма тесе,   туянтӑм тесе,   туянтӑр тесе,   тӳлеччӗр тесе,   тӳрӗ тесе,   тӳрӗрех тесе,   тӳрленетӗп тесе,   тӳрлетӗ тесе,   тӳсмелле тесе,   тымарланччӑр тесе,   тытас тесе,   тытаҫҫех тесе,   тытатӑп тесе,   тытӑнмалла тесе,   тытӑнтӑр тесе,   тытма тесе,   тытмаллах тесе,   тыттарас тесе,   тыттармалла тесе,   тыттӑр тесе,   уйӑрӑласшӑн тесе,   уйӑрӑлччӑр тесе,   уйрӑлаймастӑп тесе,   уйрӑлаҫҫӗ тесе,   уйрӑлмастӑп тесе,   уйрӑлмӑпӑр тесе,   укҫашӑн тесе,   улӑштарӗ тесе,   улӑштарни тесе,   улӑштартӑмӑр тесе,   улпутӑр тесе,   ултав тесе,   ултавҫӑ тесе,   улталантӑм тесе,   улталанччӑр тесе,   улталас тесе,   улталатӑр тесе,   улталать тесе,   улшӑнать тесе,   улшӑнмӗ тесе,   умсӑмахӗ тесе,   унӑн тесе,   унта тесе,   упӑшки тесе,   упрантӑр тесе,   упратӑр тесе,   Урасӑр тесе,   урӑхлатас тесе,   усал тесе,   усӑллӑ тесе,   усӑсӑр тесе,   усранӑ тесе,   уҫайтӑр тесе,   Уҫӑлас тесе,   уҫӑлма тесе,   уҫӑлнӑ тесе,   уҫӑлтарас тесе,   уҫӑлтӑр тесе,   уҫӗ тесе,   утӑм тесе,   утӗҫ тесе,   ухмах тесе,   Уяв тесе,   уявламалла тесе,   уявлас тесе,   ӳкеп тесе,   Ӳкерес тесе,   ӳкернӗ тесе,   ӳкертӗр тесе,   ӳкес тесе,   ӳкӗнччӗр тесе,   ӳкӗр тесе,   ӳкнӗ тесе,   ӳктӗр тесе,   ӳпкелемӗп тесе,   ӳсӗр тесе,   ӳсмен тесе,   ӳстерес тесе,   ӳстерччӗр тесе,   ӳстӗр тесе,   ӳсчӗр тесе,   Фаддей тесе,   Фалек тесе,   Фамарь тесе,   Фасси тесе,   Феннана тесе,   формат тесе,   хавхалантарас тесе,   Хазва тесе,   хайлав тесе,   хайлавӗ тесе,   хак тесе,   хаклас тесе,   хаксӑрлатас тесе,   халӑх тесе,   халӑха тесе,   халӑхӑн тесе,   хатӗр тесе,   хатӗрленмелле тесе,   хатӗрлетӗр тесе,   хаяр тесе,   хаярланччӑр тесе,   хӑварайтӑр тесе,   хӑварас тесе,   хӑварасчӗ тесе,   хӑварасшӑн тесе,   хӑвараҫҫӗ тесе,   хӑварӑпӑр тесе,   хӑварнӑ тесе,   хӑвартӑр тесе,   хӑвартӑрччӗ тесе,   Хӑвӑн тесе,   хӑвӑртлатас тесе,   хӑлха тесе,   хӑлхасӑр тесе,   хӑнӑхмаллах тесе,   хӑнӑхчӑр тесе,   хӑпартас тесе,   хӑравҫӑ тесе,   хӑранӑ тесе,   хӑратас тесе,   хӑратмашкӑн тесе,   хӑраххи тесе,   хӑрушлӑхра тесе,   хӑтарас тесе,   хӑтарать тесе,   хӑтарӑпӑр тесе,   хӑтарӗ тесе,   хӑтарӗҫ тесе,   хӑтарччӑр тесе,   хӑтӑлас тесе,   хӑтӑлатӑр тесе,   хӑтӑлӑп тесе,   хӑтли тесе,   хӗнетӗп тесе,   хӗпӗртетӗп тесе,   хӗр тесе,   хӗрарӑм тесе,   хӗрӗ тесе,   хӗрхенмен тесе,   хӗсӗрлетӗр тесе,   хӗсӗрлеччӗр тесе,   хирӗҫлес тесе,   хирӗҫтӑру тесе,   хисеплеччӗр тесе,   хитре тесе,   Хлопуша тесе,   Христос тесе,   художник тесе,   хула тесе,   хули тесе,   хумалла тесе,   хунӑ тесе,   хунтӑлатӑр тесе,   хупӑннӑ тесе,   хупӑнтӑр тесе,   хупӑнччӑр тесе,   хупӑрлас тесе,   хуптарасах тесе,   хур тесе,   хура тесе,   хурас тесе,   хураҫҫӗ тесе,   хурахсене тесе,   хурлаччӑр тесе,   хускалтӑмӑр тесе,   хускатас тесе,   хускатӗ тесе,   хуҫалӑхӗнче тесе,   хуҫи тесе,   хутӑр тесе,   хутшӑнӑр тесе,   хутшӑннӑ тесе,   хушмалла тесе,   хуштӑр тесе,   хӳтӗлемест тесе,   хӳтӗлерӗмӗр тесе,   хӳтӗлес тесе,   хывас тесе,   хывнӑ тесе,   хыпарҫӑ тесе,   хытӑ тесе,   чаплӑ тесе,   чарас тесе,   чарӑнтӑр тесе,   чарсамччӗ тесе,   чартӑр тесе,   чӑваш тесе,   чӑвашах тесе,   Чӑвашсем тесе,   чӑмӑртас тесе,   чӑн тесе,   чӑрмантарать тесе,   чӑрмантармалла тесе,   чӑрсӑр тесе,   чӗлхесӗр тесе,   чӗлхи тесе,   чӗлхисем тесе,   чӗнес тесе,   чӗннӗ тесе,   чӗнсеччӗ тесе,   чӗрӗ тесе,   чӗрӗлеймест тесе,   чӗртес тесе,   чикес тесе,   чиперех тесе,   чирленӗ тесе,   чирлеччӗр тесе,   чирлӗ тесе,   чуптарас тесе,   чуптӑвас тесе,   чухлам тесе,   чухлех тесе,   шанчӑксӑр тесе,   шанчӑксӑрри тесе,   шарламӑп тесе,   шӑвӑнма тесе,   шеллеместпӗр тесе,   шибболет тесе,   Шива тесе,   шиклентерес тесе,   Шура тесе,   шутлаҫҫӗ тесе,   шутлаччӑр тесе,   шухӑш тесе,   шухӑшламӑп тесе,   шухӑшламӑр тесе,   шухӑшлас тесе,   шухӑшлатӑр тесе,   шухӑшлаттарас тесе,   шырамӑп тесе,   шыратӑп тесе,   ывӑлӑм тесе,   ывӑлӗ тесе,   ыйтас тесе,   ыйтатпӑр тесе,   ыйтма тесе,   ыратать тесе,   ыратрӗ тесе,   ырӑ тесе,   ытларах тесе,   экспертсем тесе,   элекленӗ тесе,   элеклет тесе,   элеменчӗ тесе,   эмел тесе,   эп тесе,   эпӗ тесе,   эпидемийӗ тесе,   Эсӗ тесе,   этем тесе,   этемсем тесе,   юлас тесе,   юлатӑп тесе,   юлатчӗ тесе,   юлӗ тесе,   юлма тесе,   юлнӑ тесе,   юлташ тесе,   юлтӑмӑр тесе,   юлтӑр тесе,   юлччӑр тесе,   юман тесе,   юманӗ тесе,   юпать тесе,   юрамасть тесе,   юрас тесе,   юратаҫҫӗ тесе,   юрататӑп тесе,   юрататпӑр тесе,   юратать тесе,   юратӗҫ тесе,   юратинччӗ тесе,   юратмалла тесе,   юраттӑрччӗ тесе,   юратчӑр тесе,   юрать тесе,   юрӑхлӑ тесе,   юрӑхсӑр тесе,   юхӑнччӑр тесе,   юхтарас тесе,   юхтараҫҫӗ тесе,   Яккусен тесе,   яма тесе,   ямастӑп тесе,   янахланӑ тесе,   янӑ тесе,   япала тесе,   яр тесе,   ярас тесе,   яратӑп тесе,   ярать тесе,   ярӑнмастӑн тесе,   ярӑп тесе,   ярӑр тесе,   ярӗ тесе,   ярӗҫ тесе,   ятӑм тесе,   ятӑр тесе,   ятӑрччӗ тесе,   ятланӑ тесе,   ятне тесе,   ячӗ тесе,   ячӗпе тесе,   яччӑр тесе

Умра усӑ курни

тесе Авраама,   тесе авторӗ,   тесе Азербайджанра,   тесе айӑплакансем,   тесе айӑплама,   тесе айӑпланӑ,   тесе айӑпланине,   тесе айӑпларӗ,   тесе айӑпларӗҫ,   тесе айӑпласа,   тесе айӑплаҫҫӗ,   тесе айӑплать,   тесе акӑ,   тесе акни,   тесе ал,   тесе алӑ,   тесе алӑк,   тесе алӑка,   тесе Алексей,   тесе Алена,   тесе алла,   тесе аллине,   тесе аллисене,   тесе Амасия,   тесе ан,   тесе анлӑ,   тесе анне,   тесе аннене,   тесе аннепе,   тесе анчах,   тесе апат,   тесе аптӑрататтӑм,   тесе аптратать,   тесе аран,   тесе арӑма,   тесе арестленӗ,   тесе арчана,   тесе аса,   тесе асапланса,   тесе асӑнакан,   тесе асӑнаҫҫӗ,   тесе асӑнчӗ,   тесе асӑрхаттаракан,   тесе асӑрхаттарать,   тесе асӑрхаттарнӑ,   тесе асӑрхаттарнине,   тесе асӑрхаттарсан,   тесе асӑрхаттарчӗ,   тесе аслӑ,   тесе аслӑланӑ,   тесе аслӑлӗҫ,   тесе аслисене,   тесе аслисенчен,   тесе асра,   тесе ассӑн,   тесе астарни,   тесе аташрӗ,   тесе аташса,   тесе аттемӗрсене,   тесе ахаль,   тесе ахальтен,   тесе ача,   тесе ачасен,   тесе ачаш,   тесе ашшӗне,   тесе аяккалла,   тесе аяккине,   тесе ӑмсаннӑ,   тесе ӑна,   тесе ӑнланаймасӑр,   тесе ӑнланаҫҫӗ,   тесе ӑнлантараҫҫӗ,   тесе ӑнлантарать,   тесе ӑнлантарма,   тесе ӑнлантарса,   тесе ӑнлантарчӗ,   тесе ӑс,   тесе ӑсатмалла,   тесе ӑсатрӗ,   тесе ӑшра,   тесе ӑшталанма,   тесе ӑшталанса,   тесе ӑшшӑн,   тесе библиотекӑна,   тесе больницӑна,   тесе вара,   тесе васкарӗ,   тесе васкаса,   тесе васкасах,   тесе васкатнӑ,   тесе ваттисем,   тесе вӑй,   тесе вӑйне,   тесе вӑл,   тесе вӑлча,   тесе вӑрӑм,   тесе вӑрҫаттӑр,   тесе вӑрҫма,   тесе вӑрҫнӑ,   тесе вӑрҫнӑччӗ,   тесе вӑрҫрӗ,   тесе вӑрҫса,   тесе вӑрттӑн,   тесе вӗренме,   тесе вӗренте,   тесе вӗрентекенсем,   тесе вӗрентекенсемпе,   тесе вӗрентеҫҫӗ,   тесе вӗрентет,   тесе вӗрентетӗн,   тесе вӗрентетчӗҫ,   тесе вӗрентӗр,   тесе вӗрентмелле,   тесе вӗрентмӗ,   тесе вӗрентнӗ,   тесе вӗрентнипе,   тесе вӗрентрӗн,   тесе вӗрентсе,   тесе вӗсем,   тесе вӗсемпе,   тесе вӗсемшӗн,   тесе вӗсен,   тесе вӗсене,   тесе вӗсенӗн,   тесе вӗҫӗмсӗр,   тесе вӗҫленетчӗ,   тесе вӗҫленнӗччӗ,   тесе вӗҫлерӗ,   тесе видео,   тесе виртлетчӗҫ,   тесе виҫӗ,   тесе вите,   тесе вителӗксене,   тесе витсе,   тесе водителе,   тесе врачсен,   тесе вула,   тесе вуламаллине,   тесе вуласа,   тесе вулатӑп,   тесе выр,   тесе вырӑна,   тесе вырӑс,   тесе выртнӑ,   тесе выртрӑн,   тесе выртсаттӑмӑр,   тесе вырттармалла,   тесе выҫварлах,   тесе гаишниксем,   тесе гидрохатӗрсене,   тесе гимнастеркӑна,   тесе Даша,   тесе документ,   тесе е,   тесе евит,   тесе евитлеме,   тесе евитленӗ,   тесе Египета,   тесе Енакиев,   тесе епле,   тесе ӗмӗрлӗхе,   тесе ӗмӗтленет,   тесе ӗмӗтленеттӗрччӗ,   тесе ӗмӗтленетчӗҫ,   тесе ӗмӗтленмелле,   тесе ӗмӗтленнӗччӗ,   тесе ӗмӗтленни,   тесе ӗмӗтленсе,   тесе ӗмӗтлентӗм,   тесе ӗмӗтленчӗ,   тесе ӗмӗтленчӗҫ,   тесе ӗне,   тесе ӗненекен,   тесе ӗненекенсӗр,   тесе ӗненеҫҫӗ,   тесе ӗненет,   тесе ӗненетӗн,   тесе ӗненме,   тесе ӗненнӗ,   тесе ӗненсе,   тесе ӗненсех,   тесе ӗнентерес,   тесе ӗнентересшӗн,   тесе ӗнентереҫҫӗ,   тесе ӗнентерет,   тесе ӗнентеретӗп,   тесе ӗнентеретчӗ,   тесе ӗнентеретчӗҫ,   тесе ӗнентерме,   тесе ӗнентернӗ,   тесе ӗнентерчӗ,   тесе ӗнентерчӗҫ,   тесе ӗнтӗ,   тесе ӗрчетет,   тесе ӗҫе,   тесе ӗҫлеме,   тесе ӗҫлесе,   тесе ӗҫлеҫҫӗ,   тесе ӗҫрен,   тесе журнала,   тесе Зоя,   тесе Иван,   тесе Иерусалима,   тесе израильсен,   тесе Изрееле,   тесе Иисусран,   тесе икӗ,   тесе иккӗленетӗн,   тесе иккӗленнӗ,   тесе иккӗлентӗм,   тесе илетӗп,   тесе илӗ,   тесе илӗртекен,   тесе илӗртетӗн,   тесе илӗртрӗ,   тесе илӗртрӗн,   тесе илмен,   тесе илсе,   тесе илтнӗччӗ,   тесе илчӗ,   тесе интересленнӗ,   тесе интереслӗ,   тесе ир,   тесе ирӗке,   тесе ирсерен,   тесе иртетӗп,   тесе ирттереҫҫӗ,   тесе ирттеретпӗр,   тесе ирхине,   тесе искусствӑна,   тесе йӑвашшӑн,   тесе йӑлӑна,   тесе йӑлӑнатӑп,   тесе йӑлӑнма,   тесе йӑлӑнмастӑп,   тесе йӑлӑнмашкӑн,   тесе йӑлӑннӑ,   тесе йӑлӑнтӑм,   тесе йӑлӑнчӗ,   тесе йӑпатать,   тесе йӑпатрӗҫ,   тесе йӑпӑлтатрӗ,   тесе йӑпӑлтатса,   тесе йӑпӑртлӑх,   тесе йӑрана,   тесе йӑрансене,   тесе йӗкӗлтеме,   тесе йӗкӗлтенӗ,   тесе йӗнӗ,   тесе йӗнӗшӗн,   тесе йӗретчӗ,   тесе йӗрке,   тесе йӗркеленӗ,   тесе йӗркелетпӗр,   тесе йӳнӗпех,   тесе йывӑҫ,   тесе йынӑшнӑн,   тесе йынӑшса,   тесе йыхравласа,   тесе йыхравлӑр,   тесе йышӑнакан,   тесе йышӑнас,   тесе йышӑнассине,   тесе йышӑнаҫҫӗ,   тесе йышӑнатӑн,   тесе йышӑнатӑп,   тесе йышӑнатпӑр,   тесе йышӑнӑр,   тесе йышӑнӗҫ,   тесе йышӑнма,   тесе йышӑнмалла,   тесе йышӑнмасть,   тесе йышӑнмашкӑн,   тесе йышӑннӑ,   тесе йышӑнсан,   тесе йышӑнтӑмӑр,   тесе йышӑну,   тесе йышӑнчӗҫ,   тесе кавалерист,   тесе кавар,   тесе каварлашрӗҫ,   тесе кайнӑ,   тесе кайрӑм,   тесе кайрӗ,   тесе кала,   тесе калаймасан,   тесе калаймастӑнччӗ,   тесе калаймастӑп,   тесе калаймасть,   тесе калаймӑн,   тесе калаймӗ,   тесе калаймӗҫ,   тесе калайтӑр,   тесе калакала,   тесе калакан,   тесе Калакана,   тесе Калаканах,   тесе Калаканӗ,   тесе калакансем,   тесе калакансене,   тесе калама,   тесе каламалӑх,   тесе каламалла,   тесе каламалли,   тесе каламан,   тесе каламаншӑн,   тесе каламарӗҫ,   тесе каламастӑп,   тесе каламасть,   тесе каламашкӑн,   тесе каламӑпӑр,   тесе каламӗ,   тесе каламӗҫ,   тесе каланӑ,   тесе каланӑн,   тесе каланӑнах,   тесе каланӑччӗ,   тесе каланӑшӑн,   тесе калани,   тесе каланине,   тесе каланисене,   тесе каларӑм,   тесе каларӑн,   тесе каларӗ,   тесе каларӗҫ,   тесе калас,   тесе каласа,   тесе каласан,   тесе каласран,   тесе калассӑн,   тесе каласси,   тесе калассине,   тесе каласшӑн,   тесе каласшӑнччӗ,   тесе калаҫаҫҫӗ,   тесе калаҫаттӑмӑр,   тесе калаҫатчӗ,   тесе калаҫатчӗҫ,   тесе калаҫкалаҫҫӗ,   тесе калаҫма,   тесе калаҫнӑ,   тесе калаҫнӑшӑн,   тесе калаҫни,   тесе калаҫнине,   тесе калаҫса,   тесе калаҫҫӗ,   тесе калаҫтарас,   тесе калаҫтарасси,   тесе калатӑп,   тесе калатӑр,   тесе калаттараймастчӗ,   тесе калаттарасшӑн,   тесе калаттарма,   тесе калаттӑн,   тесе калать,   тесе калаччӑр,   тесе калӑн,   тесе калӑп,   тесе калӑпӑр,   тесе калӑр,   тесе календарь,   тесе калӗ,   тесе калӗҫ,   тесе каллех,   тесе кам,   тесе канаш,   тесе канашлама,   тесе канашланӑ,   тесе Канашри,   тесе карапне,   тесе карнӑ,   тесе картлашкисене,   тесе картса,   тесе касса,   тесе кастарать,   тесе каҫсерен,   тесе кафесенче,   тесе качча,   тесе кашнин,   тесе каякансем,   тесе каялла,   тесе кӑларса,   тесе кӑлӑхах,   тесе кӑмӑллӑн,   тесе кӑна,   тесе кӑнттаммӑн,   тесе кӑсӑк,   тесе кӑсӑкланать,   тесе кӑсӑклансан,   тесе кӑсӑклансах,   тесе кӑсӑклантӑмӑр,   тесе кӑҫал,   тесе кӑтартанҫи,   тесе кӑтартма,   тесе кӑтартнӑ,   тесе кӑтартрӑмӑр,   тесе кӑтартса,   тесе кӑшкӑра,   тесе кӑшкӑракан,   тесе кӑшкӑрас,   тесе кӑшкӑрасси,   тесе кӑшкӑрасшӑн,   тесе кӑшкӑраҫҫӗ,   тесе кӑшкӑратӑп,   тесе кӑшкӑратчӗ,   тесе кӑшкӑратчӗҫ,   тесе кӑшкӑрать,   тесе кӑшкӑрашать,   тесе кӑшкӑрашнӑ,   тесе кӑшкӑрашса,   тесе кӑшкӑрӑр,   тесе кӑшкӑрӗҫ,   тесе кӑшкӑрӗччӗ,   тесе кӑшкӑрма,   тесе кӑшкӑрмалла,   тесе кӑшкӑрмалли,   тесе кӑшкӑрмасть,   тесе кӑшкӑрнӑ,   тесе кӑшкӑрни,   тесе кӑшкӑрнине,   тесе кӑшкӑрса,   тесе кӑшкӑрсан,   тесе кӑшкӑртӑм,   тесе кӑшкӑртӑр,   тесе кӑшкӑрчӗ,   тесе кӑшкӑрчӗҫ,   тесе кӑштах,   тесе кӗвӗҫеҫҫӗ,   тесе кӗвӗҫсе,   тесе кӗлтӑваҫҫӗ,   тесе кӗлтӑватӑп,   тесе кӗлтӑвӑп,   тесе кӗлтӑвӑр,   тесе кӗлтума,   тесе кӗлтунӑ,   тесе кӗлтурӗ,   тесе кӗнӗ,   тесе кӗртес,   тесе кӗртнине,   тесе кӗске,   тесе кӗсле,   тесе кӗтнӗччӗ,   тесе кӗтсе,   тесе кӗтсех,   тесе кил,   тесе килетпӗр,   тесе килӗшнӗ,   тесе килӗшрӗм,   тесе килӗшрӗмӗр,   тесе килӗштересшӗн,   тесе килӗштеретчӗҫ,   тесе килме,   тесе килмен,   тесе килнӗ,   тесе килсе,   тесе килсеттӗм,   тесе килте,   тесе килтӗм,   тесе килтӗмӗр,   тесе килтӗр,   тесе киревсӗр,   тесе кирлӗ,   тесе Клара,   тесе клиникӑна,   тесе клуб,   тесе княжна,   тесе колхозсемпе,   тесе команда,   тесе компас,   тесе комсомолтан,   тесе конверт,   тесе кондиционерсем,   тесе коридор,   тесе кукамая,   тесе кулаймӗ,   тесе кулкалани,   тесе кулкаланипе,   тесе кулкаласа,   тесе кулнӑ,   тесе кулни,   тесе кулса,   тесе кулчӗ,   тесе куляна,   тесе кулянать,   тесе кулянма,   тесе кулянчӗ,   тесе кулянчӗҫ,   тесе кун,   тесе курӑкне,   тесе куркари,   тесе курман,   тесе курнӑҫланмасӑр,   тесе куҫарса,   тесе куҫӗпе,   тесе куҫӗсене,   тесе куҫлӑхах,   тесе куҫне,   тесе куҫран,   тесе куҫҫулӗ,   тесе кухньӑна,   тесе кӳренсе,   тесе кӳрентермест,   тесе кӳрентернине,   тесе кӳршине,   тесе лараҫҫӗ,   тесе лармалла,   тесе лартнӑ,   тесе лартса,   тесе ларчӗ,   тесе лӑплантарма,   тесе лӑплантарнӑ,   тесе лӑплантарчӗ,   тесе лӑплантӑмӑр,   тесе левита,   тесе Ленин,   тесе лешӗсем,   тесе Лисук,   тесе май,   тесе макӑратчӗ,   тесе макӑрнӑ,   тесе Македони,   тесе малалла,   тесе малтан,   тесе малтанах,   тесе малтанхине,   тесе ман,   тесе мана,   тесе манӑн,   тесе мар,   тесе мастерскойран,   тесе мӑйӑр,   тесе мӑйӑхӗсене,   тесе мӑкӑртатакан,   тесе мӑкӑртататчӗ,   тесе мӑкӑртатать,   тесе мӑкӑртатнӑ,   тесе мӑкӑртатрӑм,   тесе мӑкӑртатрӗ,   тесе мӑкӑртатса,   тесе мӑнаҫланакан,   тесе мӑнаҫланса,   тесе мӑшӑра,   тесе мӑшкӑлланине,   тесе мӑшкӑлласа,   тесе мӑшкӑллатчӗҫ,   тесе медицина,   тесе меллӗ,   тесе мӗкӗрленеҫҫӗ,   тесе мӗкӗрсе,   тесе мӗн,   тесе мӗне,   тесе мӗнле,   тесе мӗнлерех,   тесе мӗнпур,   тесе мир,   тесе миҫе,   тесе Михаил,   тесе миххине,   тесе Моисейрен,   тесе мораль,   тесе мотоблок,   тесе мухтакансем,   тесе мухтанаттӑн,   тесе мухтанатчӗ,   тесе мухтанине,   тесе мухтанмашкӑн,   тесе мухтаннӑ,   тесе мухтанчӗ,   тесе мухтаса,   тесе намӑслантарма,   тесе нӑйкӑшмаҫҫӗ,   тесе несӗлӗмӗрсем,   тесе ниепле,   тесе никам,   тесе никама,   тесе Николай,   тесе Нил,   тесе ним,   тесе нимӗн,   тесе нихӑҫан,   тесе нумай,   тесе нумайӑшӗ,   тесе нумайччен,   тесе нӳхрепе,   тесе Оля,   тесе ответ,   тесе ответлеме,   тесе ответленӗ,   тесе ответлерӗ,   тесе ответлетчӗ,   тесе ответлӗп,   тесе пайтах,   тесе палӑртасси,   тесе палӑртаҫҫӗ,   тесе палӑртатчӗҫ,   тесе палӑртать,   тесе палӑртӑр,   тесе палӑртма,   тесе палӑртмалла,   тесе палӑртнӑ,   тесе палӑртнӑччӗ,   тесе палӑртни,   тесе палӑртнипе,   тесе палӑртнисем,   тесе палӑртрӗҫ,   тесе палӑртса,   тесе палланӑ,   тесе паллашрӗ,   тесе паллаштаратчӗ,   тесе паллаштарнӑскер,   тесе паллӑ,   тесе памарӗҫ,   тесе панӑ,   тесе панӑччӗ,   тесе паракан,   тесе паратӑп,   тесе парне,   тесе парнелерӗм,   тесе парса,   тесе парти,   тесе партизан,   тесе патӑм,   тесе Патӑрьел,   тесе патшалӑх,   тесе пахаларӗ,   тесе пӑва,   тесе пӑлханма,   тесе пӑрӑнтӑм,   тесе пӑтраштарнине,   тесе пӑхаҫҫӗ,   тесе пӑхать,   тесе пӑхӑнса,   тесе пӑхрӑм,   тесе пӑхрӗҫ,   тесе пӑхса,   тесе пӑшӑлтатӗҫ,   тесе пӑшӑлтатма,   тесе пӑшӑлтатнине,   тесе пӑшӑлтатрӗ,   тесе пӑшӑлтатрӗҫ,   тесе пӑшӑлтатса,   тесе пӑшӑрханатӑп,   тесе пӑшӑрханаттӑм,   тесе пӑшӑрханмалла,   тесе пӑшӑрханнӑччӗ,   тесе пӑшӑрханчӗ,   тесе персе,   тесе перчеткене,   тесе петӗм,   тесе Петька,   тесе пехилленӗ,   тесе пӗ,   тесе пӗлме,   тесе пӗлмесӗрех,   тесе пӗлтер,   тесе пӗлтерекен,   тесе пӗлтереҫҫӗ,   тесе пӗлтерет,   тесе пӗлтеретӗп,   тесе пӗлтерӗр,   тесе пӗлтерме,   тесе пӗлтернӗ,   тесе пӗлтернӗччӗ,   тесе пӗлтернинчен,   тесе пӗлтерсен,   тесе пӗлтерсессӗн,   тесе пӗлтерсех,   тесе пӗлтертӗм,   тесе пӗлтертӗн,   тесе пӗлтерчӗ,   тесе пӗлтерчӗҫ,   тесе пӗр,   тесе пӗрле,   тесе пӗрмай,   тесе пӗрре,   тесе пӗртте,   тесе пӗтерчӗ,   тесе пӗтӗм,   тесе пӗтӗмлетет,   тесе пӗтӗмлетмелле,   тесе пӗтӗмлетнӗ,   тесе пӗтӗмлетӳ,   тесе пӗшкӗнсе,   тесе пилӗкрен,   тесе пиллерӗм,   тесе пиллесе,   тесе пиллӗҫ,   тесе пин,   тесе пире,   тесе пирӗн,   тесе пирӗншӗн,   тесе питӗ,   тесе питлерӗ,   тесе питне,   тесе пичет,   тесе пичетленӗ,   тесе повар,   тесе приговор,   тесе приказ,   тесе пророкла,   тесе пукан,   тесе пулас,   тесе пулмалла,   тесе пулнӑ,   тесе пулса,   тесе пултарнинех,   тесе пуль,   тесе пульӑсӑр,   тесе пультпа,   тесе пур,   тесе пурӑнатӑп,   тесе пурӑнӑҫне,   тесе пурӑнмалли,   тесе пурӑнни,   тесе пурин,   тесе пуринчен,   тесе пуриншӗн,   тесе пурнӑҫламалли,   тесе пурте,   тесе пустуй,   тесе пуҫ,   тесе пуҫа,   тесе пуҫланакан,   тесе пуҫланаканнине,   тесе пуҫланӑ,   тесе пуҫларӑм,   тесе пуҫларӗ,   тесе пуҫласа,   тесе пуҫне,   тесе пуҫҫапнӑ,   тесе пуҫтарӑннӑ,   тесе пуҫтарнӑ,   тесе путевка,   тесе Путин,   тесе пушӑ,   тесе пӳлӗмӗнчен,   тесе пӳлӗмрен,   тесе пӳлсе,   тесе пӳлтӗм,   тесе пӳлчӗ,   тесе пӳрнепе,   тесе пӳртне,   тесе пӳртрех,   тесе пымарӑм,   тесе пынӑ,   тесе пырсассӑн,   тесе пысӑк,   тесе пытарса,   тесе пытӑм,   тесе пычӗҫ,   тесе район,   тесе Рама,   тесе Ревеккӑна,   тесе республика,   тесе РСФСР,   тесе Саваоф,   тесе савӑнаҫҫӗ,   тесе савӑнӑҫлӑ,   тесе савӑнма,   тесе савӑннӑ,   тесе савӑнса,   тесе савӑнсах,   тесе савӑнчӗҫ,   тесе саккун,   тесе саламлама,   тесе саламлани,   тесе саламларӗ,   тесе салтаксем,   тесе салтӑнсан,   тесе самай,   тесе сана,   тесе Санӑн,   тесе Саня,   тесе сасӑлакансен,   тесе сасӑлама,   тесе сахал,   тесе Саша,   тесе сӑвӑ,   тесе сӑлансемпе,   тесе сӑмах,   тесе сӑмаха,   тесе сӑмахӑма,   тесе сӑмахлама,   тесе сӑмахна,   тесе сӑмса,   тесе сӑнаман,   тесе сӑнарлӑн,   тесе сӑнаса,   тесе сӑрт,   тесе сӑхланса,   тесе свидетель,   тесе сехӗрленсе,   тесе сӗметлетӗп,   тесе сӗннӗ,   тесе сӗнтӗм,   тесе сӗрлеҫҫӗ,   тесе сиввӗн,   тесе сивӗрен,   тесе сивлет,   тесе сиенлӗ,   тесе сиенсӗр,   тесе сире,   тесе сирӗн,   тесе сирӗншӗн,   тесе систерӗр,   тесе систеркелерӗ,   тесе систернӗ,   тесе систерчӗ,   тесе смена,   тесе смс,   тесе студента,   тесе суда,   тесе суеҫтерекенсене,   тесе суйлав,   тесе суйлани,   тесе суйласа,   тесе суйма,   тесе суйрӑм,   тесе суйрӑмӑр,   тесе сулахаялла,   тесе сут,   тесе суя,   тесе суять,   тесе сывлама,   тесе сыхларӑн,   тесе сыхласах,   тесе ҫав,   тесе ҫавӑрма,   тесе ҫавӑрттарса,   тесе ҫавӑрчӗ,   тесе ҫавӑтса,   тесе ҫак,   тесе ҫакна,   тесе ҫамрӑксене,   тесе ҫанӑ,   тесе ҫапла,   тесе ҫаратнӑшӑн,   тесе ҫӑвар,   тесе ҫӑварлӑхлатпӑр,   тесе ҫӑварне,   тесе ҫемҫен,   тесе ҫемье,   тесе ҫепӗҫ,   тесе ҫеҫ,   тесе ҫӗкленӗ,   тесе Ҫӗнӗ,   тесе ҫӗр,   тесе ҫӗре,   тесе ҫӗрӗн,   тесе ҫӗрпе,   тесе ҫил,   тесе ҫилхисене,   тесе ҫине,   тесе ҫирӗп,   тесе ҫирӗплетейместӗп,   тесе ҫирӗплетеҫҫӗ,   тесе ҫирӗплетет,   тесе ҫирӗплететчӗҫ,   тесе ҫирӗплетме,   тесе ҫирӗплетнӗ,   тесе ҫирӗплетрӗҫ,   тесе ҫирӗплетсех,   тесе ҫирӗппӗн,   тесе ҫирӗппӗнех,   тесе ҫисе,   тесе ҫу,   тесе ҫуйӑхать,   тесе ҫунаҫҫӗ,   тесе ҫур,   тесе ҫуралнӑ,   тесе ҫуратма,   тесе ҫухӑрашать,   тесе ҫухӑрнӑ,   тесе ҫухӑрса,   тесе Ҫӳлти,   тесе Ҫӳлхуҫа,   тесе Ҫӳлхуҫана,   тесе ҫӳреместчӗ,   тесе ҫӳренине,   тесе ҫӳрерӗм,   тесе ҫӳретӗр,   тесе ҫылӑха,   тесе ҫылӑхлӑ,   тесе ҫынна,   тесе ҫынсем,   тесе ҫынсен,   тесе ҫыр,   тесе ҫыракан,   тесе ҫыракансем,   тесе ҫыраҫҫӗ,   тесе ҫыратӑн,   тесе ҫыратӑп,   тесе ҫыратӑр,   тесе ҫырать,   тесе ҫырӑва,   тесе ҫырӑннӑ,   тесе ҫырӑр,   тесе ҫырӗ,   тесе ҫырма,   тесе ҫырмаллаччӗ,   тесе ҫырмасем,   тесе ҫырнӑ,   тесе ҫырнӑскере,   тесе ҫырнӑччӗ,   тесе ҫырни,   тесе ҫырнине,   тесе ҫырнипех,   тесе ҫырса,   тесе ҫыртар,   тесе ҫыртарман,   тесе ҫыртарнӑ,   тесе ҫыртарса,   тесе ҫыртӑм,   тесе ҫыртӑмӑр,   тесе ҫыртӑн,   тесе Ҫыру,   тесе ҫырчӗ,   тесе ҫыршыв,   тесе тавӑрать,   тесе тавӑркалать,   тесе тавӑрни,   тесе тавӑртӑм,   тесе тавӑрчӗ,   тесе тавлашаймӗ,   тесе тавлашатӑп,   тесе тавлашма,   тесе тавлашнӑ,   тесе тавралӑха,   тесе тавҫӑрса,   тесе такам,   тесе Тамара,   тесе тапаҫланакан,   тесе тапӑнать,   тесе тапӑру,   тесе тапранса,   тесе тарӑхатчӗҫ,   тесе тарӑхнӑччӗ,   тесе тархасла,   тесе тархаслама,   тесе тархасланӑ,   тесе тархасларӑм,   тесе тархасларӑмӑр,   тесе тархасласа,   тесе тархаслаҫҫӗ,   тесе тархаслать,   тесе тархасшӑн,   тесе таҫтан,   тесе тата,   тесе татах,   тесе татӑлса,   тесе татрӗ,   тесе татса,   тесе татсах,   тесе тату,   тесе тахҫанах,   тесе ташласа,   тесе тӑван,   тесе тӑваҫҫӗ,   тесе тӑватӑп,   тесе тӑватчӗ,   тесе тӑвать,   тесе тӑвӗ,   тесе тӑма,   тесе тӑмӗччӗ,   тесе тӑнӑ,   тесе тӑнлантарма,   тесе тӑнлӑр,   тесе тӑратпӑр,   тесе тӑраттӑм,   тесе тӑраттӑмӑрччӗ,   тесе тӑратчӗ,   тесе тӑрать,   тесе тӑрӑхлама,   тесе тӑрӑхлать,   тесе тӑрӑш,   тесе тӑрӑшасси,   тесе тӑрӑшассине,   тесе тӑрӑшаҫҫӗ,   тесе тӑрӑшатӑн,   тесе тӑрӑшатӑп,   тесе тӑрӑшатпӑр,   тесе тӑрӑшаттӑм,   тесе тӑрӑшаттӑн,   тесе тӑрӑшать,   тесе тӑрӑшӑр,   тесе тӑрӑшмалла,   тесе тӑрӑшмасӑр,   тесе тӑрӑшмастпӑр,   тесе тӑрӑшнӑ,   тесе тӑрӑшнӑшӑн,   тесе тӑрӑшни,   тесе тӑрӑшнипе,   тесе тӑрӑшрӑм,   тесе тӑрӑшрӑмӑр,   тесе тӑрӑшрӑн,   тесе тӑрӑшрӗ,   тесе тӑрӑшрӗҫ,   тесе тӑрӑшса,   тесе тӑрӑшсах,   тесе тӑсса,   тесе тӑстарса,   тесе тӑтӑм,   тесе тӑтӑмӑр,   тесе тӑтӑшах,   тесе тӑчӗ,   тесе тӑчӗҫ,   тесе тӑччӑр,   тесе те,   тесе театр,   тесе театра,   тесе тек,   тесе телейлӗн,   тесе телекурава,   тесе телефонпа,   тесе тем,   тесе темӗн,   тесе темӗнле,   тесе темӗнччен,   тесе темиҫе,   тесе темтепӗр,   тесе тепӗр,   тесе тертленсе,   тесе тетрадь,   тесе техӗмлӗ,   тесе тӗв,   тесе тӗлӗнекен,   тесе тӗлӗнеҫҫӗ,   тесе тӗлӗнет,   тесе тӗлӗнетӗн,   тесе тӗлӗнӗ,   тесе тӗлӗнме,   тесе тӗлӗннӗ,   тесе тӗлӗнсех,   тесе тӗлӗнчӗ,   тесе тӗмсӗлнине,   тесе тӗнчене,   тесе тӗпчеме,   тесе тӗпчерӗмӗр,   тесе тӗпчерӗҫ,   тесе тӗпчетӗп,   тесе тӗрӗс,   тесе тӗрӗсех,   тесе тӗрӗслев,   тесе тӗрӗслене,   тесе тӗрӗсленӗ,   тесе тӗрӗслет,   тесе тӗрлӗ,   тесе тӗрмене,   тесе тимленӗ,   тесе тимлет,   тесе тинӗс,   тесе тинкернӗ,   тесе тинкине,   тесе типӗ,   тесе тиркерӗ,   тесе тиркетчӗҫ,   тесе тискеррӗн,   тесе трупа,   тесе туйтарасшӑн,   тесе тулалла,   тесе туман,   тесе тунӑ,   тесе тунчӗ,   тесе тупа,   тесе тупӑшӗҫ,   тесе Турӑ,   тесе турӑм,   тесе турӗ,   тесе турӗҫ,   тесе туристсен,   тесе Турра,   тесе туса,   тесе тутӑрпа,   тесе тухса,   тесе тӳрӗ,   тесе тӳрлетмелле,   тесе тӳрлетрӗм,   тесе тӳррӗн,   тесе тырӑ,   тесе тыттаратӑр,   тесе Тятюка,   тесе уйӑрнӑ,   тесе уйӑхсеренех,   тесе укҫа,   тесе укҫине,   тесе улӑштарнӑ,   тесе улталакан,   тесе улталакансене,   тесе улталама,   тесе улталаттӑн,   тесе ун,   тесе унӑн,   тесе Унпа,   тесе унта,   тесе унталла,   тесе унтан,   тесе упаленсе,   тесе урана,   тесе урӑлтаркӑчсене,   тесе урса,   тесе усӑ,   тесе усратпӑр,   тесе уҫӑ,   тесе уҫса,   тесе уҫҫӑн,   тесе уҫҫӑнах,   тесе утар,   тесе уявланӑ,   тесе ӳкернӗ,   тесе ӳкӗнӗр,   тесе ӳкӗнни,   тесе ӳкӗнсе,   тесе ӳкӗтленӗ,   тесе ӳкӗтленине,   тесе ӳкӗтлерӗ,   тесе ӳкӗтлерӗм,   тесе ӳкӗтлесе,   тесе ӳнер,   тесе ӳпкелет,   тесе ӳпкелешес,   тесе ӳпкелешет,   тесе ӳпкелешме,   тесе ӳпкелешмерӗ,   тесе ӳпкелешнӗрен,   тесе ӳпкелешнинчен,   тесе ӳсӗркелесе,   тесе ӳте,   тесе ӳтне,   тесе фактсене,   тесе фараон,   тесе фараона,   тесе фараонпа,   тесе федерацин,   тесе фуфайка,   тесе хавхалансах,   тесе хавхалантараттӑм,   тесе хавхалантаратчӗҫ,   тесе хавхалантарать,   тесе хак,   тесе хаклакан,   тесе хаклама,   тесе хакламалла,   тесе хакламаллине,   тесе хакланӑ,   тесе хакланисӗр,   тесе хакларӗ,   тесе хакларӗҫ,   тесе хаклаҫҫӗ,   тесе хаклать,   тесе халӑха,   тесе халӗ,   тесе халӗрех,   тесе халь,   тесе хам,   тесе хама,   тесе хамах,   тесе хамӑн,   тесе хамӑра,   тесе хамӑртан,   тесе хапӑл,   тесе характеристика,   тесе хаса,   тесе хаҫатра,   тесе хатӗрленӗ,   тесе хӑваламан,   тесе хӑваланипе,   тесе хӑваласа,   тесе хӑвалать,   тесе хӑварнӑ,   тесе хӑварнӑччӗ,   тесе хӑварчӗ,   тесе хӑвах,   тесе Хӑвӑн,   тесе хӑвӑра,   тесе хӑвна,   тесе хӑех,   тесе хӑй,   тесе хӑйӗн,   тесе хӑйӗнпе,   тесе хӑйне,   тесе хӑйпе,   тесе хӑйранӑ,   тесе хӑйсах,   тесе хӑйсем,   тесе хӑйсемпе,   тесе хӑйсене,   тесе хӑйсенӗн,   тесе хӑйсенчен,   тесе хӑлхӑра,   тесе хӑлхине,   тесе хӑмсарса,   тесе хӑпартнӑ,   тесе хӑрамасӑр,   тесе хӑранӑччӗ,   тесе хӑрани,   тесе хӑранипе,   тесе хӑрарӑм,   тесе хӑрарӗ,   тесе хӑраса,   тесе хӑратать,   тесе хӑратнӑ,   тесе хӑратрӗ,   тесе хӑтӑрсах,   тесе хӑшӗсем,   тесе хӑшпӗр,   тесе Хеврона,   тесе хӗнеме,   тесе хӗнемест,   тесе хӗпӗртерӗ,   тесе хӗпӗртерӗҫ,   тесе хӗпӗртесе,   тесе хӗпӗртетпӗр,   тесе хӗр,   тесе хӗрачасем,   тесе хӗрӗх,   тесе хӗрсемпе,   тесе хӗрхенсе,   тесе хӗтӗртнӗ,   тесе хӗтӗртрӗ,   тесе хӗтӗртсе,   тесе хирӗлнӗ,   тесе хирӗҫлемен,   тесе хирӗҫленӗ,   тесе хирӗҫлерӗ,   тесе хирӗҫлет,   тесе хисеплемелли,   тесе хисеплеместӗн,   тесе хисеплемӗҫ,   тесе хисепленӗ,   тесе хисепленӗскере,   тесе хисепленинчен,   тесе хисеплесе,   тесе хисеплеҫҫӗ,   тесе хисеплет,   тесе хистенӗ,   тесе хистесех,   тесе Христос,   тесе ху,   тесе хуйхӑрса,   тесе хула,   тесе хулапа,   тесе хулӗ,   тесе хуллен,   тесе хунӑ,   тесе хунӑччӗ,   тесе хупласа,   тесе хур,   тесе хурав,   тесе хуравлама,   тесе хуравламӗҫ,   тесе хуравланӑ,   тесе хуравларӗ,   тесе хуравлать,   тесе хуратчӗ,   тесе хурать,   тесе хурӗ,   тесе хурланать,   тесе хурсан,   тесе хускалчӗ,   тесе хусканчӗ,   тесе хуҫалӑха,   тесе хут,   тесе хутӑм,   тесе хучӗ,   тесе хучӗҫ,   тесе хушма,   тесе хушнӑ,   тесе хушра,   тесе хушрӗ,   тесе хушса,   тесе хушсассӑн,   тесе хушу,   тесе хӳме,   тесе хӳтӗленӗ,   тесе хӳтӗлетӗп,   тесе хӳхлемӗҫ,   тесе хӳхлӗҫ,   тесе хыпаланма,   тесе хыпаланса,   тесе хыпар,   тесе хыпарлакана,   тесе хыпарланӑ,   тесе хыпӑнса,   тесе хыпса,   тесе хытӑ,   тесе хыттӑн,   тесе хыттӑнах,   тесе цыган,   тесе чараттӑр,   тесе чарчӗ,   тесе часах,   тесе Чӑваш,   тесе чӑвашла,   тесе чӑн,   тесе чӑнласах,   тесе чӑтӑмлӑн,   тесе Челябинскра,   тесе черетре,   тесе чӗлхе,   тесе чӗн,   тесе чӗне,   тесе чӗнекен,   тесе чӗнекенӗн,   тесе чӗнекенскер,   тесе чӗнес,   тесе чӗнеҫҫӗ,   тесе чӗнет,   тесе чӗнетӗп,   тесе чӗнетӗр,   тесе чӗнетпӗр,   тесе чӗнеттӗм,   тесе чӗнетчӗ,   тесе чӗнетчӗҫ,   тесе чӗнӗ,   тесе чӗнӗн,   тесе чӗнӗр,   тесе чӗнӗҫ,   тесе чӗнме,   тесе чӗнмелле,   тесе чӗнмӗн,   тесе чӗнмӗҫ,   тесе чӗннӗ,   тесе чӗннӗрен,   тесе чӗннӗскер,   тесе чӗннӗскерне,   тесе чӗннине,   тесе чӗнсе,   тесе чӗнсен,   тесе чӗнтӗм,   тесе чӗнчӗ,   тесе чӗнчӗҫ,   тесе чӗремӗре,   тесе чӗркелерӗ,   тесе чӗркелерӗм,   тесе чӗрӳне,   тесе чӗтреве,   тесе чи,   тесе чирлисем,   тесе чун,   тесе чунӑм,   тесе чунӗсене,   тесе чунтан,   тесе чупни,   тесе чӳк,   тесе чӳречерен,   тесе чылай,   тесе чылайӑшне,   тесе чылайччен,   тесе чыслакан,   тесе шав,   тесе шавлакансем,   тесе шавлама,   тесе шавласа,   тесе шайланӑ,   тесе шайлатӑп,   тесе шаккаҫҫӗ,   тесе шалт,   тесе шанас,   тесе шанатӑп,   тесе шанатпӑр,   тесе шанма,   тесе шанмалли,   тесе шаннӑ,   тесе шаннӑччӗ,   тесе шанса,   тесе шансах,   тесе шантаракан,   тесе шантарасшӑн,   тесе шантараҫҫӗ,   тесе шантарать,   тесе шантарнӑ,   тесе шантарса,   тесе шантарсах,   тесе шантартӑм,   тесе шантарчӗ,   тесе шантӑм,   тесе шахвӑртатчӗҫ,   тесе шӑл,   тесе шӑнкӑравлакансем,   тесе шӑнкӑртатса,   тесе шӑрҫаланӑ,   тесе шӑрҫалӑпӑр,   тесе шӑхӑрни,   тесе шеллетӗн,   тесе шикленет,   тесе шикленнӗ,   тесе шикленчӗ,   тесе шкулта,   тесе шкултан,   тесе шурӑ,   тесе шут,   тесе шутла,   тесе шутлакан,   тесе шутлакана,   тесе шутлакансем,   тесе шутлакансене,   тесе шутлаканшӑн,   тесе шутлама,   тесе шутламалла,   тесе шутламан,   тесе шутламанни,   тесе шутламанччӗ,   тесе шутламарӗ,   тесе шутламарӗҫ,   тесе шутламастӑн,   тесе шутламастӑп,   тесе шутламастпӑр,   тесе шутламасть,   тесе шутламаҫҫӗ,   тесе шутланакан,   тесе шутланаканскер,   тесе шутланӑ,   тесе шутланӑн,   тесе шутланӑскер,   тесе шутланӑччӗ,   тесе шутлани,   тесе шутланине,   тесе шутланнӑ,   тесе шутланнӑшӑн,   тесе шутларӑм,   тесе шутларӑмӑр,   тесе шутларӑн,   тесе шутларӗ,   тесе шутларӗҫ,   тесе шутлас,   тесе шутласа,   тесе шутласан,   тесе шутласшӑн,   тесе шутлаҫҫӗ,   тесе шутлатап,   тесе шутлатӑн,   тесе шутлатӑп,   тесе шутлатӑр,   тесе шутлатпӑр,   тесе шутлаттӑм,   тесе шутлаттӑмӑр,   тесе шутлатчӗ,   тесе шутлатчӗҫ,   тесе шутлать,   тесе шутлаччӑр,   тесе шутлӑп,   тесе шутлӑр,   тесе шутлӗ,   тесе шутлӗҫ,   тесе шутсӑр,   тесе шухӑша,   тесе шухӑшла,   тесе шухӑшлакан,   тесе шухӑшлакансем,   тесе шухӑшлаканскер,   тесе шухӑшлама,   тесе шухӑшламалла,   тесе шухӑшламан,   тесе шухӑшламарӗ,   тесе шухӑшламастӑп,   тесе шухӑшланӑ,   тесе шухӑшланӑн,   тесе шухӑшланӑччӗ,   тесе шухӑшлани,   тесе шухӑшланипе,   тесе шухӑшларам,   тесе шухӑшларӑм,   тесе шухӑшларӑмӑр,   тесе шухӑшларӗ,   тесе шухӑшларӗҫ,   тесе шухӑшласа,   тесе шухӑшласассӑн,   тесе шухӑшлаҫҫӗ,   тесе шухӑшлатӑн,   тесе шухӑшлатӑп,   тесе шухӑшлатӑр,   тесе шухӑшлатех,   тесе шухӑшлатпӑр,   тесе шухӑшлаттӑм,   тесе шухӑшлаттӑмӑр,   тесе шухӑшлаттӑмччӗ,   тесе шухӑшлаттӑн,   тесе шухӑшлатчӗ,   тесе шухӑшлать,   тесе шухӑшлӑп,   тесе шухӑшлӑр,   тесе шухӑшлӗ,   тесе шухӑшлӗҫ,   тесе шӳт,   тесе шӳтленӗ,   тесе шӳтлетчӗ,   тесе шыва,   тесе шывра,   тесе шыранӑ,   тесе ыйт,   тесе ыйта,   тесе ыйтакан,   тесе ыйтаканни,   тесе ыйтакансем,   тесе ыйтас,   тесе ыйтаҫҫӗ,   тесе ыйтатӑн,   тесе ыйтатӑп,   тесе ыйтатех,   тесе ыйтатпӑр,   тесе ыйтаттӑм,   тесе ыйтаттӑмччӗ,   тесе ыйтатчӗ,   тесе ыйтатчӗҫ,   тесе ыйтать,   тесе ыйтӑп,   тесе ыйтӑр,   тесе ыйтӑттӑм,   тесе ыйтӗ,   тесе ыйтичченех,   тесе ыйткаласа,   тесе ыйтма,   тесе ыйтман,   тесе ыйтмасӑр,   тесе ыйтмасть,   тесе ыйтнӑ,   тесе ыйтнӑн,   тесе ыйтнӑччӗ,   тесе ыйтнине,   тесе ыйтрӑм,   тесе ыйтрӑмӑр,   тесе ыйтре,   тесе ыйтрӗ,   тесе ыйтрӗҫ,   тесе ыйтса,   тесе ыйтсан,   тесе ыйтсанах,   тесе ыйтсассӑн,   тесе ыйтсаччӗ,   тесе ылтӑн,   тесе ылханмастӑп,   тесе ыранах,   тесе ырӑ,   тесе ырларӗ,   тесе ыталаса,   тесе ыталать,   тесе ытла,   тесе ытлашши,   тесе элек,   тесе элекленӗ,   тесе Эльзӑран,   тесе Эмилия,   тесе Энска,   тесе Энтриялӗн,   тесе эпӗ,   тесе эпир,   тесе эсӗ,   тесе эсир,   тесе юлнӑ,   тесе юлчӗ,   тесе юнашар,   тесе юпана,   тесе юпасем,   тесе юрату,   тесе юри,   тесе юриех,   тесе юрлама,   тесе юрланӑ,   тесе юрланине,   тесе юрласа,   тесе юрлатӑп,   тесе юрлатчӗҫ,   тесе юрлать,   тесе ял,   тесе яланах,   тесе ялсенче,   тесе янӑ,   тесе янӑрашакан,   тесе янӑрашса,   тесе янрама,   тесе янратаҫҫӗ,   тесе янтратса,   тесе яракан,   тесе яраттӑм,   тесе ярса,   тесе ят,   тесе ятарласа,   тесе ятӑм,   тесе ятлама,   тесе ятламӗҫ,   тесе ятланӑ,   тесе ятлаҫать,   тесе ятлаҫкаласа,   тесе ятлаҫни,   тесе ятлать,   тесе ятне,   тесе ячӗ,   тесе ячӗсене

Меню

 

Статистика

...тĕплӗнрех