Чӑваш чӗлхин икчӗлхеллӗ ҫӳпҫи

Сӑмах форми: те -> текен

Сӑмах тӗпӗ: те

Пуплев пайӗ: 7

Пурӗ тӗл пулать: 212

Хыҫра усӑ курни

авланас текен,   Аврон текен,   аки текен,   Алуш текен,   антресоль текен,   Асироф текен,   асфальтобетон текен,   аталаннӑ текен,   балкӑсем текен,   брандмауер текен,   Вамоф текен,   Вефиль текен,   вӗлернӗ текен,   вӗренес текен,   вилес текен,   вилмест текен,   вилнӗ текен,   витмест текен,   Гай текен,   Галагей текен,   ГЛОНАСС текен,   Глюкогон текен,   Дофка текен,   Екревиль текен,   Елим текен,   Ефам текен,   ӗҫлес текен,   илес текен,   илтрӗмӗр текен,   Иотвафа текен,   йышӑнтарас текен,   каварлашнӑ текен,   каяс текен,   Кегелафа текен,   кӗрес текен,   кӗртет текен,   килес текен,   Кореванов текен,   кунӗ текен,   курас текен,   куҫӗ текен,   лайӑхлатас текен,   Ливна текен,   Макелоф текен,   мар текен,   Матанна текен,   Махпела текен,   меллӗ текен,   Мерра текен,   Мифка текен,   Мосероф текен,   Нагалиил текен,   натуральнӑй текен,   Овоф текен,   патшалӑх текен,   пӑлханать текен,   Пены текен,   Петр текен,   Пефор текен,   пулас текен,   пулатӑп текен,   пулӑшас текен,   пултараҫҫӗ текен,   пултаратӑп текен,   Пунон текен,   пур текен,   пушхирӗ текен,   Рефидим текен,   Рисса текен,   Салмон текен,   Симеиз текен,   Синявино текен,   Сокхоф текен,   сыпӑннӑ текен,   Ҫӗрӗ текен,   ҫитнӗ текен,   ҫук текен,   ҫын текен,   ҫыпӑҫтарас текен,   Тамара текен,   Тарах текен,   Тахаф текен,   тивӗҫлӗ текен,   туслашас текен,   туслӑхӗ текен,   тытаймӑн текен,   улӑштарас текен,   уҫас текен,   Харада текен,   Хашмона текен,   Хола текен,   хупӑнаҫҫӗ текен,   хутшӑнас текен,   шолкопрячӗ текен,   шутланать текен,   юлнӑ текен,   юнашар текен

Умра усӑ курни

текен анлӑ,   текен аншлагсене,   текен ӑнлав,   текен ӑнлава,   текен ватӑ,   текен ваттисен,   текен вырӑн,   текен вырӑна,   текен вырӑнӑн,   текен вырӑнсене,   текен вырӑнта,   текен граждансене,   текен группа,   текен депутатсене,   текен е,   текен икӗ,   текен инкесем,   текен йӗрке,   текен каларӑш,   текен каларӑша,   текен кандидатсемшӗн,   текен кандидатсен,   текен картина,   текен каччи,   текен кашни,   текен кӗлле,   текен кивелнӗ,   текен киммисем,   текен лампа,   текен лозунг,   текен малтанхи,   текен материала,   текен меслетпе,   текен михӗсенче,   текен нумай,   текен одеколон,   текен орган,   текен отдел,   текен паллӑ,   текен пархатарлӑ,   текен Перекен,   текен печени,   текен пӗчӗк,   текен пикировщикӗсем,   текен поселок,   текен препарата,   текен приложени,   текен пульӑпа,   текен район,   текен регионсем,   текен саккун,   текен самахӗсем,   текен самолёт,   текен сӑмах,   текен сӑмаха,   текен сӑмахӗсемпе,   текен сӑмахне,   текен сӑмахсем,   текен сӑмахсене,   текен сӑрт,   текен символикӑпа,   текен Симона,   текен совет,   текен сортлине,   текен статьяллӑ,   текен стена,   текен стереотип,   текен стрелкӑсем,   текен сывлӑшри,   текен ҫамрӑксен,   текен ҫӗнӗ,   текен ҫирӗп,   текен ҫук,   текен ҫӳлти,   текен ҫӳҫ,   текен ҫылӑхлӑ,   текен ҫын,   текен ҫынна,   текен ҫынпа,   текен ҫынсем,   текен ҫыравҫӑсем,   текен тата,   текен те,   текен тӗнчере,   текен трагедире,   текен туйӑм,   текен тухтӑрсем,   текен тытӑм,   текен улпутӑн,   текен урине,   текен уявсем,   текен философипе,   текен фонарь,   текен формулине,   текен хӑрушла,   текен хӗрарӑмпа,   текен хӗрӳллӗ,   текен хунар,   текен хурав,   текен хуртпа,   текен хуртсен,   текен хут,   текен хутӑшпа,   текен хыпар,   текен чапа,   текен чӑваш,   текен чӑнкӑ,   текен чӑнлӑх,   текен чи,   текен чиртен,   текен шанчӑк,   текен шкулсен,   текен шоколад,   текен штемпель,   текен шурлӑхлӑ,   текен шухӑш,   текен шухӑша,   текен шухӑшӑм,   текен шухӑшлав,   текен шырлансенчен,   текен ыйту,   текен ыйтусем,   текен ытарма,   текен ытла,   текен эмеле,   текен юлташӑмпа,   текен юлташӗсенчен,   текен юм,   текен ялтан,   текен япала,   текен ярлык,   текен ят,   текен ятарлӑ

Меню

 

Статистика

...тĕплӗнрех