Чӑваш чӗлхин икчӗлхеллӗ ҫӳпҫи

Сӑмах форми: е -> е

Сӑмах тӗпӗ: е

Пуплев пайӗ: 0

Пурӗ тӗл пулать: 11322

Хыҫра усӑ курни

FAT е,   ав е,   аваллӑхӗ е,   аван е,   аванах е,   аваннине е,   авӑнчӑкӗнче е,   Авӑра е,   авӑрланӑ е,   авӑртнӑ е,   авланнӑ е,   авлантарсан е,   авриллӗ е,   Австралинчи е,   автансем е,   автобус е,   Автобуса е,   агенчӗсем е,   Агронома е,   административлӑ е,   адресне е,   адьютанчӗпе е,   азотла е,   айӑпӗ е,   айӑплакан е,   айӑпласси е,   айӑплатӑп е,   айӑпсӑр е,   айван е,   айванлӑхӗнчен е,   айӗнче е,   айне е,   Айртон е,   акать е,   акӑ е,   акӑлчан е,   акӑлчана е,   Акӑлчанла е,   акӑлчансен е,   Акимушкӑран е,   Акмалли е,   Аксинйӑна е,   Аксура Е,   актриса е,   акцизнӑй е,   акчӗ е,   акчӗн е,   акчӗсене е,   алӑ е,   алӑк е,   алӑкран е,   Алӑксенчен е,   алӑлли е,   алӑпа е,   алӑсӑр е,   алӑсем е,   Александр е,   Алексеев е,   алла е,   аллӑ е,   аллейӑри е,   алли е,   аллине е,   аллинчен е,   аллипе е,   аллисем е,   аллисемпе е,   аллу е,   аллусене е,   алра е,   алса е,   алсемпе е,   алшӑллипе е,   альбом е,   альманахсенче е,   ама е,   аманнӑ е,   аманса е,   амансан е,   амӑшӗ е,   амӑшӗсем е,   амӑшне е,   амбразура е,   Амед е,   Америка е,   американецпа е,   Америкӑна е,   ампарсене е,   анасланӑ е,   анасран е,   анассӑн е,   анатарах е,   Англирен е,   Андрей е,   анма е,   аннене е,   Аннӳ е,   ансамбльсен е,   антарнӑ е,   анчах е,   Анчахрах е,   апат е,   апата е,   апатлан е,   апатланаттӑмӑр е,   апла е,   аппӑшӗн е,   аппӑшне е,   аптранӑ е,   арӑм е,   арӑма е,   арӑмӗ е,   арӑмӗпе е,   арӑмне е,   арӑму е,   арӑслан е,   арбуз е,   арбузпа е,   арбузсене е,   арестант е,   аркатакансене е,   Аркне е,   армути е,   арпалӑхра е,   арпаштартӑр е,   арҫын е,   арҫынна е,   арҫыннӑн е,   арҫыннинчен е,   арҫынпа е,   арҫынсене е,   Артема е,   артиллерийӗ е,   артист е,   Архимед е,   арчана е,   арчисене е,   аршӑн е,   Аршинцева е,   асанне е,   асап е,   асапланакан е,   асаплантарать е,   асаплантарни е,   асапне е,   асӑнать е,   асӑнчӗ е,   асӑрхамӑн е,   асӑрхаттараҫҫӗ е,   асессор е,   Аслаҫӑр е,   аслашшӗне е,   аслӑ е,   аслӑрах е,   асли е,   аслисем е,   Аслисемпе е,   аслисене е,   аҫӑр е,   аҫу е,   атакӑласа е,   аталанман е,   аташса е,   аташу е,   атӑ е,   Атепин Е,   аттене е,   ахаль е,   ача е,   ачана е,   ачапа е,   ачасемпе е,   ачасене е,   ачаш е,   ачашшӑн е,   ачине е,   ачисем е,   ачишӗн е,   ачу е,   аш е,   аша е,   ашакӗ е,   ашакне е,   ашӑпа е,   ашӗ е,   ашшӗ е,   ашшӗн е,   ашшӗне е,   ашшӗнчен е,   ашшӗпе е,   ашшӗсем е,   ашшӗшӗн е,   аяккалла е,   аяккинчен е,   аял е,   ӑвӑс е,   ӑна е,   ӑнланайман е,   ӑнланӑр е,   ӑнланман е,   ӑнланманнинче е,   ӑнланмарӗ е,   ӑнсӑртлӑхпа е,   ӑнсӑртран е,   ӑру е,   ӑсатмалла е,   ӑслӑланать е,   ӑслӑлӑхӗпе е,   ӑсталанӑ е,   ӑҫта е,   ӑшаланине е,   ӑшӑ е,   ӑшӑнма е,   ӑшӑнта е,   ӑшӑтаҫҫӗ е,   ӑшӑтрӗ е,   ӑшӗнче е,   ӑшӗнчен е,   ӑшӗнчи е,   ӑшне е,   Баймяшкина Е,   бак е,   баклажансем е,   балсене е,   бандитсем е,   банки е,   барон е,   баронран е,   бастонла е,   батальон е,   бейсболка е,   Бельгие е,   бетонпа е,   Библиотекӑран е,   блиндажа е,   Бобик е,   богословин е,   больницӑна е,   больницӑсенче е,   большевик е,   Бразилие е,   брезентпа е,   бригадир е,   бронза е,   будкине е,   букарь е,   букетсем е,   булка е,   бульон е,   Бульона е,   буржуази е,   бурка е,   бутерброд е,   бутылка е,   Буфетра е,   бухгалтерӗ Е,   бюджет е,   бюджетӗнчен е,   вазӑпа е,   вак е,   вал е,   валерьянкӑ е,   валли е,   вальсем е,   Валя е,   ваннӑйне е,   ванчӑк е,   Ванюка е,   Ванюкне е,   вара е,   вараланасран е,   варени е,   варение е,   варенипе е,   варӗпе е,   варринче е,   варринчен е,   Васенӑ е,   Васильев е,   Васильевич е,   Васька е,   ватӑ е,   ватлӑхпа е,   ватса е,   ватсан е,   вахмистр е,   вӑйлӑ е,   вӑйлине е,   вӑкӑр е,   вӑкӑра е,   вӑкӑрне е,   вӑкӑрсенчен е,   вӑл е,   вӑрӑм е,   вӑрӑмрах е,   вӑрлакан е,   вӑрлама е,   вӑрланине е,   вӑрлӑхӗ е,   вӑрмана е,   вӑрманалла е,   вӑрманӗнчи е,   вӑрманне е,   вӑрмансем е,   Вӑрманта е,   вӑррисем е,   вӑрҫӑ е,   Вӑрҫӑра е,   вӑрҫнӑ е,   вӑрттӑн е,   вӑтам е,   вӑтанаҫҫӗ е,   вӑтанчӑк е,   вӑтӑр е,   вӑхӑт е,   вӑхӑта е,   вӑхӑталла е,   вӑхӑтӗнче е,   вӑхӑтра е,   вӑхӑтсенче е,   велосипед е,   вельветран е,   вельможа е,   вестибюле е,   вечертан е,   Вешкинче е,   вӗлерекенсене е,   вӗлерес е,   вӗлересси е,   вӗлересшӗн е,   вӗлереҫҫӗ е,   вӗлеретӗн е,   вӗлерӗҫ е,   вӗлериччен е,   вӗлерме е,   вӗлермелле е,   вӗлермешкӗн е,   вӗлернӗ е,   вӗлерни е,   вӗлерсе е,   вӗлерсен е,   вӗлерчӗҫ е,   вӗлерччӗр е,   вӗлерччӗрех е,   вӗлтӗртеттерчӗ е,   вӗрене е,   вӗренесси е,   вӗренет е,   вӗренме е,   Вӗреннӗ е,   вӗрентет е,   вӗренӳ е,   вӗренӳпе е,   вӗретнӗ е,   Вӗрсе е,   вӗсем е,   вӗсемпе е,   вӗсемшӗн е,   вӗсен е,   Вӗсене е,   вӗсенчен е,   вӗҫевҫӗ е,   вӗҫесси е,   вӗҫӗмсӗр е,   вӗҫӗнче е,   вӗҫӗнчен е,   вӗҫӗпе е,   вӗҫне е,   вӗҫтерет е,   вӗт е,   взвода е,   взвочӗ е,   видеокамера е,   вил е,   вилем е,   вилесси е,   вилессинчен е,   вилеҫҫӗ е,   вилет е,   вилетӗн е,   вилетчӗ е,   вилӗм е,   вилӗмрен е,   вилӗпӗр е,   вилка е,   вилкӑпа е,   вилкипе е,   вилмест е,   Вилнӗ е,   вилнӗрен е,   вилни е,   вилсен е,   винтовка е,   винтовкине е,   Вирсавия е,   виски е,   виҫ е,   виҫӗ е,   виҫипе е,   виҫҫе е,   виҫҫӗ е,   виҫҫӗмӗш е,   виҫҫӗмӗшӗ е,   виҫҫӗшне е,   витере е,   витӗр е,   витине е,   витинче е,   витме е,   витнӗ е,   витнисене е,   Витре е,   витрине е,   владенийӗсене е,   влаҫӗпе е,   влаҫпа е,   водян е,   военфельдшер е,   вокзалне е,   Володя е,   воспитатель е,   врач е,   врачӗ Е,   врачне е,   вулама е,   вуланӑ е,   вуланӑшӑн е,   вулани е,   вуласа е,   вуласамӑр е,   вулаҫҫӗ е,   вулаттӑмӑр е,   вулкансем е,   вуллисем е,   вунӑ е,   вунвиҫӗ е,   вунвиҫҫӗре е,   вуникке е,   Вуннӑмӗш е,   вуннӑн е,   Вуннӑшне е,   вунпилӗк е,   вута е,   вутӑ е,   выльӑх е,   выльӑха е,   вылякаларӗ е,   выляма е,   вылянӑ е,   вылянисем е,   выляр е,   выляс е,   выляса е,   выракансен е,   вырӑн е,   вырӑна е,   вырӑнӗнче е,   вырӑнпа е,   вырӑнта е,   вырӑс е,   вырӑса е,   вырӑсла е,   вырӑссем е,   вырӑссемпе е,   вырнаҫнӑшӑн е,   вырнаҫнине е,   вырнаҫтарнисене е,   выртас е,   выртаҫҫӗ е,   выртатчӗҫ е,   выртать е,   выртнӑ е,   выртрӗ е,   вырттарать е,   Выселкӑра е,   выставка е,   выставкӑна е,   выҫӑхни е,   выҫрӗ е,   выҫҫине е,   га е,   газпа е,   газсем е,   гайдамаксем е,   гайкӑсем е,   галерейӑра е,   Ганс е,   Гедера е,   генерал е,   генералӗ е,   геологи е,   Германире е,   Геройӗ Е,   гестапона е,   Гивӑна е,   гипс е,   Глегола е,   глобус е,   Головачева е,   Голсуорси е,   гонгӗпе е,   гоноррейӑпа е,   граната е,   Гранатӑсем е,   граф е,   графинӗпе е,   графинпа е,   грек е,   Гришатка е,   Гришкӑна е,   Гроббе е,   грузовиксем е,   Грэнджерфорд е,   Грязнов е,   губернаторӗн е,   гусеницӑсем е,   Да е,   дачӑра е,   Дворнике е,   дворниксенчен е,   дворянина е,   дежурнӑя е,   декречӗпе е,   делегатсемпе е,   десятнике е,   Джон е,   Джона е,   Диарбекира е,   Диарбекиртен е,   диплом е,   директор е,   директорӗ е,   директорне Е,   договор е,   докторӗн е,   документсемпе е,   документсемсӗр е,   должноҫне е,   доллар е,   доминикансем е,   Донченко е,   доцент е,   драгуна е,   драмкружок е,   Дрездена е,   ДТ е,   Дугин е,   Дуняшкӑна е,   Дымшаков е,   дыня е,   Еайск е,   евӗр е,   евӗрлӗ е,   еврей е,   Египета е,   енӗпе е,   енне е,   еннелле е,   енче е,   енчен е,   енчи е,   ернӗ е,   ертӳҫи Е,   ертӳҫисем е,   ешчӗкӗсем е,   ӗлӗкхи е,   ӗлкӗреймен е,   ӗлкӗреймерӗ е,   ӗлкӗреймесен е,   ӗмӗрте е,   ӗмӗтӗнчен е,   ӗмӗтленекенрен е,   ӗмӗтлӗ е,   ӗмӗтсенчен е,   ӗмӗчӗсене е,   ӗне е,   ӗненмен е,   ӗненменни е,   ӗненмесӗрех е,   ӗненнине е,   ӗнентеретчӗ е,   ӗнер е,   ӗнерлеҫҫӗ е,   ӗнӗрсе е,   ӗнине е,   ӗнтӗ е,   ӗрчетмелли е,   ӗсӗклесе е,   ӗҫ е,   ӗҫе е,   ӗҫеҫҫӗ е,   ӗҫӗ е,   ӗҫӗмӗрсемпе е,   ӗҫӗн е,   ӗҫӗпе е,   ӗҫӗсене е,   ӗҫле е,   ӗҫлекен е,   ӗҫлекеннисем е,   ӗҫлеме е,   ӗҫлемесӗр е,   ӗҫленӗ е,   ӗҫлес е,   ӗҫлесен е,   ӗҫлессинчен е,   ӗҫме е,   ӗҫмелле е,   ӗҫмелли е,   ӗҫне е,   ӗҫнине е,   ӗҫпе е,   ӗҫре е,   ӗҫрен е,   ӗҫсем е,   ӗҫсенчен е,   ӗҫӳсене е,   ӗшенчӗклӗн е,   Жанна е,   жирафӗ е,   заведенисенче е,   заведующийӗ Е,   заведующине Е,   Завислянск е,   завод е,   завода е,   Заводӑн е,   заводра е,   заводсем е,   задача е,   заказчикӗ е,   заказчикне е,   замок е,   Зандертан е,   запорожец е,   заседателе е,   Захар е,   Захара е,   заявленийӗсене е,   звенисем е,   Зегржтран е,   земски е,   Зиминпа е,   Зоя е,   и е,   Иванӑн е,   Ивановнӑна е,   Игнатьевапа Е,   Игнатьевна е,   идейӑсен е,   Иеремия е,   извеҫ е,   ийӗпе е,   икӗ е,   икке е,   иккенне е,   иккӗ е,   иккӗленекен е,   иккӗмӗш е,   Иккӗн е,   иккӗш е,   иккӗшӗн е,   иккӗшне е,   иксӗмӗр е,   икшер е,   илекен е,   илекенсен е,   илемлӗ е,   илес е,   илесшӗн е,   илеҫҫӗ е,   илет е,   илетӗп е,   илӗп е,   илӗртет е,   илӗҫ е,   илме е,   илмелле е,   илмеллине е,   илмесӗр е,   илнӗ е,   илни е,   илнинчен е,   илнипе е,   илтернӗ е,   илтессе е,   илтет е,   илтӗнет е,   илтӗннӗ е,   илтӗр е,   илтмен е,   илтнӗ е,   Ильич е,   Ильичӑн е,   Илюшӑна е,   именӳ е,   инвентарь е,   инженерӗ е,   инке е,   инкек е,   инкӗшӗн е,   инкӗшӗпе е,   инсценировкине е,   Инҫете е,   инҫетре е,   интендант е,   интереслӗ е,   инфаркт е,   информацие е,   ир е,   ирех е,   ирӗккӗн е,   ирӗклӗн е,   Ирӗклӗх е,   ирӗкпе е,   ирӗкре е,   ирӗксӗрех е,   ирӗксӗрлени е,   ирӗксӗрленипе е,   Иркутскра е,   ирсӗр е,   ирсӗрри е,   ирсӗррине е,   иртекен е,   иртенпе е,   иртеҫҫех е,   иртет е,   иртӗнтерсе е,   иртӗхме е,   иртме е,   иртни е,   иртсен е,   ирттерекенсен е,   ирттернӗ е,   Иртыш е,   ирхи е,   ирхине е,   испанецсем е,   испанецсен е,   истори е,   Итле е,   итлеме е,   итлемесен е,   итленӗ е,   итлерӗ е,   итлесшӗн е,   итлет е,   ишет е,   июнь е,   йӑваланине е,   йӑвара е,   йӑвине е,   йӑлинче е,   йӑмӑка е,   йӑмӑкӑм е,   йӑмӑкӑма е,   йӑмӑкӗ е,   йӑнӑш е,   йӑнӑшасран е,   йӑнӑшне е,   йӑнӑшпа е,   йӑнӑшсене е,   йӑпанӑвӗсем е,   йӑпану е,   йӑрккӑп е,   йӑтса е,   йӑхӗнче е,   йӗкелне е,   йӗлмерен е,   Йӗлтӗрпе е,   йӗнипе е,   йӗп е,   йӗпет е,   йӗрес е,   йӗркелекенсем е,   йӗркелемен е,   йӗркеллӗ е,   йӗркен е,   йӗркене е,   йӗркесӗрлӗх е,   йӗркисем е,   йӗркисӗр е,   йӗрлеме е,   йӗтӗн е,   ймӑк е,   йод е,   йывӑр е,   йывӑррине е,   йывӑҫ е,   йывӑҫа е,   йывӑҫран е,   йывӑҫсем е,   йывӑҫҫи е,   йынӑшма е,   йытӑ е,   йышӑнаймаҫҫӗ е,   йышӑнать е,   йышӑнӑвӗсем е,   йышӑнмалла е,   йышӑннӑ е,   йышӑнсан е,   йышӗнчен е,   кабардинецсене е,   кабина е,   кабинетне е,   Кабинечӗпе е,   кавӑн е,   кавир е,   казак е,   казакӑн е,   Казаксем е,   Каира е,   кайӑк е,   кайӑка е,   кайӑкӑн е,   кайӑкран е,   кайӑксене е,   кайӑн е,   кайӑпӑр е,   кайӑр е,   кайӗ е,   кайӗҫ е,   кайма е,   каймак е,   каймалла е,   каймалли е,   каймасан е,   кайнӑ е,   кайнӑшӑн е,   кайни е,   кайнине е,   кайнипе е,   кайнисем е,   кайран е,   кайрӗ е,   кайса е,   кайсан е,   кайтӑр е,   какай е,   какайшӑн е,   какалани е,   калав е,   калакана е,   калама е,   каламалла е,   каламаллине е,   каламасӑр е,   каланӑ е,   калани е,   каланинче е,   каларӗ е,   калас е,   каласа е,   калассӑн е,   калаҫайман е,   калаҫакан е,   калаҫар е,   калаҫатӑн е,   калаҫать е,   калаҫӑва е,   калаҫнине е,   калаҫса е,   калаҫу е,   калаҫура е,   калатӑр е,   калатчӗ е,   калать е,   калӗ е,   каллех е,   калпак е,   калпакӗ е,   калта е,   Кам е,   кама е,   Камбия е,   Каменка е,   каменщике е,   Камран е,   Камсем е,   канавсемпе е,   канас е,   канать е,   канаш е,   канашлу е,   канашлура е,   канӑҫсӑрлӑх е,   кандидачӗ Е,   канихвет е,   канма е,   канмалли е,   Кансӗрлекенсем е,   кансӗрлеме е,   кантӑксене е,   кантрапа е,   кантур е,   кану е,   канура е,   капитан е,   каппайчӑк е,   карап е,   карапӗсем е,   карапсем е,   карӑк е,   карлик е,   кармалла е,   кармашнӑ е,   карҫинкка е,   карҫинккана е,   карт е,   картинӑсемпе е,   Картинсене е,   картишӗнче е,   Картла е,   картлашка е,   картон е,   карточки е,   карттус е,   картуз е,   картузне е,   картусне е,   карчӑк е,   касаканӑн е,   касӑкне е,   Касицкин е,   каскӑ е,   каснӑшӑн е,   кассаци е,   кастарни е,   кастрюль е,   каҫ е,   каҫарма е,   каҫӗсенче е,   каҫма е,   каҫне е,   каҫнине е,   каҫсенче е,   каҫхине е,   каткасем е,   каторгӑна е,   кафене е,   кафесенче е,   кахал е,   кахаллине е,   кахалсем е,   качака е,   качаки е,   каччӑ е,   каччӑсене е,   каччи е,   каччисене е,   кашӑк е,   кашӑка е,   кашӑкӗ е,   кашӑкне е,   кашӑкпа е,   кашӑкран е,   Кашкӑр е,   Кашниех е,   кашнинех е,   кашниннех е,   кашнинчех е,   каяканччӗ е,   каям е,   каярах е,   каясси е,   каяҫҫӗ е,   каятӑн е,   каятӑп е,   каятпӑр е,   каятчӗ е,   каять е,   кӑвак е,   кӑвакарчӑн е,   кӑкӑрне е,   кӑкӑртан е,   кӑкран е,   кӑлараҫҫӗ е,   кӑларать е,   кӑларӑпӑр е,   кӑларма е,   кӑлармалла е,   кӑларнӑ е,   кӑларнинче е,   кӑларса е,   кӑларсан е,   Кӑлпассин е,   кӑлтӑрмач е,   Кӑмака е,   кӑмакара е,   кӑмӑлӗнче е,   кӑмӑлӗнчен е,   кӑмӑлланине е,   кӑмӑллӑ е,   кӑмӑллӑхӗпе е,   кӑмӑлпа е,   кӑмпа е,   кӑмпана е,   кӑмрӑк е,   кӑна е,   кӑнтӑрла е,   кӑнтӑрлахи е,   кӑпӑк е,   кӑранташ е,   кӑранташпа е,   кӑркка е,   кӑрккине е,   кӑрнатирӗсем е,   кӑҫал е,   кӑтартӑр е,   кӑтартнӑ е,   кӑтартни е,   кӑтартса е,   кӑтарттӑр е,   Кӑтӑкланӑ е,   кӑткӑс е,   кӑшкӑрма е,   кӑшкӑрсанах е,   кӑшланипе е,   кӑштах е,   кӑштӑртату е,   квасне е,   квитанци е,   кета е,   кефир е,   кӗвве е,   кӗвви е,   кӗлентӗр е,   кӗленче е,   кӗлете е,   кӗлетки е,   кӗлеткине е,   кӗлеткинче е,   кӗлеткисене е,   кӗлтӑвать е,   кӗлтума е,   кӗлтунӑ е,   кӗлтуни е,   кӗме е,   кӗмеллех е,   кӗмӗл е,   кӗмӗле е,   кӗмӗлне е,   кӗнеке е,   кӗнекене е,   кӗнекесем е,   кӗнекесенче е,   кӗнеки е,   кӗнӗ е,   кӗнипе е,   кӗпе е,   Кӗпелӗх е,   Кӗпен е,   Кӗпер е,   кӗрекен е,   кӗрен е,   кӗренке е,   кӗресрен е,   кӗресси е,   кӗреҫе е,   кӗреҫепе е,   кӗрӗк е,   кӗрӗкпе е,   кӗрӗкре е,   кӗрӗксем е,   кӗркунне е,   кӗрпи е,   кӗрсен е,   кӗртме е,   кӗртмелле е,   кӗске е,   кӗскетен е,   кӗсре е,   кӗсъене е,   кӗсьинчен е,   кӗҫӗн е,   кӗҫӗнрех е,   Кӗҫӗр е,   Кӗҫӗрлӗхе е,   кӗҫӗтсен е,   кӗтесӗ е,   кӗтесӗпе е,   кӗтессене е,   кӗтессенче е,   кӗтнӗ е,   кӗтни е,   кӗтӳҫӗ е,   кивҫен е,   Киев е,   кикенпе е,   кил е,   киле е,   килессе е,   килеҫҫӗ е,   килетӗн е,   килетчӗҫ е,   килӗн е,   килӗнче е,   килӗнчен е,   килӗсене е,   килӗшекен е,   килӗшет е,   килӗшменни е,   килӗшмест е,   килӗшни е,   килӗшнине е,   килӗшсе е,   килӗштернине е,   киличчен е,   килме е,   килмелле е,   килне е,   килни е,   килнипе е,   кило е,   килсен е,   килте е,   килти е,   килшӗн е,   кимӗ е,   кино е,   кинона е,   кинора е,   Кира е,   кирлӗ е,   кирлӗччӗ е,   кирпӗч е,   Кирсанов е,   Киссингена е,   кичем е,   кладовщик е,   класӗнчен е,   класра е,   класс е,   клубалла е,   клубӗнче е,   клубне е,   клубра е,   клубран е,   клубсенче е,   ковровӑйпе е,   Козловский е,   колбаса е,   коленкортан е,   Колит е,   Коллектив е,   Коломнӑра е,   колонка е,   колхозра е,   командира е,   командирӗ е,   командирӗн е,   командирне е,   командирсене е,   комбайн е,   комедире е,   Комендатурӑна е,   комиссар е,   комиссарне е,   комиссарсем е,   комиссийӗ е,   комитет е,   коммунист е,   комсомолецсем е,   Кондратьев е,   кондуктор е,   конторщик е,   контракчӗн е,   Конференци Е,   концерта е,   концлагере е,   Конькипе е,   коньяк е,   коопераци е,   кордонсенче е,   корзинӑпа е,   Коридор е,   коридорӗнче е,   коридорта е,   корица е,   коробки е,   корольпе е,   корольшӑн е,   корпусӗсем е,   корчисем е,   костюм е,   костюмӗн е,   костюмпа е,   Коська е,   коттедж е,   кофе е,   кофене е,   кофепе е,   кофта е,   кофтӑпа е,   крапсем е,   Краснов е,   кредит е,   крем е,   крематори е,   кремӗпе е,   кресло е,   кружок е,   Крылов е,   Крымра е,   ку е,   Кубане е,   кузова е,   кукӑль е,   кукӑрланса е,   Кукуруза е,   кукурузӑна е,   кукурузне е,   Кукушкинӑн е,   кулак е,   куласси е,   кулӑ е,   кулӑшла е,   кулиснӑй е,   кулкаларӑм е,   Кулленхи е,   кулнӑ е,   кулса е,   Култармӑш е,   куляну е,   кумӗпе е,   кун е,   куна е,   кунах е,   кунӗ е,   кунӗнче е,   кунӗпех е,   кунлӑх е,   кунне е,   кунран е,   кунсем е,   кунсене е,   кунсенчех е,   кунсткамерӑна е,   кунта е,   кунтан е,   кунчисем е,   кунччен е,   куншӑн е,   купӑста е,   купене е,   кура е,   кураймасть е,   курак е,   куракан е,   кураксем е,   кураксене е,   курас е,   куратӑп е,   Курӑк е,   курӑкӗпе е,   курӑклӑ е,   курӑнакан е,   курӑнни е,   куркалашма е,   куркана е,   курки е,   куркине е,   курма е,   курман е,   курманнипе е,   курмастпӑр е,   курнӑ е,   курнӑҫланма е,   курни е,   курнинчен е,   курнипе е,   курсан е,   курсанах е,   курткӑсем е,   Куҫ е,   куҫӗпе е,   куҫма е,   куҫне е,   куҫпа е,   куҫран е,   куҫса е,   куҫсӑр е,   куҫҫулӗнче е,   куҫхаршине е,   кутлӑх е,   кухньӑна е,   кучерӗ е,   кушаксем е,   куштанлӑха е,   Кӳкеҫри е,   кӳлӗ е,   кӳлсе е,   кӳмесемпе е,   кӳнишӗн е,   кӳренес е,   кӳреннӗ е,   кӳренсе е,   кӳрентерес е,   кӳрентерӗҫ е,   кӳрентерме е,   кӳрентернӗ е,   кӳрентернине е,   кӳршӗллӗн е,   Кӳршӗсем е,   кӳршӗсене е,   кӳрши е,   кӳршисене е,   кышланӑ е,   кышласа е,   лавккине е,   Лавпа е,   лайӑх е,   лайӑха е,   лайӑхах е,   лайӑхланнӑ е,   лайӑхрах е,   лайӑххи е,   лайӑххине е,   лакӑм е,   лампа е,   лампӑна е,   Лангедокна е,   лаптӑкӗпе е,   лаптӑкӗсене е,   лапша е,   лар е,   ларассине е,   лараҫҫӗ е,   лараттӑм е,   ларать е,   ларӑп е,   ларма е,   ларнӑ е,   ларни е,   ларнине е,   ларса е,   ларсан е,   лартакан е,   лартассӑн е,   лартасси е,   лартаҫҫӗ е,   лартать е,   лартӑм е,   лартма е,   лартмалла е,   лартнӑ е,   лартсан е,   ларчӗ е,   лаҫҫине е,   лаҫҫинче е,   латынла е,   Лачака е,   лаша е,   лашаллӑ е,   лашапа е,   лашасем е,   лашине е,   лӑкӑштатса е,   лӑпӑстатса е,   лӑссисемпе е,   Лебедев е,   лекеймен е,   лекиччен е,   лекни е,   лексе е,   лексен е,   Лера е,   леҫетӗп е,   леш е,   лешсем е,   Лӗпкерен е,   Либавӑна е,   Липар е,   лира е,   лирики е,   Листницкий е,   Лондона е,   Лузгинпа е,   Лукича е,   лунатик е,   лупашкара е,   Лушкӑна е,   Любек е,   люльккине е,   магазинӗ е,   магазинра е,   Мазин е,   мазурка е,   май е,   майӗн е,   майӗпен е,   майлаштарса е,   майлӑ е,   Макар е,   макӑрма е,   макӑрни е,   маларах е,   малтан е,   ман е,   мана е,   манатпӑр е,   манах е,   манахсем е,   манашка е,   манӑн е,   манӑнни е,   маннипе е,   мантарса е,   манти е,   маншӑн е,   мар е,   Марс е,   мартра е,   Марфа е,   маскарадра е,   маслина е,   мастерӗсем Е,   маҫ е,   математика е,   математикӑпа е,   материалӗнчен е,   материсем е,   мачтӑллӑ е,   мачтӑсем е,   маччи е,   машина е,   Машинӑпа е,   машинӑсемпе е,   машини е,   машинине е,   мӑйракипе е,   мӑкалса е,   мӑкпа е,   мӑлатука е,   мӑлатуксемпе е,   мӑнаҫлӑ е,   мӑнкунта е,   мӑрйисенчен е,   мӑрьесем е,   мӑшӑрлӑ е,   мӑшкӑланине е,   мӑшкӑлламалла е,   медальсем е,   мелӗсем е,   меллӗ е,   мелне е,   Менельниксем е,   Меропӑна е,   Мерцалова е,   месерле е,   метр е,   метрона е,   мещен е,   мӗлтлетекеннисем е,   Мӗнре е,   мӗскӗнлӗхрен е,   милици е,   Милицин е,   Милицине е,   миль е,   миля е,   мина е,   минӑсем е,   Минск е,   Минскран е,   минут е,   минутран е,   минутранах е,   Мира е,   миҫе е,   михӗ е,   михӗсен е,   миххе е,   Могилев е,   Моргская е,   морфинист е,   моторпа е,   мотоцикл е,   мрамортан е,   МТСа е,   мужик е,   музейри е,   Музыка е,   музыки е,   мулкач е,   мулкача е,   мулкачӑ е,   муллине е,   Мункун е,   Мурманск е,   Мускав е,   Мускава е,   Мускавра е,   мухтав е,   мухтани е,   мухтанмалла е,   Муштаков е,   мыскара е,   Наваррӑна е,   навигацие е,   Нагульнов е,   надзиратель е,   налук е,   намӑсланма е,   напиток е,   напитоксене е,   наркотикпа е,   Наҫилкке е,   нацин е,   национализм е,   начальникӗ е,   начар е,   начаррипе е,   нейтраллӑ е,   некроз е,   Нецветова е,   Никитушка е,   нимӗр е,   нимӗҫ е,   нимӗҫсем е,   Новороссийскра е,   Ногай е,   Номер е,   номерӗсем е,   номерне е,   номинацире Е,   нотасем е,   ноябрь е,   нравственность е,   нумай е,   нумайӑшне е,   нӳрӗ е,   нӳрӗлле е,   нӳхрепе е,   нӳхрепре е,   нырец е,   нянькӑсем е,   Обадиа е,   облаҫра е,   Обломов е,   Обломовкӑри е,   Обозпа е,   обществӑра е,   объектне е,   объекчӗ е,   объекчӗн е,   объекчӗсене е,   Огородниковӑна е,   Оджер е,   Озеров е,   океана е,   ондоль е,   Операципе е,   оратор е,   органӗ е,   органӗсенче е,   организаци е,   организацийӗ е,   органне е,   орден е,   Ослӑ е,   открыткӑпа е,   отряд е,   отряда е,   отрядне е,   отшельник е,   офицерӗ е,   офицерӗсем е,   офицерсем е,   очеркист е,   П е,   пайӑркисем е,   пайӗ е,   палӑрать е,   палӑртасси е,   палӑртма е,   палӑртнине е,   палӑртрӗ Е,   палӑртрӗҫ Е,   паллашаҫҫӗ е,   паллашмалла е,   Паллашнӑ е,   паллаштарнӑ е,   паллӑ е,   палли е,   Пальтона е,   пальтосемпе е,   пама е,   памалли е,   памасӑрах е,   памасть е,   Памир е,   панӑ е,   пани е,   панине е,   панипе е,   Панкратов е,   панулми е,   парадне е,   паракан е,   паракана е,   парас е,   парасчӗ е,   параҫҫӗ е,   парать е,   парӑнма е,   парӑнса е,   парӑп е,   парӑр е,   парӗ е,   Париже е,   паркалаччӑр е,   паркра е,   паркри е,   парне е,   парнеленӗ е,   парника е,   парса е,   парсан е,   партбилетне е,   паруспа е,   Пасара е,   пасарӗнче е,   паспорт е,   паспорчӗн е,   пасти е,   пата е,   патагон е,   патак е,   патӑнта е,   патӗнче е,   патӗнчен е,   патне е,   патра е,   патруль е,   паттӑрӗсенчен е,   патша е,   патшалӑх е,   патшапа е,   пахалӑхне е,   пахалӑхсӑр е,   пахчана е,   пахчасенче е,   пачӗ е,   пачка е,   паян е,   Паянах е,   пӑлтӑртаттарать е,   пӑлханнӑ е,   пӑлханнипе е,   пӑлхансан е,   Пӑлхар е,   пӑрахатӑп е,   пӑрахма е,   пӑрахнӑ е,   пӑрахни е,   пӑрахнине е,   пӑрахса е,   пӑрахсан е,   пӑрӑнасси е,   пӑрӑнассине е,   пӑрӑнать е,   пӑрӑннине е,   пӑрӑнсан е,   пӑрӑс е,   пӑрӑссен е,   пӑрмалла е,   пӑру е,   пӑсакансене е,   пӑсасси е,   пӑснӑ е,   пӑт е,   пӑтапа е,   Пӑтӑ е,   пӑтти е,   пӑхассине е,   пӑхӑнакан е,   пӑхӑннине е,   пӑхӑр е,   пӑхкалать е,   пӑхма е,   пӑхнине е,   пӑхса е,   пӑхсах е,   пӑшал е,   пӑшалӗсем е,   пӑшӑлтатаҫҫӗ е,   пӑшӑлтатнине е,   пӑшӑлтатса е,   пӑшӑрханнине е,   пӑшӑрхану е,   пӑявӗсене е,   пек е,   пекех е,   Пекина е,   пекки е,   пеккинчен е,   пеккисем е,   пекле е,   пекскер е,   пелеринка е,   пеме е,   пени е,   пенипе е,   Перевязочнӑйӗнче е,   передача е,   персе е,   песукӗ е,   Петербург е,   Петербурга е,   Петербургран е,   Петров Е,   Петрович е,   Петровнӑна е,   Петрограда е,   пехтура е,   печени е,   пӗве е,   пӗвесем е,   пӗлекен е,   пӗлесси е,   пӗлет е,   пӗлӗвӗ е,   пӗлӗшӗсене е,   пӗлӗшрен е,   пӗлмен е,   пӗлменни е,   пӗлменнисем е,   пӗлмесен е,   пӗлмесӗр е,   пӗлместӗп е,   пӗлнине е,   пӗлсе е,   пӗлтермен е,   пӗлтӗр е,   Пӗлӳ е,   пӗр е,   пӗренене е,   пӗрер е,   пӗрех е,   пӗри е,   пӗрине е,   пӗрле е,   пӗрмай е,   пӗрмаях е,   пӗрне е,   пӗрре е,   пӗрремӗш е,   пӗрсе е,   пӗртӑванӗн е,   пӗрчисем е,   пӗҫернӗ е,   пӗҫерни е,   пӗҫерсен е,   пӗҫертнипе е,   пӗтерес е,   пӗтерӗҫ е,   пӗтернӗ е,   пӗтерсессӗн е,   пӗтнӗ е,   пӗчӗк е,   пӗччен е,   Пӗчченшерӗн е,   пӗшкӗнсен е,   пикенетчӗ е,   Пил е,   пилӗк е,   пилӗкшер е,   пилӗкшерӗн е,   пиллӗк е,   пиллӗкмӗш е,   пин е,   пине е,   пиншак е,   пире е,   пирӗн е,   пирӗнтен е,   пирки е,   пиртен е,   пирус е,   писарь е,   пиҫнине е,   пите е,   питлӗ е,   пиччӗшӗн е,   пиччуна е,   планшет е,   пластинкӑсем е,   пластмассӑран е,   платниксен е,   платье е,   плащ е,   пленум е,   плуг е,   повесткисене е,   повесть е,   поддёвка е,   поднос е,   Подольскран е,   подьячисемпе е,   поезд е,   полевод е,   политика е,   полици е,   полкра е,   полномочийӗсене е,   Половцева е,   полуторка е,   помещиксенчен е,   помидор е,   порошок е,   порошокӗшӗн е,   Поселени е,   похӑ е,   Поэт е,   правӑсем е,   правленине е,   правленире е,   пралук е,   праҫник е,   праҫниксене е,   праҫниксенче е,   предприяти е,   предприятие е,   председатель е,   премӗк е,   преподавательне Е,   приговорӗпе е,   приказчик е,   примочка е,   Примула е,   Прислугӑра е,   пристаньсенче е,   Пробка е,   пролетари е,   пролив е,   промышленноҫӗнче е,   пророк е,   пророкӑн е,   пророкне е,   простыньпе е,   професси е,   профессор Е,   процентне е,   пуйма е,   пукан е,   пула е,   пулас е,   пуласран е,   пуласса е,   пулассине е,   пулаҫҫӗ е,   пулатӑп е,   пулать е,   пулӑ е,   Пулӑллӑ е,   пулӑнни е,   пулӑсем е,   пулӑттӑм е,   пулӑшать е,   пулӑшма е,   пулӑшу е,   пулӗ е,   пулӗччӗ е,   пулин е,   пуллӑн е,   пулли е,   пулма е,   пулмалла е,   пулманни е,   пулманшӑн е,   пулмарӗ е,   пулнӑ е,   Пулни е,   пулнине е,   пулнипе е,   пулнисем е,   пуловер е,   пулса е,   пулсан е,   пулсанччӗ е,   пулсассӑн е,   пултарайман е,   пултарайманнисем е,   пултараймарӗ е,   пултаракан е,   пултараҫҫӗ е,   пултаратӑр е,   пултаратпӑр е,   пултарать е,   пултарнӑ е,   пултарнине е,   пултарулӑхне е,   пултӑр е,   пулчӗ е,   пуль е,   пульли е,   пуля е,   пулярка е,   пункчӗ е,   пуппа е,   пур е,   пуракне е,   пурӑнакан е,   пурӑнакансем е,   пурӑнакансен е,   пурӑнакансенчен е,   пурӑнасси е,   пурӑнма е,   Пурӑнмалла е,   пурӑннине е,   пурӑннисене е,   пурнӑҫ е,   пурнӑҫа е,   пурнӑҫламанни е,   пурнӑҫламаншӑн е,   пурнӑҫланӑ е,   пурнӑҫланнӑ е,   пурнӑҫласан е,   пурнӑҫлать е,   пурнӑҫра е,   пурри е,   пуррине е,   пурҫӑн е,   пурҫӑнран е,   пуртӑ е,   пуртӑсем е,   пурте е,   пуртта е,   пусас е,   пусаҫҫӗ е,   пусмалла е,   пусмапа е,   пуснӑ е,   пусса е,   пустав е,   пуҫ е,   пуҫа е,   пуҫӗ е,   пуҫӗнче е,   пуҫла е,   пуҫланассине е,   пуҫланӑ е,   пуҫланиччен е,   пуҫласассӑн е,   пуҫлать е,   пуҫлӑхӗ Е,   пуҫлӑхӗн е,   пуҫлӑхне е,   пуҫлӗ е,   пуҫне е,   пуҫран е,   пуҫри е,   пуҫтарас е,   пуҫтарасси е,   пуҫтармалла е,   пуҫтах е,   путарнӑ е,   путасси е,   путатӑр е,   путӑкланса е,   путвал е,   путек е,   путекки е,   путса е,   пухӑнаҫҫӗ е,   пухӑнса е,   пухнӑ е,   пухнӑшӑн е,   пухура е,   пушӑтпа е,   пушкӑртла е,   Пушкин е,   пушмак е,   пушмакӗпе е,   пӳлӗмре е,   пӳллӗ е,   пӳрт е,   пӳрте е,   пыл е,   пылесос е,   пылпа е,   пылчӑк е,   пылчӑклӑ е,   пыма е,   пымалла е,   пымасассӑн е,   пынӑ е,   пыни е,   пынине е,   пыракан е,   пыракана е,   пыракансем е,   пырасса е,   пыратӑн е,   пырса е,   пырсан е,   пысӑк е,   пысӑкки е,   пысӑкрах е,   пысӑкраххисене е,   Пысӗк е,   пытанма е,   пытанмалла е,   пытанса е,   пытаракансене е,   пытарӗ Е,   пытариччен е,   пытарма е,   Пытармалла е,   пытарнӑ е,   пычӗ е,   рабочисене е,   радио е,   разведчик е,   Райкома е,   райкомран е,   Райнван е,   района е,   районӗнчи Е,   районӗсен е,   ракета е,   рангоут е,   революцие е,   Ревтрибунал е,   редактора е,   резинка е,   репетициленӗ е,   рессорсем е,   ресторана е,   Ресторанта е,   рет е,   ретривери е,   романтикӑллӑ е,   ромб е,   Российӑран е,   ротмистр е,   руководителӗ е,   руководительне е,   рысак е,   сава е,   саваланӑ е,   савӑнӑҫ е,   савӑнӑҫлӑ е,   савӑннӑ е,   савӑнса е,   Савишна е,   Савмак е,   сад е,   садӗнче е,   садне е,   садра е,   Садсемпе е,   сайратса е,   сак е,   сакӑр е,   саккӑралла е,   саккуна е,   саккунӗпе е,   саккунне е,   саккунсене е,   Саклина е,   саламат е,   саланаҫҫӗ е,   саланнӑ е,   Салат е,   салатни е,   салонӗнче е,   салтак е,   салтаксем е,   салтса е,   салхуллӑн е,   самана е,   самантра е,   Самарин е,   самолет е,   самолётсем е,   Самоха е,   сан е,   сана е,   санатори е,   санаторие е,   санаторийӗсене е,   санӑн е,   Санина е,   санитарка е,   санкцисемпе е,   санран е,   Сап е,   саплӑкӗсем е,   сапса е,   сарӑ е,   сарӑрах е,   сарӑхнӑ е,   сарма е,   сасӑ е,   Сасӑлакан е,   Сасӑлама е,   сасӑпа е,   сасӑсем е,   сасса е,   сасси е,   сассине е,   сассипе е,   сахалланаҫҫӗ е,   сахалтарах е,   Сашӑн е,   Сашӑпа е,   сӑвӑ е,   сӑмах е,   сӑмаха е,   сӑмахӗ е,   сӑмахӗпе е,   сӑмахӗсенче е,   сӑмахпа е,   сӑмахран е,   сӑмахсӑр е,   сӑмахсене е,   сӑмсана е,   сӑмсине е,   сӑнанӑ е,   сӑнас е,   сӑнаса е,   сӑнӑ е,   сӑнчӑрпа е,   сӑпса е,   сӑра е,   сӑрӑ е,   сӑрӑпа е,   сӑрлани е,   сӑрхӑннипе е,   Сӑтӑркаласан е,   сӑхман е,   сборӗсем е,   сведенисемлӗ е,   сводкисенче е,   священника е,   священниксенчен е,   секретарӗ е,   Семенович е,   сенатра е,   сенӗксемпе е,   сенкер е,   серб е,   Сергее е,   Сергей е,   сержант е,   сестра е,   сеткӑпа е,   сехет е,   сехетлӗхе е,   Сехетпе е,   сехетре е,   сехетрен е,   сехетсенче е,   сехетчен е,   сехетшер е,   сӗлтни е,   сӗлтсе е,   сӗнет е,   сӗннипе е,   сӗнӳпе е,   сӗнӳсем е,   Сӗрӗме е,   сӗрнӗ е,   сӗртӗнсессӗн е,   сӗт е,   сӗтел е,   сӗтеле е,   сӗткен е,   сӗткенсене е,   сӗтре е,   сивве е,   сивӗ е,   сивӗнӗччӗ е,   сивӗннӗшӗн е,   сивӗре е,   сивӗрех е,   сивӗтме е,   сивленрех е,   Сигара е,   сигарет е,   сигарета е,   сиенлӗ е,   сикекен е,   сикме е,   Сиксе е,   сиксен е,   сиктереҫҫӗ е,   симӗс е,   симӗсрех е,   сипленме е,   сире е,   сирӗн е,   сирмен е,   сирпӗнет е,   сирпӗтесрен е,   сирпӗтнӗ е,   сиссе е,   сиссен е,   сквера е,   склад е,   склада е,   складне е,   скочпа е,   следователь е,   Совета е,   Советӗнчен е,   Советне е,   советсем е,   Соколов е,   Сокольникине е,   Соллогуб е,   соус е,   соуса е,   социаллӑ е,   Сочие е,   сочиненийӗн е,   Союзӗн е,   Спектакле е,   спектакль е,   специалист е,   специалистсем Е,   СССР е,   стадионта е,   стакан е,   стаканне е,   станӗсенче е,   станицӑран е,   Становой е,   станок е,   старости Е,   статски е,   стена е,   столовӑйӗнче е,   столовӑйне е,   Столовӑйри е,   страницине е,   строгӑй е,   Студента е,   Суворов е,   судья е,   суйлама е,   суйласа е,   суйлаҫҫӗ е,   суккӑрлатнӑ е,   суккӑрсен е,   Сукнапа е,   сукнаран е,   сулахаялла е,   сулӑнсан е,   сулкалани е,   сулкаласа е,   сулкалашса е,   сулланине е,   сулса е,   сумминчен е,   сунаймарӑр е,   сунара е,   сунарта е,   сунас е,   сунаҫҫӗ е,   сунать е,   сунма е,   сунман е,   Сунчӑка е,   супӑнь е,   суранланас е,   суранланма е,   суранлатнӑшӑн е,   сурӑх е,   сурӑхне е,   сурнине е,   суртарнӑ е,   сутакан е,   сутакансен е,   сутатӑп е,   Сутӑнни е,   сутнӑ е,   сутни е,   сухаласа е,   сухалне е,   сухалшӑн е,   сухан е,   сухапуҫӗпе е,   сухи е,   сӳнни е,   сӳре е,   сценкӑсем е,   сыватас е,   сывӑ е,   сывви е,   сывлӑхлӑ е,   сывлӑш е,   сывлӑшра е,   сылтӑмалла е,   Сылтӑммине е,   сылтӑмран е,   сыснине е,   сыснисем е,   Сычуань е,   сюртук е,   сюртуклӑ е,   ҫав е,   ҫавӑ е,   ҫавӑнпа е,   ҫавӑркалама е,   Ҫавна е,   ҫаврашкисене е,   ҫаврӑнкаласа е,   ҫак е,   ҫакаҫҫӗ е,   ҫакатӑп е,   Ҫакӑ е,   ҫакӑншӑн е,   ҫаклатса е,   ҫакна е,   ҫакса е,   ҫамрӑк е,   ҫамрӑка е,   Ҫамрӑккипе е,   ҫанталӑкра е,   ҫапасса е,   ҫапать е,   ҫапӑпа е,   ҫапӑҫнӑ е,   ҫапӑҫу е,   ҫапӗ е,   ҫапкаланчӑк е,   ҫапкаланчӗҫ е,   ҫапла е,   ҫапма е,   ҫапнӑ е,   ҫар е,   ҫара е,   ҫарамасне е,   ҫаратасшӑн е,   ҫарататпӑр е,   ҫаратса е,   ҫарӑк е,   ҫарӑка е,   ҫарӗсем е,   ҫарти е,   ҫатӑртаттарса е,   ҫӑвӑнмалла е,   ҫӑвӗ е,   ҫӑкӑр е,   ҫӑкӑра е,   ҫӑкрипе е,   ҫӑлӑр е,   ҫӑлкуҫӗ е,   ҫӑлма е,   ҫӑлсен е,   Ҫӑлтӑр е,   ҫӑлтӑрӗсӗр е,   ҫӑлтӑрсем е,   ҫӑм е,   ҫӑмӑлтарах е,   ҫӑмран е,   ҫӑнӑх е,   ҫӑнӑхран е,   ҫӑпата е,   ҫӑрана е,   ҫекӗл е,   ҫемйи е,   ҫемйинче е,   ҫемйипех е,   ҫемье е,   Ҫемьепе е,   ҫемьере е,   ҫерҫи е,   ҫеҫ е,   Ҫеҫенхирте е,   ҫӗвӗҫ е,   ҫӗклемелле е,   Ҫӗкленекен е,   ҫӗкленипе е,   ҫӗклесе е,   ҫӗклет е,   ҫӗклӗ е,   ҫӗлекен е,   ҫӗлеме е,   ҫӗлен е,   ҫӗленӗ е,   ҫӗленсемпе е,   ҫӗлеҫҫӗ е,   Ҫӗлӗке е,   ҫӗлӗкне е,   ҫӗлӗкпе е,   ҫӗлӗксем е,   ҫӗмелсене е,   ҫӗмӗресрен е,   ҫӗмӗрӗлме е,   ҫӗмӗрӗлнӗ е,   ҫӗмӗрнӗ е,   ҫӗнетесшӗн е,   ҫӗнетме е,   ҫӗнӗ е,   ҫӗнтерӗҫ е,   ҫӗнтернӗ е,   ҫӗнтернине е,   Ҫӗнтерӳ е,   ҫӗнтерӳпе е,   ҫӗр е,   ҫӗре е,   ҫӗрӗ е,   ҫӗрле е,   ҫӗрте е,   ҫӗртех е,   ҫӗрти е,   ҫӗрулми е,   Ҫӗрулмине е,   ҫӗрулмипе е,   ҫӗршыв е,   ҫӗршывран е,   ҫӗршывшӑн е,   ҫӗҫӗ е,   ҫӗҫҫӳпе е,   ҫӗтӗлсе е,   ҫивчӗшӗ е,   ҫиекен е,   ҫиелтен е,   ҫиелти е,   ҫиесси е,   ҫиеҫҫӗ е,   ҫиет е,   ҫил е,   ҫилӗ е,   ҫилхинчен е,   ҫиме е,   ҫимӗҫ е,   ҫимӗҫӗпе е,   ҫине е,   ҫинӗ е,   ҫинҫе е,   ҫинҫен е,   ҫинче е,   ҫинчен е,   ҫинчех е,   ҫинчи е,   ҫинчисӗр е,   ҫип е,   Ҫирӗм е,   ҫирӗмрен е,   ҫирӗп е,   ҫирӗплетнӗ е,   ҫисе е,   ҫиҫӗм е,   ҫитермелле е,   ҫитерменнипе е,   ҫитертӗр е,   ҫитменлӗх е,   ҫитмӗл е,   ҫитнӗ е,   ҫитнине е,   ҫичӗ е,   Ҫичҫӗр е,   ҫуйӑхма е,   ҫук е,   ҫукки е,   ҫул е,   ҫула е,   ҫулаҫҫӗ е,   ҫулӑн е,   ҫулла е,   ҫуллӑ е,   ҫулма е,   ҫулпа е,   ҫулса е,   ҫулҫине е,   ҫулта Е,   ҫулталӑк е,   ҫулталӑкран е,   ҫултанпа е,   ҫулти е,   ҫулччен е,   ҫумалла е,   ҫумӑр е,   ҫумӑрпа е,   ҫумӑрта е,   ҫумӗ е,   ҫумӗнче е,   ҫумӗпе е,   ҫуммӑн е,   ҫумне е,   ҫумран е,   ҫунапа е,   ҫунаттисем е,   ҫунӑ е,   ҫунма е,   ҫуннӑ е,   ҫунтарса е,   ҫупӑрласан е,   ҫураличчен е,   ҫуралнӑ е,   ҫуран е,   ҫурассине е,   ҫуратать е,   ҫуратса е,   ҫурать е,   ҫурӑ е,   ҫурӑлни е,   ҫурӑра е,   ҫурӗ е,   ҫури е,   Ҫуркунне е,   ҫурни е,   ҫурран е,   ҫурри е,   Ҫурҫӗр е,   ҫурҫӗрччен е,   ҫурт е,   ҫуртӗнче е,   ҫуртне е,   ҫуртран е,   ҫуртсенчен е,   ҫурчӗн е,   ҫуталса е,   ҫутӑ е,   ҫутӑран е,   ҫути е,   ҫутса е,   ҫутти е,   ҫухавана е,   ҫухаласран е,   ҫухалма е,   ҫухалнӑ е,   ҫухрӑм е,   ҫухрӑмра е,   ҫӳллӗ е,   ҫӳллӗшӗ е,   ҫӳп е,   ҫӳпӗ е,   ҫӳрекелесе е,   ҫӳрекелетчӗ е,   ҫӳрекен е,   ҫӳреме е,   ҫӳремелле е,   ҫӳренӗ е,   ҫӳренине е,   ҫӳренипе е,   ҫӳренисем е,   ҫӳрерӗ е,   ҫӳрес е,   ҫӳреҫҫӗ е,   ҫӳрет е,   ҫӳретӗп е,   ҫӳретӗр е,   ҫӳрӗп е,   ҫӳҫлӗ е,   ҫӳҫрен е,   ҫывӑраҫҫӗ е,   ҫывӑрнӑ е,   ҫывӑрнине е,   ҪЫВӐХ Е,   ҫывӑхарах е,   ҫывӑхӗнче е,   ҫывӑхра е,   Ҫывӑхрах е,   ҫывӑхри е,   ҫывхартса е,   ҫын е,   ҫынла е,   ҫынна е,   ҫыннӑннине е,   ҫынни е,   Ҫыннисем е,   ҫыннисемех е,   ҫыннисемпе е,   ҫыннисемшӗн е,   ҫыннисен е,   ҫыннисене е,   ҫыннисенчен е,   ҫынран е,   ҫынсӑр е,   ҫынсем е,   ҫынсен е,   ҫынсене е,   ҫынсенчен е,   ҫынччӗ е,   ҫыпӑҫтарӑн е,   ҫыпҫӑнман е,   ҫырана е,   ҫыраҫҫӗ е,   ҫырать е,   ҫырӑ е,   ҫырӑнакансен е,   ҫырӑнса е,   ҫыркаларӗ е,   ҫырли е,   ҫырма е,   ҫырмалла е,   ҫырмара е,   ҫырнӑ е,   ҫырнинче е,   ҫырнисене е,   ҫырса е,   ҫыртма е,   ҫыртсан е,   ҫыру е,   ҫырупа е,   ҫыхас е,   ҫыхӑ е,   ҫыхӑпа е,   ҫыхма е,   ҫыхнӑ е,   ҫыхса е,   ҫыххи е,   та е,   тавар е,   Таварсене е,   тавлашӑва е,   тавлашнӑ е,   тавлашнине е,   тавлашусем е,   таврара е,   тавраш е,   таврашӗ е,   таврӑнать е,   таврӑннӑ е,   таджик е,   тайса е,   Така е,   такам е,   такапа е,   такӑнма е,   такӑнтараканнине е,   талайсӑр е,   талӑкӗпех е,   талӑклӑха е,   танк е,   таннисемсӗр е,   тантӑшне е,   тантӑшсем е,   тапӑнаҫҫӗ е,   тапӑнма е,   тапӗҫ е,   тапнӑ е,   тапратичченех е,   тапхӑрӗ е,   тапхӑрӗнчен е,   таракан е,   таран е,   тарантас е,   тарасран е,   тарӑн е,   тарӑхнӑ е,   Тарӑхса е,   тарӑхтарнӑн е,   тарӑхтарсан е,   тарӗ е,   тарласран е,   тарнӑ е,   тарҫӑ е,   тарҫи е,   тасатма е,   тасатмасан е,   тасатнӑ е,   тасатса е,   тасине е,   тата Е,   татӑкӗ е,   татӑкӗнчен е,   татӑксене е,   татӑлаймарӑмӑр е,   татӑлнӑран е,   татӑлса е,   татӑлсан е,   таткалани е,   татки е,   татма е,   Татьянӑна е,   тачкӑ е,   ташӑсем е,   ташлама е,   Ташланӑ е,   ташлани е,   ташша е,   ташшине е,   таяс е,   тӑвайккисем е,   тӑвайманшӑн е,   тӑвакан е,   тӑвалла е,   Тӑванӑр е,   тӑванӗ е,   тӑванӗсем е,   тӑванӗсене е,   тӑвансемпе е,   тӑвану е,   тӑванусенчен е,   тӑвар е,   тӑвасран е,   тӑвасси е,   тӑватӑ е,   тӑватӑп е,   тӑватӑр е,   тӑваткал е,   тӑваттӑм е,   Тӑваттӑмӗш е,   тӑвать е,   тӑвӑпӑр е,   тӑвӗ е,   тӑвӗччӗҫ е,   тӑкаксем е,   тӑкасран е,   тӑкӑннӑ е,   тӑкӑрлӑксенче е,   тӑкса е,   тӑлӑп е,   тӑлӑпсем е,   тӑм е,   тӑма е,   тӑмалла е,   тӑмалли е,   тӑмана е,   тӑмлӑ е,   тӑмран е,   тӑнӑ е,   тӑнӑшӑн е,   тӑни е,   тӑнинче е,   тӑнипе е,   тӑпра е,   тӑпрара е,   тӑпри е,   тӑпса е,   тӑракан е,   тӑраҫҫӗ е,   тӑратмалла е,   тӑратчӗҫ е,   тӑрать е,   тӑрӑнать е,   тӑрӑнсан е,   тӑрӑр е,   тӑрӑх е,   тӑрӑхах е,   тӑрӑхласа е,   тӑрӑхра е,   тӑрӑшакан е,   тӑрӑшать е,   тӑрӑшмалла е,   тӑрӑшмарӗ е,   тӑркач е,   тӑрринчен е,   тӑррисенче е,   тӑрса е,   тӑрсан е,   тӑршшӗпех е,   тӑсӑлчӗ е,   тӑтӑшах е,   тӑхӑмӗ е,   тӑхӑнмалла е,   тӑхӑннӑ е,   тӑхӑнтарнине е,   тӑхӑр е,   тӑхланланӑ е,   тӑххӑр е,   тӑчӗ е,   тӑшман е,   тӑшманӗсем е,   те е,   театр е,   Театра е,   театрне е,   театрта е,   теесрен е,   текен е,   текенни е,   текерлӗксем е,   телеграмма е,   телеграфпа е,   телейлӗ е,   телейне е,   Телефон е,   телефонне е,   телефонпа е,   тематикине е,   теме е,   тени е,   тенипех е,   тенкӗ е,   тенкӗлӗх е,   тенкӗпе е,   тенорпа е,   тепӗрне е,   Тепрехинче е,   Терек е,   Терешковӑн е,   территорие е,   территорийӗ е,   территорийӗнче е,   территорийӗсем е,   тесе е,   тет Е,   тетӗп е,   тетте е,   тӗкел е,   тӗккелени е,   тӗксӗм е,   тӗксӗмленнине е,   тӗксӗммӗн е,   тӗлӗкре е,   тӗлӗнесси е,   тӗлӗннине е,   тӗлӗнсе е,   тӗлӗрет е,   тӗлӗрсе е,   тӗлӗшпе Е,   тӗллӗн е,   тӗлне е,   тӗлте е,   тӗм е,   тӗмӗсем е,   тӗнчере е,   тӗпӗсем е,   тӗпчев е,   тӗрӗс е,   тӗрӗсленӗ е,   тӗрӗслӗхне е,   тӗрленӗ е,   тӗрлесе е,   тӗрлӗччӗҫ е,   тӗрмене е,   тӗрмере е,   тӗрми е,   тӗрте е,   тӗртнӗ е,   тӗртсе е,   тӗсӗпе е,   тӗслӗ е,   тӗсне е,   тӗттӗме е,   тӗттӗмре е,   тӗшмӗшлӗх е,   тиаккӑн е,   тивет е,   тивӗҫӗсемпе е,   тивӗҫлӗ е,   тивӗҫлӗхӗ е,   тивӗҫнӗ Е,   тивӗҫтернипе е,   тивсе е,   тилӗ е,   тимӗр е,   тимӗрҫӗ е,   Тимрук е,   тимсӗрлӗхӗ е,   тин е,   тинӗс е,   тинӗсре е,   тинкерсе е,   тип е,   типӗ е,   тирек е,   тиркесе е,   тиркӗсем е,   тиртен е,   тислӗк е,   титулӗсене е,   тонна е,   Травкин е,   тракторпа е,   трамвай е,   транспорчӗ е,   транспорчӗпе е,   трахтирта е,   трибуналне е,   трос е,   тротуар е,   ту е,   туй е,   туйӑмпа е,   Туйра е,   туйсан е,   тулать е,   тулашнерех е,   тулашра е,   тулӑ е,   тулӑсӑр е,   туллин е,   тултарасшӑн е,   тум е,   тума е,   тумалла е,   тумтир е,   тумтире е,   тумтиртен е,   тунӑ е,   тунӑшӑн е,   тундрӑсенчен е,   туни е,   тункатана е,   тунтикун е,   тупаҫҫӗ е,   тупӑнмасан е,   тупӑнсассӑн е,   тупӑсем е,   тупӑшса е,   тупма е,   тупмалла е,   тупписем е,   Турата е,   туратлисем е,   турӑсем е,   турӑх е,   турилкке е,   турилккене е,   турилкки е,   турокпа е,   турпаллисем е,   турпас е,   турра е,   турри е,   туртаҫҫӗ е,   туртаттӑмӑр е,   туртӗччӗ е,   туртинчен е,   туртнӑ е,   туртса е,   турттарма е,   турттарса е,   Турци е,   турчка е,   туса е,   тусассӑн е,   туслӑхра е,   туссем е,   тусупа е,   тутара е,   Тутаринов е,   тутарнисен е,   тутӑр е,   тутӑра е,   тутӑрпа е,   тутипе е,   тутисемпе е,   тутри е,   тутрипе е,   Тухас е,   тухасси е,   тухатӑп е,   тухатма е,   тухатмӑш е,   тухатнинчен е,   тухать е,   тухӗҫ е,   тухма е,   тухмалла е,   тухмасан е,   тухмасть е,   тухнӑ е,   тухни е,   тухрӗ е,   тухса е,   тухсан е,   тухсассӑн е,   туянаттӑмччӗ е,   туянма е,   туянсан е,   тӳлевӗнчен е,   тӳлевне е,   тӳленӗ е,   тӳлесе е,   тӳлеттерме е,   тӳме е,   тӳпене е,   Тӳпере е,   тӳремсӑртлӑх е,   Тӳрех е,   тӳрӗлӗх е,   тӳрлетсе е,   тымарӗнчен е,   тырӑ е,   тытакан Е,   тытатӑн е,   тытӑнассинчен е,   тытӑнман е,   тытӑннӑшӑн е,   тытӑнса е,   тытӑнсан е,   тытӑнтармалла е,   тытӑҫу е,   тыткаланинче е,   тыткӑччи е,   тытма е,   тытмалла е,   тытнине е,   тытнипе е,   тытсан е,   уйӑх е,   уйӑха е,   уйӑхран е,   уйра е,   уйрӑлаҫҫӗ е,   уйрӑлчӗҫ е,   уйрӑмра е,   уйсем е,   укроп е,   уксах е,   уксахласа е,   уксахлать е,   укҫа е,   укҫапа е,   улатӑпа е,   улӑм е,   улӑмран е,   улӑхса е,   улӑшӑнасси е,   улӑштаракан е,   улӑштарасси е,   улӑштарма е,   улӑштармалла е,   улӑштарса е,   улми е,   улмуҫҫи е,   улмуҫҫишӗн е,   улпут е,   улпутӑра е,   улпутсене е,   Ултавҫӑ е,   улталанине е,   ултӑ е,   улттӑмӗш е,   улшӑнчӗҫ е,   умӗн е,   умӗнче е,   умӗпе е,   умне е,   унӑн е,   Ундина е,   университета е,   университетра е,   унне е,   унпа е,   унра е,   унран е,   Унсӑрӑн е,   унта е,   унталла е,   унтан Е,   упа е,   упан е,   упасем е,   упӑшкана е,   упӑшкин е,   упӑшкишӗн е,   управляющийӗпе е,   ура е,   урайне е,   урамӗсемпе е,   Урамра е,   урамри е,   уран е,   урана е,   урапа е,   урапи е,   Ураран е,   урӑ е,   урӑххи е,   урӑххишӗн е,   урине е,   уринчен е,   урисемпе е,   урлӑ е,   урок е,   Урхамахран е,   усал е,   усаллӑн е,   усалпа е,   уҫӑлман е,   уҫӑлсан е,   уҫланка е,   уҫма е,   утакан е,   утӑ е,   утиял е,   утиялпа е,   уткаласа е,   утмӑл е,   Утнӑ е,   утрава е,   Ухмахланма е,   участокӗсене е,   ученӑй е,   учителӗ е,   учитель е,   учрежденийӗ е,   ушкӑнпа е,   ушкӑнра е,   Ушкӑнри е,   ушкӑнсемпе е,   ушкӑнта Е,   уяв е,   уявне е,   уявсенче е,   ӳкереҫҫӗ е,   ӳкерме е,   ӳкернӗ е,   ӳкерӳре е,   ӳкерчӗкпе е,   ӳкеҫҫӗ е,   ӳкет е,   ӳкӗннӗ е,   ӳкӗтлӗп е,   ӳкиччен е,   ӳкме е,   ӳкнӗ е,   ӳксен е,   ӳсентӑранран е,   ӳсет е,   ӳсӗр е,   ӳсӗрӗлсен е,   ӳсӗрнӗ е,   ӳсни е,   ӳстерсе е,   Фанерсемпе е,   фантазилле е,   фарфор е,   фатум е,   федераллӑ е,   Федор е,   Федьӑна е,   фиалка е,   Филиппа е,   философи е,   фирма е,   флангӗсене е,   флотра е,   Фойере е,   фокус е,   фотограф е,   фразӑна е,   Франци е,   Францинчи е,   француз е,   французла е,   французсем е,   фронт е,   Фронта е,   фронтовиксем е,   фронтра е,   хавасланнӑ е,   хавасланса е,   хаваслансах е,   хаваслӑ е,   хаваслӑхпа е,   хаваслисене е,   хавхаланса е,   хай е,   хайлавпа е,   Халат е,   Халата е,   халӑх е,   халех е,   Халӗ е,   халлӗнех е,   Халь е,   хам е,   хамӑрӑннисемпе е,   хапха е,   хапхисенчен е,   харкашу е,   харпӑрлӑхӗнчи е,   харпӑрлӑхне е,   харсӑрланать е,   хастарлӑх е,   хаҫат е,   хаҫатӑннипе е,   хаҫатпа е,   хатӗр е,   хатӗрле е,   хатӗрпе е,   хачӑпа е,   хӑва е,   хӑвалакансем е,   хӑваланӑ е,   хӑваласа е,   хӑвалаҫҫӗ е,   хӑварасси е,   хӑвараҫҫӗ е,   хӑварать е,   хӑварнӑ е,   хӑварсан е,   хӑватпа е,   хӑвӑлӗнче е,   Хӑвӑн е,   хӑвӑра е,   хӑвӑртрах е,   хӑй е,   хӑйӑр е,   хӑйӗн е,   хӑйне е,   хӑйраран е,   хӑйсем е,   хӑлаҫланаҫҫӗ е,   хӑлаҫланса е,   хӑлхана е,   хӑлхаран е,   хӑма е,   хӑмапа е,   хӑмасем е,   хӑмӑл е,   хӑмӑр е,   хӑмӑш е,   хӑмӑшпа е,   хӑмсарнӑ е,   хӑнана е,   хӑнара е,   хӑнасене е,   хӑпарать е,   хӑпарнине е,   хӑрамасӑр е,   хӑранӑ е,   хӑрани е,   хӑраҫҫӗ е,   хӑратӑн е,   хӑратнӑ е,   хӑртать е,   хӑрушӑ е,   хӑта е,   хӑтаратпӑр е,   хӑтарӑр е,   хӑтӑлма е,   хӑтӑлмалла е,   хӑтӑлнӑ е,   хӑтӑрнӑ е,   Хӑю е,   хӑюпа е,   хӑяккӑн е,   хӑяр е,   хӑяхӗ е,   хваттер е,   хваттере е,   хваттерлӗ е,   хваттерсенче е,   хваттертен е,   Хӗвелҫаврӑнӑш е,   хӗвӗнчен е,   хӗллене е,   хӗллехи е,   хӗнеме е,   хӗненӗ е,   хӗпӗртесен е,   хӗр е,   хӗрарӑм е,   хӗрарӑма е,   хӗрарӑмӗ е,   хӗрарӑмпа е,   хӗрарӑмсем е,   хӗрачана е,   Хӗре е,   хӗрес е,   хӗресне е,   хӗрӗ е,   хӗрӗме е,   хӗрӗн е,   хӗрӗпе е,   хӗрӗх е,   хӗрлӗ е,   хӗрлӗрех е,   хӗрлӗхен е,   хӗрне е,   хӗррине е,   хӗрринче е,   Хӗрсем е,   хӗртӗнмелли е,   хӗртнине е,   хӗршӗн е,   хӗскӗчпе е,   хӗскӗчсем е,   хӗстерсе е,   хӗҫ е,   хӗҫпе е,   хӗҫтимӗр е,   химишӗн е,   хире е,   хирӗҫ е,   хирӗҫни е,   хирӗҫӳ е,   хирсе е,   хирсем е,   хирте е,   хисепленине е,   хистеме е,   хитре е,   Хохлушкӑсем е,   Хрум е,   ху е,   художнике е,   хуйхӑ е,   хуйхӑллине е,   хула е,   хулан е,   хулана е,   хулара е,   хулӑмрах е,   хулӑн е,   хулинче е,   хулпуҫҫирен е,   хулпуҫҫисене е,   хума е,   хумалла е,   хумӗсем е,   хумсене е,   хумханни е,   хунавӗсене е,   хунар е,   хунарсем е,   хунӑ е,   хуни е,   хупаҫҫӗ е,   хупать е,   хупласа е,   хупма е,   хур е,   хура е,   хуравлӑп е,   Хурала е,   хураллать е,   Хуралҫӑсем е,   хурама е,   хуран е,   хурана е,   хураҫҫӗ е,   хурать е,   хурса е,   хурсассӑн е,   хурчӗ е,   Хусана е,   хускалать е,   хускалмассерен е,   хускатассипе е,   Хуҫа е,   хуҫаланакан е,   хуҫалӑхри Е,   хуҫасӑр е,   хуҫасен е,   хуҫӑлса е,   хуҫи е,   хуҫин е,   хуҫине е,   хуҫинчен е,   хуҫнӑ е,   хут е,   хутаҫ е,   хутӑштарнӑ е,   хуткупӑс е,   хутлатса е,   хутне е,   хутора е,   хуторӑн е,   хуторсем е,   хуторта е,   хутра е,   хутсене е,   хутшӑнакансене е,   хутшӑнмасӑр е,   хутшӑнни е,   хучӗ е,   хушаматне е,   хушаматсене е,   хушас е,   хушӑвӗпе е,   хушӑп е,   хушичченех е,   хушмаллине е,   хушмасть е,   хушни е,   хушнине е,   хушсан е,   хушусемсӗр е,   хушша е,   хушши е,   хушшинче е,   хӳринчен е,   хӳтӗленӗшӗн е,   хӳтӗлет е,   хӳшӗ е,   хывнӑ е,   хывса е,   хыр е,   хырҫӑ е,   хырҫисем е,   хырччӑр е,   хыҫалалла е,   хыҫалтан е,   хыҫӗнчен е,   хыҫӗнчи е,   хыҫне е,   хыҫҫӑн е,   хытарнӑ е,   Хытӑ е,   центнер е,   центрне е,   Цзянсу е,   Цинциннатирен е,   Цирк е,   цирка е,   Чакака е,   чакаратӑп е,   чакать е,   чакӑр е,   чалӑштарса е,   чаплаттарса е,   чараканни е,   чарӑнма е,   чарӑнмалла е,   чарӑннӑ е,   чарӑнни е,   чарӑннипе е,   чарӑнсан е,   чарлан е,   чарма е,   чарни е,   часах е,   часовойран е,   чаҫӗсен е,   чаҫрен е,   чашӑк е,   чашӑкпа е,   чашки е,   чӑваш е,   чӑвашла е,   чӑвӑшлатать е,   чӑлах е,   чӑлаххӑн е,   Чӑлха е,   чӑматан е,   чӑматанра е,   чӑмӑркки е,   чӑмӑртанӑ е,   чӑнласа е,   чӑрӑклатать е,   чӑрӑш е,   чӑркӑш е,   чӑрманса е,   чӑрмантарас е,   чӑрмантараҫҫӗ е,   чӑтатӑр е,   чӑтлӑхӗсенче е,   чӑхӑмӑҫлама е,   Чӑхӑнчен е,   чӑхха е,   чее е,   чееленсе е,   чей е,   чейнике е,   чейникрен е,   чейсӗр е,   черетпе е,   черккине е,   Черчель е,   Чесноковпа е,   чехсемпе е,   чечек е,   чечекӗ е,   чечексем е,   Чечняра е,   чӗвӗлтетни е,   чӗлхене е,   чӗлхесӗр е,   чӗлхи е,   чӗнеҫҫӗ е,   чӗнетчӗ е,   чӗнме е,   чӗнмен е,   чӗнмесӗр е,   чӗнместӗн е,   чӗнмеҫҫӗ е,   чӗннӗ е,   чӗнсен е,   чӗпӗсем е,   чӗре е,   чӗрессипе е,   чӗрӗ е,   чӗркенӗ е,   чӗркуҫҫи е,   чӗрнисене е,   чӗррӗн е,   чӗрҫиттисемпе е,   чӗрчунсем е,   чӗтренет е,   чикеҫҫӗ е,   чикмелле е,   чикмесӗр е,   чин е,   чиновник е,   чиновниксемпе е,   чипер е,   чир е,   чиркӗве е,   чирлемест е,   Чирлесе е,   чирлесен е,   чирлессинчен е,   чирлӗ е,   чирлине е,   чирне е,   чирпе е,   член е,   членӗсем е,   чугунтанах е,   чукмарпа е,   чул е,   чулпа е,   чулсем е,   чунӗн е,   Чунтанах е,   чупакан е,   чупать е,   чупмалла е,   чупни е,   чупрӗ е,   чупса е,   чуптарма е,   чуптурӗ е,   чурана е,   чурин е,   чурине е,   чусла е,   чух е,   чухӑннине е,   чухне е,   чухнехи е,   чушки е,   чӳкӗ е,   чӳклесе е,   чӳлмек е,   чӳлмекӗпех е,   чӳлмекре е,   чӳлмекрен е,   чӳлмексем е,   чӳречерен е,   чӳречинчен е,   чӳхемелле е,   чыхӑннӑшӑн е,   чышать е,   чышкисемпе е,   чяк е,   шавлӑ е,   шайкапа е,   шайра е,   шаккани е,   шалчасем е,   шампански е,   шампуньпе е,   шанас е,   шанлаттарать е,   Шанхайри е,   Шаньдун е,   шапапа е,   шарикӗ е,   шарламаҫҫӗ е,   шатӑртатать е,   Шахтӑран е,   Шацкине е,   шашкӑлла е,   шӑв е,   шӑвакан е,   шӑллӑм е,   шӑллӗ е,   шӑллӗне е,   шӑллӗшӗн е,   шӑматкун е,   шӑмӑ е,   шӑмми е,   шӑммине е,   шӑммисем е,   шӑнкӑравлаканни е,   шӑнкӑравламалла е,   шӑнкӑртаттараканнисене е,   шӑнни е,   шӑнт е,   шӑнтакан е,   шӑпланаҫҫӗ е,   шӑпланма е,   Шӑплӑха е,   шӑплӑхра е,   шӑпчӑка е,   шӑранса е,   шӑрӑхра е,   шӑрӑхран е,   шӑрпӑк е,   шӑрпӑкпа е,   шӑрчӑк е,   шӑрчӗнчен е,   шӑршӑ е,   шӑршине е,   шӑтарнӑ е,   шӑтӑка е,   шӑхӑрса е,   шӑхлич е,   шӑхличе е,   шӑхличӗпе е,   Швейцарине е,   Швейцаринчи е,   шеллени е,   Шерккей е,   шӗвӗр е,   шинель е,   шинельне е,   шинельсемпе е,   Шипунӑна е,   шифоньер е,   шкул е,   шкула е,   шкулсӑр е,   шкулта е,   шкултан е,   шлепке е,   Шлепкене е,   шлепкепе е,   шлепкесемпе е,   шлепкине е,   шоколад е,   шоколадпа е,   штаб е,   штабӗ е,   штабри е,   штук е,   штукатуркӑпа е,   шуйттан е,   шуйттансем е,   шулерӗсем е,   шултӑра е,   шунине е,   шупка е,   шуратма е,   шуратнӑ е,   шурӑ е,   Шурлӑха е,   Шурочкӑн е,   шурри е,   шуса е,   шуҫлак е,   шутлама е,   шутламан е,   шутламасӑр е,   шутлатӑп е,   шутне е,   шутпа е,   шухӑш е,   шухӑшлаканскер е,   шухӑшламасӑр е,   шухӑшсем е,   Шухӑшсене е,   шӳрпене е,   шӳтлеме е,   шӳтленине е,   шӳтлесе е,   шӳтлӗ е,   шыв е,   шывӗ е,   шыранӑ е,   шыраса е,   Шырланпуҫ е,   шыҫӑ е,   ывӑлӗ е,   ывӑлӗнчен е,   ывӑлӗсен е,   ывӑлӗсенчен е,   ывӑлне е,   ывӑлсем е,   ывӑннӑ е,   ывӑтрӗ е,   ывсӑ е,   ыйтасшӑн е,   ыйтаҫҫӗ е,   ыйтӑва е,   ыйткалакансене е,   ыйткалани е,   ыйткаласа е,   ыйтнӑ е,   ыйтнинчен е,   ыйтнипе е,   ыйтса е,   ыйту е,   ылтӑн е,   ылтӑнланӑ е,   ылтӑнран е,   Ыран е,   ыратма е,   ыраттаракан е,   ыраш е,   ыраша е,   ырӑ е,   ырӑпа е,   ырлани е,   ырласа е,   ырханскерсем е,   ыталасшӑн е,   ытамласси е,   ыткӑнать е,   ытла е,   ытларах е,   ытларахӑшӗ е,   ытларикун е,   ыттисем е,   ыттисен е,   ыхра е,   Ышек е,   Эдвардӑн е,   Эле е,   электричество е,   элита е,   Эней е,   эп е,   эпӗ е,   эпир е,   эрех е,   эрехе е,   эрехле е,   эрехрен е,   эрешмен е,   Эржебетсемпе е,   эрне е,   эрнекун е,   Эрнекунсенче е,   эрнерен е,   эрнерех е,   эрнешер е,   эс е,   эсӗ е,   эсир е,   эскалатор е,   этем е,   этемлӗх е,   этемпе е,   юбиляр е,   юланутпа е,   юланутсемпе е,   юлатӑр е,   юлать е,   юлма е,   юлнӑ е,   юлнӑшӑн е,   юлнисем е,   юлсан е,   юлсассӑн е,   юлташ е,   Юлташа е,   юлташӑрсем е,   юлташӗсем е,   юлташлӑха е,   юлташлӑхӗсен е,   юлташне е,   юлташсем е,   юлтӑмӑр е,   юнанӑ е,   юнашар е,   юнӗ е,   юнкер е,   юнкун е,   Юньнань е,   юпа е,   юппи е,   юпписенче е,   юра е,   юраймасть е,   юратакансем е,   юратассине е,   юратаҫҫӗ е,   юрататӑр е,   юратма е,   юратса е,   юрату е,   юратупа е,   юриех ё,   юристсем е,   юрларӗ е,   юрра е,   юррин е,   юррисене е,   Юртӑпа е,   юс е,   юсас е,   юсаттарма е,   юсать е,   Ют е,   юханшыв е,   юханшывсем е,   юхать е,   юхӑмӗ е,   юшса е,   явма е,   явнӑ е,   яла е,   ялан е,   Яланах е,   яланхи е,   ялӑн е,   ялӗ е,   ялӗнче е,   ялне е,   Ялсене е,   ялта е,   яма е,   ямалла е,   ямаллине е,   янӑ е,   янӑра е,   янӑравӗ е,   янӑраса е,   янине е,   япала е,   япалан е,   япалана е,   япаласем е,   япалашӑн е,   япалисем е,   япӑх е,   ярасран е,   ярассине е,   яратчӗҫ е,   ярать е,   ярӑнма е,   ярсассӑн е,   яслӗне е,   ят е,   ятлаҫса е,   ятне е,   ятпа е,   яхӑн е,   ячӗ е

Умра усӑ курни

Е chuvashconcert,   е info,   е trе,   е абордаж,   е абрикос,   е авалхи,   е аван,   е аванах,   е авари,   е авӑ,   е авӑнчӑк,   е авӑртман,   е Авдотья,   е авлан,   е авланнӑ,   е авланса,   е авса,   е автан,   Е автанла,   е автобус,   е автобусра,   е автобуссемпе,   е автомат,   е автоматсемпе,   е автомашина,   е автомобиль,   е автомобильпе,   е автономлӑ,   е автор,   е агроном,   е агрономсем,   е агротехник,   е агротехника,   е адвокат,   е Аделаидӑна,   е администратора,   е адресне,   е азали,   е азербайджанец,   е айӑкран,   е айӑпа,   е айӑплавне,   е айӑплама,   е айӑпланма,   е айӑплӑ,   е айванла,   е айккинелле,   е айккинерех,   е айккинчен,   е ак,   е академи,   Е акӑ,   е акӑлчан,   е акӑлчана,   е акӑлчанла,   е акӑлчанпа,   е акӑлчансем,   е акӑлчансен,   е Аксинья,   е актер,   е акшар,   е ал,   е ала,   е алӑ,   е алӑк,   е алӑкне,   е алӑкра,   е алӑла,   е алӑпа,   Е алӑпах,   е алӑра,   е алӑран,   е алӑсем,   е алӑсталӑх,   е алӑсти,   е Александрович,   е Алексеев,   е Алексей,   Е Алеша,   е алӗҫ,   е алимент,   е алла,   е аллӑ,   е аллейӑра,   е алли,   е аллигат,   е аллине,   е аллипе,   е аллисене,   е алпа,   е алра,   е алран,   е алхаснӑ,   е ама,   Е амаланать,   е аманнӑ,   е аманнине,   е амансассӑн,   е амантаҫҫӗ,   е амантӗҫ,   е амантнӑ,   е амантса,   е амӑш,   е амӑшӗ,   е амӑшӗн,   е амӑшӗнчен,   е амӑшӗпе,   е амӑшӗшӗн,   е амӑшне,   е американец,   е американецсен,   е америкӑлла,   е Америкӑна,   е Америкӑри,   е Амстердам,   е ана,   е ананас,   е анаталла,   е анать,   е ангел,   е Англи,   е Англие,   е Англинчи,   е Андреев,   е Андрей,   е Андрейпе,   е анекдот,   Е Аникей,   е Анисья,   е анкарти,   е анкартине,   е анкартинче,   е анлӑ,   е Анна,   е анне,   е аннӳ,   е анса,   е ансат,   е антарса,   е антӑхтарса,   е апат,   е апатланнӑ,   е апатлансан,   е апатран,   е апатсен,   Е апла,   е аппа,   е аппӑшӗпе,   е аппӑшӗсем,   е аппӑшне,   е апрельте,   е аптрав,   е аран,   е Араукани,   е арӑм,   е арӑмӗ,   е арӑмӗн,   е арӑмӗпе,   е арӑмне,   е арӑслан,   е арбуз,   е арестантсен,   е арӗсленине,   е Ариша,   е арканнӑ,   е арканушӑн,   е Арктикӑна,   е арман,   е арпа,   е арпашнӑ,   е арпус,   е арҫын,   е арҫынна,   е арҫынпа,   е арҫынсем,   е артиллери,   е артишок,   Е артподготовка,   е Архангельска,   е архив,   е архитектор,   е аршӑн,   е асамҫӑ,   е асанне,   е асап,   е асапа,   Е асаплантарма,   е асаплантарса,   е асаплӑ,   е асатте,   е Асаф,   е асӑнса,   е асӑрхаймасӑр,   е асӑрхамасӑр,   е асӑрхамасӑрах,   е асӑрхас,   е аскӑнма,   е асламӑшӗ,   е асламӑшӗпе,   е аслатиллӗ,   е аслӑ,   е аслӑк,   е аслӑрах,   е Аспази,   е ассӑн,   е астумасӑр,   е аҫа,   е аҫама,   е аҫу,   е атака,   е аталанманпа,   е атаман,   е атамансем,   е аташатӑп,   е аташса,   е атӑ,   е Атлантик,   е атте,   е аттемӗрсенӗн,   е аттерен,   е аттестат,   е аттине,   е Африкӑна,   е Африкӑри,   е ахаль,   е ахальтен,   е ахӑлтатса,   е ахӑракан,   е ахӑртнех,   е ахлатса,   е ача,   е ачана,   е ачанни,   е ачара,   е ачасемпе,   е ачасене,   е ачаш,   е ачашланӑ,   е ачашланнипе,   е ачашланса,   е ачашлаҫҫӗ,   е ачашшӑн,   е ачи,   е ачин,   е ачисем,   е ачисемпе,   е ачисене,   е ачисенчен,   Е аш,   е ашак,   е ашакне,   е ашӑка,   е ашӑксемпе,   е ашӑпа,   е ашкӑнса,   е ашкӑнсан,   е ашкӑнчӑк,   е ашшӗ,   е ашшӗн,   е ашшӗне,   е ашшӗпе,   е аэрозоллӑ,   е аякӗпе,   е аяккалла,   е аяккарах,   е аяккине,   е аяккинелле,   е аяккинче,   е аякра,   е аякран,   е аякри,   е аякрине,   е аял,   Е аялалла,   е аялти,   е ӑвӑсран,   е ӑйӑра,   е ӑманпа,   е ӑна,   Е ӑнӑҫсӑр,   е ӑнланасшӑн,   е ӑнланма,   е ӑнланман,   е ӑнланмасӑрах,   е ӑнланмасӑртарах,   е ӑнланмастӑн,   е ӑнланса,   е ӑнлантарас,   е ӑнлантарса,   е ӑнсӑртлӑха,   е ӑнсӑртран,   е ӑраскалпа,   е ӑратлӑ,   е ӑрӑвӗнче,   е ӑрӑмҫӑ,   е ӑрсурник,   е ӑс,   е ӑса,   е ӑсан,   е ӑсатса,   е ӑсӗнче,   е ӑсне,   е ӑсра,   е ӑсран,   е ӑсталӑхне,   е ӑсчахӗсенчен,   е ӑҫта,   е ӑша,   е ӑшаланӑ,   е ӑшаланине,   е ӑшӑ,   е ӑшӑрах,   е ӑшӑтнӑ,   е ӑшӑтса,   е ӑшӑх,   е ӑшу,   е ӑшчик,   е базӑна,   е балкон,   е балран,   е Балтикӑра,   е бальзам,   Е бальзамлӑ,   Е банда,   е бандӑсем,   е бандеровец,   е бандура,   е банк,   е бархат,   е баспа,   е батальонра,   е Батумирен,   е башлык,   е Бен,   е берданкӑсем,   е берет,   е Берков,   е беседкӑра,   е бетон,   Е Библие,   е бильярд,   е бинокль,   е битюг,   е блуза,   е Боб,   е боеприпассем,   е бойница,   Е больницӑра,   е большевиксем,   е бомба,   е бомбежкӑпа,   е Борка,   е брезентпа,   е Брем,   е брендингра,   е бригада,   е бригадӑра,   е бригадӑран,   е бригадир,   е бригадирсем,   е бригадирсене,   е бригадисем,   е бричкӑсем,   е бронзӑран,   Е броньӑланӑ,   е брошюрӑна,   е брюкине,   е Бугорков,   е Букановски,   е булка,   е булкӑ,   е Бунчук,   е Бунчукӑн,   Е буржуинсем,   Е буржуйсем,   е бурка,   е буркӑлла,   е буркӑпа,   е бутербродпа,   е буфета,   е буфетчик,   е бюрора,   е вагонпа,   е Вадьӑна,   е вак,   е ваксӑпа,   е вал,   е Валентина,   е валиклӑ,   е Валя,   е ваниль,   е ваннӑ,   е Ваня,   Е вара,   е вараланӑ,   е вараланса,   е Варвара,   е варени,   е Васен,   Е Василисӑна,   е Васильченко,   е васкавлӑ,   е васкамасӑр,   е ват,   е ватӑ,   е ватӑлса,   Е ватӑлсан,   е ваткӑллӑ,   е ватлӑхалла,   е вахмистрсем,   е Вашингтон,   е вӑй,   е вӑйӑран,   е вӑйлӑ,   е вӑйлӑн,   е вӑйлӑрах,   е вӑйпа,   е вӑйпах,   е вӑйра,   е вӑйсӑр,   е вӑйсӑррине,   е вӑкӑр,   е вӑкӑрӗ,   е вӑкӑрне,   е вӑкӑрсем,   е вӑкӑрсемпе,   е вӑкӑрсен,   е вӑл,   е вӑраннӑ,   е вӑрахлӑхах,   е вӑрӑм,   е вӑрӑмрах,   е вӑрӑсем,   е вӑрлама,   е вӑрланине,   е вӑрласа,   е вӑрласран,   е вӑрлаҫҫӗ,   е вӑрлаттӑмччӗ,   е вӑрлӑх,   е вӑрман,   е вӑрмана,   е вӑрманалла,   е вӑрманпа,   е вӑрмансем,   е вӑрмансене,   е вӑрманта,   е вӑрмантан,   е вӑрманти,   е вӑрра,   е вӑрриллӗ,   е вӑрҫа,   Е вӑрҫаҫҫӗ,   е вӑрҫӑ,   е вӑрҫӑран,   Е вӑрҫмалла,   е вӑрҫса,   е вӑрҫтарма,   е вӑрттӑн,   е вӑрттӑнлӑхра,   е вӑта,   е вӑтам,   е Вӑтаҫӗр,   е вӑтӑр,   е вӑтӑрсенчен,   е вӑтӑртан,   е вӑтӑршар,   е вӑхӑт,   е вӑхӑта,   е вӑхӑтлӑха,   е вӑхӑтне,   е вӑхӑтра,   е вӑхӑтран,   Е вӑхӑчӗсене,   Е Вена,   е Веневитинов,   е Венерӑ,   е Вениамин,   Е вентиляци,   е Вера,   е Верӑна,   е Верочка,   е Версальте,   е вестибюльте,   Е ветеринара,   е ветчинан,   е вечерта,   е Вешенскинчи,   е вӗлереҫҫӗ,   е вӗлеретпӗр,   е вӗлерӗр,   е вӗлерме,   е вӗлермелле,   е вӗлернӗ,   е вӗлӗрнӗ,   е вӗренен,   е вӗренӗ,   е вӗренме,   е вӗренмелли,   е вӗрентекен,   е вӗрентмелле,   е вӗрентсе,   е вӗрентӳ,   е вӗрентӳллӗ,   е вӗренӳ,   е вӗрет,   е вӗри,   е вӗрмелле,   е вӗсем,   е вӗсемпе,   е вӗсемшӗн,   е вӗсен,   е вӗсене,   е вӗсенчен,   е вӗҫекен,   е вӗҫен,   е вӗҫес,   е вӗҫӗнче,   е вӗҫӗнчен,   е вӗҫме,   е вӗҫсе,   е вӗҫсӗр,   е вӗтӗ,   е вӗтӗрех,   е вӗтлӗх,   е вӗтлӗхсене,   е Викентие,   е Виктор,   е виле,   е вилес,   е вилесем,   е вилессинчен,   е вилӗ,   е вилӗм,   е вилӗме,   е вилка,   е вилкӑна,   е вилкӑпа,   е вилкупа,   е виллӗн,   е виллине,   е вилме,   е вилмелле,   е вилнӗ,   е вилни,   е вилсе,   е вилсен,   е вилтӑпри,   е винтовка,   е винтовкӑсем,   е винтовкине,   е виҫ,   е виҫесемпе,   е виҫӗ,   е виҫӗм,   е виҫӗмҫулхи,   е виҫкӗтеслӗ,   е виҫмине,   е виҫҫӗ,   е виҫҫӗмӗш,   е виҫҫӗн,   е виҫҫӗр,   е виҫҫӗшӗн,   е виҫҫӗшне,   е виҫшер,   Е витаминсем,   е вите,   е витре,   е витререн,   е вичкӗнӗн,   е власовец,   е власть,   е влаҫ,   е влаҫӑн,   е водянка,   е вожан,   Е вокзал,   е вокзалсенче,   е Волгинӑпа,   е Володьӑпа,   е Волыньрен,   е Воробьев,   е Воропаев,   е Востоков,   е врач,   е вулама,   е вуламан,   е вуламаҫҫӗ,   е вуланӑ,   е вуланине,   е вулас,   е вулаҫҫӗ,   е вулатчӗ,   е вулать,   е вулӑсра,   е вулӑсри,   е Вулкан,   е вунӑ,   е вунвиҫҫе,   е вуниккӗн,   е вуннӑ,   е вунпӗрмӗш,   е вунпилӗк,   е вунтӑватӑ,   е вунтӑваттӑри,   е вунултӑ,   е вуҫҫех,   е вут,   е вута,   е вутӑ,   Е вутӑша,   е вутлӑ,   е вутпа,   е вутта,   е вутшанкӑ,   е Выборг,   е вывескӑсем,   Е выводсем,   е выльӑх,   е выльӑха,   е выльӑхпа,   е вылякансем,   е выляса,   е вырӑн,   е вырӑнлӑ,   ё вырӑнне,   е вырӑнсӑр,   е вырӑнта,   е вырӑнтан,   Е вырӑнтах,   е вырӑнти,   е вырӑс,   Е вырӑсла,   е вырӑссен,   е вырмалли,   е вырса,   е вырсарни,   е вырсарникун,   е выртнӑ,   е выртса,   е Выселкӑри,   Е выҫӑ,   е выҫӑпа,   е выҫлӑхран,   е выҫса,   е Вятка,   е Гагаринӑн,   е газ,   е гайдамаксем,   е галерейӑн,   е галерея,   е Галицие,   е Гамба,   е Ганспа,   е гарнизонри,   е гастрит,   е гастрольсем,   е гауптвахтӑна,   е Гедеон,   е Гедерофаим,   е Гельголанд,   е генерал,   е генерала,   е генералсене,   е Генеральнӑй,   е генеральшӑна,   е Германи,   Е герой,   е геройсем,   е герцогсемпе,   е гетманӑн,   е гигант,   е гидростанцинчен,   е гиенӑсем,   е Гилфорд,   е гильотина,   е гимназин,   е гимназистсен,   е гипокауст,   е Гитаевич,   е гитарӑпа,   е Глаша,   е Гнедич,   е Голландие,   е горбуша,   е горницӑна,   е горничная,   е Горький,   е горючи,   е госпитале,   е госпитальте,   Е госпитальтине,   е государствӑна,   е граждан,   е гражданин,   е граждансене,   е граммофон,   е гранпасьянсла,   е граф,   е Грачиха,   е грек,   е Греков,   е Григорий,   е Гришатка,   Е Гришаткӑна,   е грузовик,   е Гуандун,   е Гуйчжоу,   е Гулль,   е Гуревич,   Е гусар,   е Давыдов,   е дама,   е Дант,   е дача,   Е дачӑра,   е Даша,   Е Двинара,   е двойка,   е дворовӑй,   е дворянсен,   е действительнӑй,   е декабрь,   е Делине,   е демобилизациленӗ,   е демонстрацине,   е Деникин,   е Денис,   е Державинӑн,   е десерт,   е дефолт,   е Джека,   е джемперпа,   е диабет,   Е диван,   е дивансем,   е диверси,   е диссертаци,   е Дмитрий,   е докладсем,   е докладчиксем,   е документсем,   е Долгоруков,   е доллар,   е Дон,   Е драбант,   е Дугин,   е Дуняшӑна,   е Дуняшкӑнна,   е духовкӑра,   е душкиа,   е дуэльре,   е дыньӑпа,   е дыня,   е Дьендьеша,   е Дюма,   е Евдокия,   е Евдоксия,   е еврей,   е Европа,   Е евчисенчен,   е Египета,   е Египетпа,   Е Егорыч,   Е ейӳ,   е Екатеринослава,   е Елански,   е енчен,   е енчӗке,   е епле,   е ерипен,   е еркӗнӗ,   е еркӗнӗпе,   е Ерошка,   е ертсе,   е ӗлӗкрех,   е ӗлӗкхи,   е ӗмӗрлӗхе,   е ӗмӗрне,   е ӗмӗртмеллеччӗ,   е ӗмӗтленекен,   е ӗне,   Е ӗненекенпе,   е ӗненмелле,   е ӗненменнисем,   е ӗнер,   е ӗни,   е ӗнсе,   Е ӗнсӗрсем,   е ӗнси,   е ӗнсӳне,   е ӗнтӗ,   е ӗнтрӗк,   е ӗренкесӗр,   е ӗретпе,   е ӗҫ,   е ӗҫе,   е ӗҫес,   е ӗҫке,   е ӗҫкӗ,   е ӗҫкӗпе,   е ӗҫлейми,   е ӗҫлекен,   е ӗҫлеме,   е ӗҫлемелле,   е ӗҫленӗ,   е ӗҫлӗ,   е ӗҫлӗхӗ,   е ӗҫме,   е ӗҫмелли,   е ӗҫмеллине,   е ӗҫмесӗр,   е ӗҫпе,   е ӗҫре,   е ӗҫрен,   е ӗҫри,   е ӗҫсе,   е ӗҫсем,   е ӗҫсене,   е ӗҫсӗр,   е ӗҫукҫи,   е Жаров,   е Женя,   е жилетки,   е Житомир,   е журнал,   е журналӑн,   е журналсем,   е Жучка,   е завод,   е заводра,   е задаток,   е зажигалка,   е залив,   е залра,   е занятие,   е запашник,   е застава,   е застави,   е Захар,   Е зоологически,   е Зоя,   е зубилӑна,   е Иван,   е Игорӗн,   е Идифун,   е избач,   е извеҫ,   е извеҫлӗ,   е Израиль,   е ик,   е икерчӗ,   е икӗ,   е иккӗ,   е иккӗленсе,   е иккӗленӳ,   е иккӗмӗш,   е иккӗрен,   е иккӗшӗ,   е иккӗшин,   е иккӗшне,   е икҫӗр,   е икшер,   е икшерӗн,   е илем,   е илемӗпе,   е илемлӗ,   е илемсӗр,   е илепер,   е илес,   е илеҫҫӗ,   е илӗртсе,   е Илле,   е иллюзионистсемпе,   Е илмелли,   Е илнӗ,   е илни,   е илсе,   е илтӗнмеллех,   е илтӗннӗ,   е илтмесӗр,   е илтместӗн,   е илтнӗ,   е илтни,   е илтсен,   е Илья,   е Ильяс,   е Илюша,   е иманти,   е именири,   е именсе,   е иментерме,   е именчӗклӗн,   е императрица,   е импорта,   е имшер,   е имшерленсе,   Е индеецсем,   е инди,   Е инженер,   е инквизиторсем,   е инкек,   е инкеке,   Е Иннокентие,   е инсульт,   е инҫе,   е инҫере,   е инҫерех,   е инҫете,   е инҫетри,   е инҫех,   е интендант,   е интернатра,   е Интернет,   е инфекциллӗ,   е инфляци,   е Ионафан,   е ир,   е ирӗк,   е ирӗке,   е ирӗкрех,   е ирӗксӗр,   е ирӗксӗрех,   е Иринӑн,   е Иркутск,   е ирсӗр,   е ирсӗрлӗхпе,   е иртен,   е иртӗнсе,   е иртнӗ,   Е иртсе,   е ирттерекен,   е ирхи,   е ирхине,   е Исав,   Е Испание,   е Испанирен,   е исполком,   е историксем,   е историрен,   е истребительсем,   е иҫӗм,   Е Итали,   е итлекенсемпе,   е итлемелле,   е итлемесен,   е итленӗ,   е ишӗлекен,   е Ишлейри,   е ишме,   е июль,   е йӑваланма,   е йӑванса,   е йӑвӑ,   е йӑви,   е йӑл,   е йӑла,   е йӑлана,   е йӑлӑннӑ,   е йӑлтах,   е йӑлтӑртатакан,   е йӑлтӑртатса,   е йӑм,   е йӑмӑк,   е йӑмӑкӑм,   е йӑмӑкӗ,   е йӑмӑкӗн,   е йӑмӑкӗшӗн,   е йӑмӑкне,   е йӑмӑксем,   е йӑмӑххӑн,   е йӑнӑш,   е йӑнӑшсӑр,   е йӑпанмалли,   е йӑпану,   е йӑпӑлтатса,   е йӑран,   е йӑтса,   е йӑх,   е йӑхташне,   е йӑхташунтан,   е йӗкелсем,   е йӗкӗлтесе,   е йӗкӗр,   е йӗлтӗрпе,   е йӗм,   е йӗнер,   е йӗнерленӗ,   е йӗнертен,   е йӗнӗре,   е йӗплесе,   е йӗппе,   е йӗрет,   е йӗрӗнсе,   е йӗркеллӗ,   е йӗркелӳҫӗсем,   е йӗркесӗр,   е йӗрсе,   е йӗрсех,   е йӗтем,   е йӗтӗн,   е йӗтӗнрен,   е ймӑк,   е йӳнӗ,   е йӳҫӗ,   е йывӑр,   е йывӑрах,   е йывӑррӑн,   е йывӑҫ,   е йывӑҫран,   е йывӑҫсем,   е йывӑҫсемпе,   Е йывӑҫсен,   е йывӑҫсенчен,   е йынӑшса,   е йыта,   е йытӑ,   е йытта,   е йыттӑмсем,   е йытти,   е йыттине,   е йыхрав,   е йышӑнасшӑн,   е йышӑнмасӑр,   е йышӑннӑ,   е йышӑну,   е Кабардана,   е кабель,   е кабинӑран,   е кабинетра,   е кавалер,   е каварланнӑ,   е кавир,   е кавирпе,   е Кавказалла,   е кадие,   е казаксем,   е казаксен,   е Казанскинче,   е казармӑна,   е кайӑк,   е кайӑкӗ,   е кайӑксем,   Е кайма,   Е каймаллаччӗ,   е каймансен,   е кайран,   е кайри,   е кайса,   е какай,   е какайӗпех,   е какӑрса,   е кала,   е калавӗ,   е калама,   е каламалли,   е каламашкӑн,   е калани,   е калас,   е каласа,   е калаҫакан,   е калаҫакана,   е калаҫас,   е калаҫасса,   е калаҫӑвӑн,   е калаҫкаласа,   е калаҫма,   е калаҫса,   е калатӑр,   Е калӑпӑр,   е калем,   е кали,   е калла,   е калле,   е каллех,   е калмӑксем,   е кам,   е кама,   е КАМАЗ,   е камӑн,   е камӑнне,   е Камертон,   е кампа,   е камран,   е камсем,   е кан,   е канав,   е канавран,   е канаҫҫӗ,   е канаш,   е канашлакан,   е канашлас,   е канашсене,   е кандидачӗн,   е канмалли,   е каннӑ,   е канрапа,   е канса,   е кансӗрлеме,   е кантӑк,   е кантӑкран,   Е кантӑра,   е кантрапа,   е кантуртан,   е Кантюк,   е канфет,   е канцеляри,   е капиталлӑ,   е капитан,   е капла,   Е каппайланас,   е карагач,   е карап,   е карапа,   е карапсем,   е карас,   е карӑк,   е карланкӑран,   е карликсем,   е Каролина,   е карҫинкка,   е карҫинкке,   е карт,   е карта,   е картечь,   е картина,   е картиш,   е картишӗнче,   е картишӗнчен,   е картла,   е картлаҫӗ,   е картлашка,   е картманнине,   е карттӑпа,   е карттуса,   е картузпа,   е картуса,   е карцера,   е карчӑк,   е касӑва,   е каснӑ,   е Каспи,   е касса,   е каҫ,   е каҫарас,   е каҫарасси,   е каҫару,   е каҫпа,   е каҫса,   е каҫсерен,   е каҫхи,   е каҫхине,   е катанпир,   е катӑк,   е катӑлать,   е катер,   е катерпа,   е каток,   е катса,   е Катькӑна,   е Катя,   е кафене,   е кафере,   е кафери,   е качака,   е качча,   е каччӑ,   е каччӑшӑн,   е каччи,   е кашӑк,   е кашӑка,   е кашкӑр,   е кашкӑрсем,   е кашличӗн,   е кашмана,   е кашни,   е кашнинех,   е кашнинпе,   е кашта,   Е кая,   е каялла,   е каяпцинсем,   Е каярах,   е каярахпа,   е каяс,   е каясса,   е кӑвайт,   е кӑвакал,   е кӑвакала,   е кӑвакара,   е кӑвакарнӑ,   е кӑвакарчӑн,   е кӑвакпа,   е кӑвакрах,   е кӑварлӑн,   е кӑвас,   Е кӑкӑй,   е кӑкӑр,   е кӑкшӑмпа,   е кӑкшӑмсем,   е кӑларни,   е кӑлпасси,   е кӑлпассие,   е кӑмака,   е кӑмӑл,   е кӑмӑла,   е кӑмӑлӗнче,   е кӑмӑллӑ,   Е кӑмӑлна,   е кӑмӑлсӑр,   е кӑмӑлсӑррӑн,   е кӑмӑлу,   е кӑмӑрчак,   е кӑмпа,   е кӑмрӑкпа,   е кӑна,   е кӑнтӑр,   е кӑнтӑралла,   е кӑнтӑрарах,   е кӑнтӑрлахи,   е кӑҫал,   е кӑтартнине,   е кӑтартусем,   е кӑткӑ,   е кӑткӑс,   е кӑтра,   е кӑтраланса,   е кӑшарни,   е кӑшкӑрнӑ,   е кӑшман,   е кӑшт,   е кӑштах,   е кварц,   е Кемь,   е керенкӑсемпе,   е керчисем,   е кетчуп,   е кефир,   Е кӗве,   е кӗвӗ,   е кӗвӗҫӳ,   е кӗл,   е кӗлентӗр,   е кӗленче,   е кӗлет,   е кӗлеткене,   е кӗлӗ,   е кӗлине,   е кӗме,   е кӗмелле,   е кӗменнине,   е кӗмӗл,   е кӗмӗлтен,   е кӗнеке,   е кӗнекере,   Е кӗнекӳне,   е кӗпе,   е кӗпене,   е кӗпер,   е кӗпесем,   е кӗпине,   е кӗрен,   е кӗрес,   е кӗреҫе,   е кӗреҫепе,   е кӗреҫесемпе,   е кӗрешӗпӗр,   е кӗрешӳрен,   е кӗрӗк,   Е кӗрӗлӗхе,   е кӗркунне,   е кӗркуннепе,   е кӗркуннехи,   е кӗрпе,   е кӗрсе,   е кӗрт,   е кӗрӳшӗ,   е кӗрхи,   е кӗске,   е кӗскен,   е кӗскерех,   е кӗскетмелле,   е кӗсле,   е кӗслепе,   е кӗсъене,   е кӗсье,   е кӗсьере,   е кӗҫех,   е кӗҫнерникун,   е Кӗҫтук,   е кӗтес,   е кӗтессе,   е кӗтмел,   е кӗтмен,   е кӗтнӗ,   е кӗтрет,   е кӗтӳ,   е кӗтӳри,   е кӗтӳҫӗ,   е кӗтӳҫӗсемпе,   е кив,   е киввисене,   е кивелсе,   е кивӗ,   е кивҫен,   е Кидар,   е Киева,   е кил,   е киле,   е киленӳпе,   е килӗре,   Е килӗрсене,   е килӗсене,   е килӗсенче,   е килӗшӗвӗсене,   е килӗшме,   е килӗшмелле,   е килӗшмен,   е килӗшменни,   е килӗшмест,   е килӗшсе,   е килӗштерменнине,   е килӗшӳ,   е килкарти,   е килменни,   е килне,   е килте,   е килтен,   е килти,   е килтисене,   е кимӗ,   е кимӗпе,   е кинжал,   е кино,   е кинона,   е кинооператор,   е кинора,   е кинори,   е киоска,   е киоскра,   е киревсӗр,   е киревсӗрлӗх,   е кирек,   е кирка,   е кирлех,   е кирлӗ,   Е кирлинчен,   е кирлисене,   е кирпӗч,   е Киселева,   е кисӗпсем,   е китайла,   е кичем,   е кичемлӗх,   е кичеммӗн,   е кладовӑя,   е кладовщик,   е класс,   е классикӑлла,   е Кленов,   е клизма,   е клиникӑсене,   е Клитемнестрӑна,   Е клуб,   е клубра,   е Клюбер,   е князь,   е Ковалевская,   е коксем,   е колбаса,   е коллекцийӗсене,   е Коломнӑн,   е колхоз,   е колхоза,   е колхозниксене,   е колхозра,   е колхозран,   е колхозсем,   Е колхозсене,   е командир,   е командировкӑна,   е команднӑй,   е комбайн,   е комбайнпа,   е комеди,   е комендант,   е комендатури,   е комиссара,   е комиссарне,   е комиссарсене,   е коммерциллӗ,   е коммуналлӑ,   е коммунист,   е коммунистсем,   Е коммунистсене,   е компост,   е компот,   е компресс,   е компьютер,   е комсомол,   е кондитерскисенче,   е кондуктор,   е конкурс,   е коновод,   е консерв,   е консерва,   Е конспираци,   Е конструкци,   е контролер,   е конференци,   е конфет,   е концентраци,   е концерт,   е концерта,   е концертра,   е Конюшенная,   Е Кораблев,   Е кордона,   е Коробин,   е короле,   е король,   Е корпуснӑй,   е коррупципе,   е Корытов,   е космонавт,   е Костьӑна,   е костюмлӑх,   е Котлярова,   е кофе,   е кофене,   е кофта,   е кофтӑна,   е кравать,   е краковяк,   е красноармеецсем,   е Краснодара,   е краҫҫын,   е краҫҫынпа,   е Кремль,   е Кремльте,   е крепӑҫсем,   е кресла,   е креслӑсен,   е кризис,   е критика,   е критиклекенсем,   е крушени,   е крыльца,   е ку,   е Кубань,   е кугуарпа,   е Кудрявый,   е кузов,   е кукаҫӑр,   е кукӑль,   е кукӑркаланса,   е куккӑшӗн,   е кукуруза,   е кукшаллине,   е Кукшина,   е кулак,   е куланай,   е кулас,   е кулатпӑр,   е кулать,   е кулӑшла,   е кулӑшлине,   е кулӑшсенчен,   е куллен,   е кулленхи,   е кулма,   е кулнӑ,   е кулса,   е Кулундин,   е культура,   е кулянса,   е куляну,   е кумӑ,   е кумӑшӗ,   е кумми,   е куммине,   е Кумыц,   е кун,   е кунӗпе,   е кунне,   е кунҫулӑмра,   Е кунта,   е кунталла,   е кунтан,   е кунтах,   е купарчине,   е купӑс,   е купӑста,   е купца,   е купцасен,   е кураймастӑн,   е курайми,   е куракан,   е курас,   е курасшӑн,   е курӑнмаллах,   е курӑнман,   е курка,   е курма,   е курмарӗ,   е курорта,   е курса,   е курсан,   е Курскран,   е курткӑпа,   е куршака,   Е кусем,   е кустарма,   е Кустӑрма,   е кустӑрмисене,   Е кустӑрмисӗр,   е куҫ,   е куҫа,   е куҫакан,   Е куҫӑрсем,   е куҫӗнчен,   е куҫӗсемпе,   е куҫӗсене,   е куҫкӗрет,   е куҫкӗскисем,   Е куҫлӑхпа,   е Куҫма,   е куҫна,   е куҫне,   е куҫса,   е куҫсӑр,   е куҫсӑрсене,   е куҫсемпе,   е куҫҫуль,   е куҫхарши,   е куҫхаршийӗсем,   е куҫхаршийӗсене,   е кутӑн,   е кутӑнлӑха,   е кутник,   е Кутузов,   е кухарка,   е кухньӑна,   е кухньӑра,   е кухня,   е кушак,   е кушакӗ,   е кушакла,   е куштан,   е куян,   е кӳлӗ,   е кӳреннине,   е кӳрентерес,   е кӳрентерме,   е кӳрентермелле,   е кӳрентерменнине,   е кӳрентернӗ,   е кӳрентернӗн,   е кӳрентерсен,   Е кӳрше,   е кӳршӗ,   Е кӳршӗри,   е кӳршӗсемпе,   е кӳршисем,   е кӳршисене,   е лав,   е лавӑсен,   Е лавккалла,   е лавккана,   е лавккара,   е лавккине,   е лавпа,   е лавсем,   е лагерь,   е лайӑх,   е лайӑхрах,   е лайӑххине,   е лайӑххисен,   е лакее,   е лакпа,   е лампа,   е ландыш,   е лап,   е лапсӑркка,   е ларакан,   е ларасса,   е лараҫҫӗ,   е ларкӑч,   е ларма,   е ларнӑ,   е ларса,   е ларсан,   Е лаххана,   е лаша,   е лашана,   е лашапа,   е лашасем,   е лашасен,   е лашасене,   е лашлатса,   Е лӑп,   е лӑпкӑ,   е левитсенчен,   е лекнӗ,   е лектор,   е лекци,   е лекцинчи,   е леш,   е лешӗ,   е лешне,   е лӗпӗш,   е Лиана,   е ликера,   е ликерпа,   е лимонпа,   е линейкӑра,   е литературӑри,   Е литр,   е лифт,   е лифтсене,   е Лихачёв,   е логикӑпа,   е Ломов,   е Лопухов,   е Лопуховпа,   е лорд,   е лум,   е лупас,   е лупашкара,   е луччӑ,   е лӳчӗркенчӗк,   Е Любава,   е Любека,   е Любишкин,   е Людмила,   Е Люся,   е магазина,   е магазинта,   е магнитофон,   е маёвка,   е мазурка,   е май,   е майӗпен,   е майӗпенрех,   е майор,   е Макаровӑн,   е Макарушка,   е макӑраҫҫӗ,   е макӑрнӑ,   е макӑрса,   е макитра,   е Максим,   е Макҫӑма,   е мала,   е малалла,   е Маланья,   е маларах,   е малашне,   е малта,   Е малтан,   е малтанах,   е малтанхи,   е малти,   е маляр,   Е ман,   Е мана,   е манас,   е манӑн,   Е манпа,   Е манпала,   е манран,   Е манса,   е Марийка,   е Марина,   е марка,   е марки,   Е Марко,   е марля,   е маршруткӑна,   е Марья,   е масар,   е маси,   е маскарада,   Е Маслак,   е маслина,   е масонсен,   е мастер,   е мастерскойсем,   е Матвеич,   е матери,   е материалист,   е Матренӑна,   е матрос,   е маттур,   е матушка,   е мачча,   е маччаран,   е Маша,   е машина,   е машинӑна,   е машинӑпа,   е машинӑсем,   е мӑйӑр,   е мӑйӗнчен,   е мӑйӗнчи,   е мӑйран,   е мӑк,   е мӑкӑлтанӑ,   Е мӑкӑнь,   е мӑлатукпа,   е мӑн,   е мӑнаҫланма,   е мӑнкӑмӑлланма,   е мӑнукӗсем,   е мӑнукӗччӗ,   е мӑран,   е мӑшӑлтатни,   е мӑшӑр,   е мӑшӑрсӑр,   е мӑшкӑлламалла,   е мӑшкӑлласа,   е мӑя,   Е медаль,   е медальне,   е медицина,   е меланхолиллӗ,   е мелиссана,   е мелке,   е мельник,   е Мендосӑна,   е мент,   е Меркидон,   е месерле,   е металлран,   е метр,   е метро,   е механик,   е Мещански,   е мещен,   е Мещерский,   е мӗн,   е мӗне,   е мӗнле,   Е мӗнлеччӗ,   е мӗнпе,   Е мӗнпур,   е мӗнрен,   е мӗнсем,   е мӗнтен,   е мӗншӗн,   е Миккуль,   Е Мила,   е милиционера,   е миллионер,   Е миллиционертан,   е Милютин,   е мина,   е министр,   е Министрсен,   е минтер,   е минут,   е Мирка,   е митингсенче,   е Митридат,   е Михаил,   е Мишка,   е мобилизаципе,   е мобильлӗ,   е Могилевран,   Е мое,   е Моздок,   е молотилкӑна,   е монархие,   е монастырь,   е монах,   е монтекристо,   е мороженӑй,   е морса,   е москаль,   е моторпа,   е мотоциклпа,   е Мотька,   е МТЗ,   е МТС,   е мужик,   е мужикла,   е мужиксен,   е мужиксенчен,   е музее,   е музейсенче,   е музыка,   е музыкӑллӑ,   е музыкӑна,   е Мукдена,   е мулкач,   е мулкача,   е мундир,   е муниципалитет,   е муниципалитетӑн,   е муниципалитетсем,   е муниципаллӑ,   е мунча,   е мунчара,   е Муром,   е Мускав,   е Мускава,   е мухмӑр,   е мухтава,   е мухтанмалла,   е мухтанмасӑрах,   е мухтанса,   е Муштаков,   е мыскараҫӑ,   е наблюдательнӑй,   е Наваррӑна,   е наган,   е наградӑланӑ,   е надзор,   е намӑс,   е намӑса,   Е намӑссӑр,   е намӑссӑрсем,   е Нансен,   е нар,   е Настасья,   Е Настенька,   е наступлени,   е Настьӑна,   е Натальйӑна,   е Наталья,   е наука,   е наукӑшӑн,   е начар,   е начара,   е начарланнӑ,   е начаррине,   е начартарах,   е Нева,   е Невинкӑнах,   е Нескучнӑй,   е нефть,   е нӗшӗклетнӗ,   е никам,   е никама,   е Никитӑна,   е Николай,   е Николая,   е Никон,   е ним,   е нимелле,   Е нимӗн,   е нимӗне,   е нимӗнле,   е нимӗҫ,   е нимӗҫле,   е нимӗҫсем,   е нимӗҫсен,   е нимте,   е нихӑҫан,   е нихҫан,   е нотӑсене,   е нравственность,   е нумай,   е нумайӑн,   е нумайӑшӗ,   е нумайрах,   е нуша,   е нушаллисене,   е нӳр,   е нӳрӗ,   е нӳрӗке,   е нӳхреп,   е нӳхрепне,   е Ньютон,   е няньӑна,   е обкомран,   е область,   е облаҫа,   е Обломов,   е общежитисенче,   е Обществӑна,   е обществӑра,   е общество,   е Одарка,   е одеколонпа,   е одеял,   е оди,   е Озеров,   е океан,   Е океана,   Е окопсем,   е Оленинран,   е олива,   е Ольга,   е Онега,   Е Онегинӑн,   е онлайн,   е операци,   е операцисӗрех,   е оперӑна,   е опыт,   е оранжерея,   е организаци,   е организацие,   е ответ,   е ответлӑха,   е ответленӗ,   е Отжар,   е открыткӑпа,   е отраслӗнче,   е отчет,   е офицер,   е официантран,   е очерк,   Е Павел,   е Павлин,   Е Паганелӗн,   е пакет,   е пакета,   е палатӑри,   е палатка,   е палӑк,   е палӑртнӑ,   е паллакан,   е палламан,   Е ПАЛЛАНӐ,   Е палласа,   е паллах,   е паллашмасан,   е паллаштарма,   е паллӑ,   е паллӑсем,   е паллине,   е палуба,   е пальто,   е пан,   е панӑ,   е панипе,   е панихида,   е пансионри,   е панулми,   Е Панюшкин,   е папахӑсем,   е папирос,   е папирусӑн,   е папкӑра,   е парада,   е паралич,   е паранкӑ,   е парашют,   е парӑннине,   е парӑннисемпе,   е парӑс,   е парӑса,   е парикмахерскинче,   е парка,   е паркра,   е паркри,   е парне,   е парнене,   е парник,   е парникре,   е пароход,   е пароходпа,   е парса,   е партбюрон,   е парти,   е партие,   е партизан,   е партизана,   Е партизанра,   е партизансем,   Е партипе,   е пасар,   Е пасара,   е пасарти,   е паспорт,   е Пассажри,   е пастор,   е патак,   е патакпа,   е патрон,   е патронне,   е паттӑр,   е паттӑрла,   е патша,   е патшалӑх,   е патшалӑхӑн,   Е патшалӑхӑннипе,   е патшана,   е пахарах,   е пахча,   е пахчана,   е пахчара,   е пахчине,   е пахчинче,   е пачах,   е пашалу,   е пашникӗ,   е паян,   е паянах,   е паянхи,   е пӑвса,   е пӑлан,   е пӑлана,   е пӑр,   е пӑрахӑҫласси,   е пӑрахса,   е пӑрахут,   е пӑрахутпа,   е пӑрӑнса,   е пӑрӑҫ,   е пӑрӑх,   е пӑрҫа,   е пӑрҫапа,   Е пӑртак,   е пӑру,   е пӑсмалла,   е пӑснӑ,   е пӑснӑшӑн,   е пӑсни,   е пӑсса,   е пӑссан,   е пӑтпа,   е пӑтраштарма,   е пӑтрашуллӑ,   Е пӑхӑнмалли,   е пӑхӑнманнине,   е пӑхӑр,   е пӑч,   е пӑчӑ,   е пӑчӑрах,   е пӑчкӑ,   е пӑшалӗ,   е пӑшалпа,   е пӑшалсемпе,   е пӑшӑл,   е пӑшӑлтату,   е пӑшӑрханмалла,   е пӑшӑрханнӑ,   е пӑши,   е пӑяв,   е пекарьнӑна,   е пенӗ,   Е пенси,   е пер,   е перес,   е перетчӗҫ,   е перӗнӗр,   е перӗнсе,   е персе,   е перчетке,   е Петӗрӗн,   е Петр,   е Петра,   е Петрона,   е Петрпа,   е Петька,   е пӗве,   е пӗвене,   е пӗлекен,   е пӗлесшӗн,   е пӗлет,   е пӗлӗт,   е пӗлӗтрен,   е пӗлӗшӗ,   е пӗлӗшӗсем,   е пӗлӗшсен,   е пӗлме,   е пӗлмесӗр,   Е пӗлмӗше,   е пӗлнӗ,   е пӗлсе,   е пӗлсех,   е пӗлтӗрхи,   е пӗр,   е пӗремӗк,   е пӗренесем,   е пӗрер,   е пӗрерӗн,   е пӗри,   е пӗрин,   е пӗринчен,   е пӗриншӗн,   е пӗрле,   Е пӗрлешеҫҫӗ,   е пӗрмаях,   е пӗрме,   е пӗрмечеллӗ,   е пӗрне,   е пӗрре,   Е Пӗрремӗш,   е пӗрререн,   е пӗҫерме,   е пӗҫермелӗх,   е пӗҫермелле,   е пӗҫернӗ,   е пӗҫерсе,   е пӗҫӗ,   е пӗтерсе,   е пӗтӗм,   е пӗтӗмӗшле,   е пӗтӗмпех,   е пӗчӗк,   е пӗчӗкки,   е пӗчӗккисем,   е пӗчӗкреххисене,   е пӗчӗкҫеҫҫӗ,   е пӗчӗкҫӗ,   е пӗччен,   е пӗчченшерӗн,   е пикапер,   е пила,   е пилӗк,   е пилӗкшер,   е Пилисантона,   е пиллӗкмӗш,   е пиллӗкрен,   е пин,   е пиншак,   е пиншака,   е пиншакӗн,   е пионер,   е пионерсем,   е пир,   е пирвайхи,   е пире,   Е пирӗн,   е пирӗнпе,   е пирӗнтен,   е пирӗншӗн,   е пирожнӑй,   е пиртен,   е пирус,   е писателӗн,   е писатель,   е пистолета,   е пистолетпа,   е пиҫиххи,   е пиҫиххийӗ,   е пиҫиххийӗсене,   е пиҫиххине,   е пиҫсе,   е пит,   е Питер,   е питех,   е питӗ,   Е питӗнтен,   е питне,   е питҫӑмартийӗпе,   е питҫӑмартисене,   е пичеве,   е пичетре,   е пичке,   е пичкене,   е пичкепе,   е пичче,   е пиччӗш,   е пиччӗшӗ,   е пиччӗшӗн,   е пиччӗшне,   е плаза,   е планета,   е платнике,   е плаца,   е плащ,   е плена,   е плита,   е площадь,   е площадьре,   е повесть,   е повидлӑпа,   е поднос,   е подъездсен,   е поездӗнчен,   е поездра,   е пожарник,   е покойнӗк,   е политикӑри,   е полицейскисем,   е полици,   е полк,   Е Половцевпа,   е Полонский,   е поляксен,   е помада,   е попугай,   е порошок,   е портсигар,   е португалецсем,   е португалецсен,   е посадкӑна,   е поселенин,   е посланник,   е Потылихина,   е Потылихинпа,   е почта,   е поэт,   е правилӑсене,   Е правительство,   е правлени,   е правленире,   е правленирен,   е Прагӑра,   е практикӑна,   е пралук,   е пралукпа,   е праҫник,   е праҫникре,   е праҫниксем,   е прачечнӑя,   е прачкӑра,   е предложение,   е председатель,   е президиумран,   е преподователь,   е приказ,   е приказсенче,   е проводсене,   е программӑна,   е продукцишӗн,   е прокурор,   е прокурора,   е проливсем,   е промокашкӑпа,   е пророк,   е пророксен,   е просека,   е професси,   е профессор,   е Прохортан,   е Прут,   е Пугачев,   е пуйса,   е пукана,   е пукане,   е пуканесемпе,   е пуканесене,   е пуклак,   е пулас,   е пуласси,   е пулать,   е пулӑ,   е пулӑра,   е пулӑсӑр,   е пулӑшакансем,   е пулӑшма,   е пулӑшу,   е пулеметсем,   е пулеметсен,   е пулеметчиксенчен,   е пулла,   е пулма,   Е пулман,   е пулмасть,   е пулмӗ,   е пулса,   е пулхӑр,   Е пулштух,   е пуп,   Е пур,   е пурӑ,   е пурӑнакансене,   е пурӑнас,   е пурӑнасси,   е пурӑнӑҫ,   е пурӑнма,   е пурӑнмалли,   е пурин,   е пуринни,   е пуринчен,   е пуриншӗн,   е пурлӑха,   е пурлӑхӑра,   е пурлӑхӗсене,   е пурнӑҫ,   е пурнӑҫа,   е пурнӑҫлама,   е пурнӑҫланайман,   е пурнӑҫра,   е пурнӑҫран,   е пурне,   е пурпӗрех,   е пурҫӑнпа,   е пуртӑ,   е пурте,   е пусса,   е пустуй,   е пусу,   е пуҫ,   е пуҫа,   е пуҫанӑшӗн,   е пуҫӑма,   е пуҫӗнчен,   е пуҫӗпех,   е пуҫламӑш,   е пуҫлӑхсене,   Е пуҫлӑху,   е пуҫне,   е пуҫран,   е пуҫсем,   е пуҫсене,   Е пуҫу,   е пуҫупа,   е пуҫхӗрлӗ,   е путек,   е путмасси,   е путса,   е путсӗр,   Е пухӑва,   е пухӑнкалама,   е пуху,   е пухура,   е пухусене,   е пухусенче,   е пушанса,   е пушар,   е пушӑ,   е Пушкинӑн,   е пушмак,   е пушмаксем,   е пушхирте,   е пуян,   е пуяннине,   е пӳлӗм,   е пӳлӗме,   е пӳлӗмре,   е пӳлӗмсен,   е пӳлмене,   е пӳрне,   е пӳрнепе,   е пӳрнине,   е пӳрт,   е пӳрчӗсемпе,   е пӳске,   Е пыл,   е пыла,   е пылак,   е пылчӑк,   е пырса,   е пысӑк,   е пысӑкланать,   е пысӑкраххине,   е пытанмалла,   е пытарсан,   е пьедестал,   е рабочи,   е радиатор,   е радио,   е радиоаппарачӗ,   е радиопа,   е разведкӑна,   е разведкине,   е разведчиксем,   е Разметнова,   е райӑн,   е района,   е районта,   е районти,   е райцентра,   е рак,   е ракетӑсемпе,   е Рамӑна,   е раскулачить,   е раствор,   е Раҫҫей,   е ратнисен,   е Рафаил,   е раштав,   е ращари,   е револьвер,   е редиска,   Е Рейнсдорп,   е рельса,   е рельсӑсем,   е ремонтнӑй,   е республика,   е республиканецсен,   е ресторансенче,   е ресторанта,   е ресторона,   е Речной,   е Ригӑна,   е РИК,   е Римпа,   е рис,   Е Ришельевски,   е Розалия,   е ром,   е романтизм,   е Ромашовпа,   е Ромул,   е Российӑна,   е Ростова,   е Ростовран,   е рота,   е ротӑна,   е ротти,   е РСФСРӑн,   е рудниксенче,   е РФ,   е Рыбальченко,   е сава,   е савана,   е савӑнать,   е савӑнӑҫ,   е савӑнӑҫлӑ,   е савӑнӑҫлӑн,   е савӑнӑҫне,   е савӑнмалла,   е савӑнса,   е савӑнтаракан,   е савӑнтарма,   е савӑт,   е савӑта,   е Савва,   е савнӑ,   е Сагайдачнӑя,   е сад,   е сада,   е Садовое,   е садра,   е садри,   е сайра,   е сайта,   е сак,   е сакӑр,   е сакӑрвунӑ,   е сакӑрҫӗр,   Е саквӑна,   е саккасла,   е саккунлӑ,   е саккунпа,   е сакунсӑрри,   е салоп,   е салтак,   е салтаксем,   е салтаксемпе,   е салтаксене,   е салфеткӑпа,   е салху,   е салхуллӑ,   е самантлӑха,   Е Самарканда,   е Самойлов,   е самолёт,   е самостийлӑх,   е сан,   Е сана,   е санаторие,   е санаторий,   е санаторин,   е санаторинче,   е санӑн,   е Санин,   е Санина,   е санитарнӑй,   е санран,   е саншӑн,   е сапаласа,   е саппун,   Е сар,   е сарай,   е сарайне,   е сарайсем,   е сарӑ,   е сарӑлать,   е сарӑмсӑр,   е сарӑрах,   е сарлака,   е сас,   е сасартӑк,   е сасӑлав,   е сасӑпа,   е сасӑпах,   е саспалли,   е сассинчен,   е сахал,   е сахаллӑннисемпе,   е сахалтан,   е сахалтарах,   е сахӑр,   е сахӑрпа,   е сӑваплӑ,   е сӑвӑ,   Е сӑвӑсем,   е сӑмавартан,   е сӑмакун,   е сӑмах,   е сӑмаха,   Е сӑмахна,   е сӑмахпа,   е сӑмахсӑрах,   е сӑмахсене,   е сӑмса,   е сӑмсаран,   е сӑмсасӑр,   е сӑмсинче,   Е сӑна,   е сӑнавпа,   е сӑнама,   е сӑнӑ,   е сӑнласа,   е сӑнран,   е сӑнчӑр,   е сӑнчӑрламашкӑн,   е сӑпкари,   е сӑра,   е сӑран,   е сӑранран,   е сӑрантан,   е сӑрӑ,   е сӑрланӑ,   е сӑрт,   е сӑртлӑрах,   е сӑсӑл,   е сварка,   Е Света,   е свидетель,   е Свистӑна,   е свитер,   е сводкӑсем,   е связистка,   е связной,   е священник,   е Севастопольри,   е секретарӗ,   е секретарьне,   е селедкӑн,   е селекци,   е Семен,   е Семенковскипе,   е Семенпа,   е Сенегал,   е сенкер,   е сентре,   Е сентябрьти,   е Сергее,   е Сергей,   е Серёжа,   е сетпе,   е сехет,   е сехетре,   е сехетрен,   е сехетсенче,   Е сехӗрленсе,   е сехмет,   е сӗвек,   е сӗлӗ,   е сӗлтӗкрех,   е сӗм,   е сӗмсӗррӗн,   е сӗнксе,   е сӗнмест,   е сӗрекерен,   е сӗрӗмӗ,   е сӗрӗш,   е сӗрме,   е сӗт,   е сӗте,   е сӗтел,   е сӗтӗрсе,   е сивӗ,   е сивӗнме,   е сивӗнмен,   е сивӗре,   е сивӗсем,   е сивлерех,   е сивлеҫҫӗ,   е сигарет,   е Сидора,   е сиенлӗ,   е сиккипе,   е сикрӗ,   е сиксе,   е сиктерсе,   е символизм,   е симӗс,   е симӗслене,   е синтезлӑ,   е сире,   Е сирен,   е сирень,   е сирӗлет,   е сирӗлсе,   е сирӗн,   е сирпӗнесрен,   е сирпӗтсе,   е сиртен,   е сисиччен,   е сиссе,   е систермесӗр,   е систерсе,   е скептикла,   е складне,   е скрепкӑпа,   е скульптора,   е славян,   е славянсен,   е следователь,   е следовательница,   е следстви,   е слесарьсен,   е Слива,   е словарь,   е слонӗсем,   Е службӑра,   е службӑран,   е смартфонри,   е Смоленск,   е Смольнӑй,   е снаряд,   е снарядсемпе,   е соболь,   е Советра,   е совхоза,   е совхозра,   е соло,   е Солуха,   е Софья,   е социализмлӑ,   е социаллӑ,   е социолога,   е союзниксен,   е спайспа,   е спаниели,   е Спартак,   е спектакле,   е спектакль,   е специализацине,   е специальность,   е спорт,   е ссылкӑна,   е ссылкӑра,   е стадион,   е стадиона,   е стакан,   е стакана,   е стаканӗ,   Е Сталина,   е стамеска,   е станиоле,   Е станицӑна,   Е станицӑрах,   е станицӑри,   е станци,   е старик,   е старикӗн,   е старшина,   е статски,   е стена,   е стенапа,   е стенасем,   е Степа,   е Степанида,   Е Стефанийӗ,   е Стефчов,   Е столовӑйне,   е столовӑйра,   е столовӑя,   е столяр,   е страницӑсен,   е стройкӑра,   е СТЭМ,   Е Суворов,   е суд,   е суда,   е суднӑн,   е судья,   е судьяна,   е суккӑр,   е суккӑрмаррисенех,   е сукмак,   е сукно,   е сулахай,   е сулахаййине,   е сулахайран,   е сулахая,   е сулахаялла,   е сулӑ,   е сулӑсем,   е Сумароковӑн,   е сумка,   е сумкӑна,   е сумкӑра,   е сумкине,   е сунар,   е сунара,   е сунарҫӑсене,   е сунарта,   е сунса,   е суранланнӑ,   е суранлансан,   е сурӑх,   е сурӑхла,   е сурӑхне,   е сурӑхсенчен,   е сурхуринче,   е сурчӑк,   е сусӑрланса,   е сутӑн,   е сутмалли,   е сутни,   е сутнине,   е сутса,   е сухан,   е сухапуҫне,   е сухапуҫпа,   е сухари,   е сухаҫӑ,   е суя,   Е суялӑх,   е сӳнсе,   е сӳнтермелле,   е сӳрелесе,   е сӳтӗлет,   е сӳтмеллех,   е счетсене,   е сывалса,   е сыватма,   е сывӑ,   е сывлав,   е сывлакан,   е сывлама,   е сывлӑмпа,   е сывлӑх,   е сывлӑхлӑ,   е сывлӑш,   е сывмар,   е сывпуллашаҫҫӗ,   е сывпуллашать,   е сывпуллашма,   е сывпуллашнӑ,   е сылтӑм,   е сылтӑмалла,   е сылтӑмран,   е сыльнӑйсем,   е сысна,   е сыснана,   е сюртук,   е ҫав,   Е ҫавӑ,   е ҫавӑн,   е ҫавӑнта,   е ҫавӑнтах,   е ҫавӑтса,   е ҫавна,   е ҫавнашкал,   е ҫавнашкалах,   е ҫавнашкалли,   е ҫавнашкаллине,   е ҫавнашкалтарах,   е ҫавра,   е ҫаврӑнса,   е ҫавсенех,   е ҫак,   е ҫакӑ,   Е ҫакӑн,   е ҫакӑнса,   е ҫакӑнта,   е ҫакӑнтах,   е ҫакӑнти,   е ҫакӑншӑн,   е ҫакӑсем,   е ҫакна,   е ҫакнашкал,   е ҫакса,   е ҫаксем,   Е ҫаксене,   е ҫамки,   е ҫамрӑк,   е ҫамрӑкла,   е ҫамрӑклӑхӑн,   е ҫамрӑкрах,   е ҫамрӑксен,   е ҫамрӑксенчен,   е ҫанӑ,   е ҫанӑран,   е ҫанӑсӑр,   е ҫаннине,   е ҫаннинчен,   е ҫапас,   е ҫапӑ,   е ҫапӑсемпе,   е ҫапӑҫакан,   е ҫапӑҫаканӗ,   е ҫапӑҫӑва,   е ҫапӑҫӑвӑн,   е ҫапӑҫма,   е ҫапӑҫса,   е ҫапӑҫу,   е ҫапӑҫура,   е ҫапла,   е ҫаплах,   е ҫаплипех,   е ҫапса,   е ҫар,   е ҫара,   е ҫарамассине,   е ҫаратма,   е ҫаратнӑ,   е ҫаратни,   е ҫаратса,   е ҫарпуҫпе,   е ҫарта,   е ҫартах,   е ҫатан,   е ҫатма,   е ҫатрашкаллӑ,   е ҫӑвар,   е ҫӑварни,   е ҫӑварта,   е ҫӑка,   е ҫӑкӑр,   е ҫӑкӑрпа,   е ҫӑкӑрсӑр,   е ҫӑл,   е ҫӑлӑнӑҫ,   е ҫӑлӑнса,   е ҫӑлкуҫӗ,   е ҫӑлмалӑх,   е ҫӑлтӑр,   е ҫӑлтӑрлӑ,   е ҫӑм,   е ҫӑмарта,   е ҫӑмартасем,   е ҫӑматӑ,   е ҫӑмӑл,   е ҫӑмӑллӑн,   е ҫӑмран,   Е ҫӑнӑх,   е ҫӑра,   е ҫӑралать,   е ҫӑраҫҫи,   е ҫӑрттан,   е ҫӑткӑн,   е ҫӑхан,   е Ҫемене,   е ҫемҫе,   е ҫемҫен,   е ҫемье,   е ҫемьере,   е ҫемьерен,   е ҫемьери,   е ҫепӗҫ,   е ҫепӗҫрех,   е ҫерем,   е ҫерҫи,   е ҫеҫен,   е ҫеҫенхир,   е ҫеҫенхирте,   Е ҫеҫенхиртен,   е ҫеҫенхирти,   е ҫеҫке,   е ҫӗвӗҫ,   Е ҫӗвӗҫӗ,   е ҫӗкленет,   е ҫӗкленӗ,   е ҫӗлен,   е ҫӗленсем,   е ҫӗлӗк,   е ҫӗлӗке,   е ҫӗлӗкне,   е ҫӗлӗкпе,   е ҫӗмел,   е ҫӗмӗрӗр,   е ҫӗмӗрнӗ,   е ҫӗмӗрни,   е ҫӗмӗрт,   е ҫӗмрӗк,   е Ҫӗне,   е ҫӗнетме,   е ҫӗнетмелле,   е ҫӗнӗ,   е ҫӗнӗрен,   е ҫӗнӗрех,   е ҫӗнтерме,   е Ҫӗпӗре,   е Ҫӗпӗрти,   е ҫӗр,   е ҫӗрелле,   е ҫӗрӗк,   е ҫӗрӗпех,   е ҫӗрле,   е ҫӗрлехи,   е ҫӗрме,   е ҫӗрпе,   е ҫӗрсе,   е ҫӗрте,   е ҫӗртме,   Е ҫӗрулми,   е ҫӗҫӗпе,   е ҫӗтӗк,   е ҫӗтӗлнӗ,   е ҫивӗтлемелле,   е ҫивӗтсӗр,   е ҫивчӗ,   е ҫие,   Е ҫиес,   е ҫиеҫҫӗ,   е ҫийӗнчех,   е ҫил,   е ҫиле,   е ҫиленнӗ,   е ҫиленсе,   е ҫилӗ,   е ҫилӗпе,   е ҫилленеҫҫӗ,   е ҫилленетӗп,   е ҫилленмеҫҫӗ,   е ҫилпе,   е ҫимесӗр,   е ҫинҫе,   е ҫинҫелет,   е ҫирӗм,   е ҫирӗмӗшне,   е ҫителӗклӗ,   е ҫителӗксӗр,   е ҫитӗнӳ,   е ҫитменнине,   е ҫитмӗл,   е ҫитсе,   е ҫичӗ,   е ҫиччӗмӗш,   е ҫу,   е ҫуйӑм,   е ҫук,   е ҫука,   е ҫукки,   е ҫуккине,   е ҫул,   е ҫула,   Е ҫулӑм,   е ҫулӑмран,   е ҫуллахи,   е ҫуллӑ,   е ҫулсем,   е ҫулсемпе,   е ҫулҫӑ,   е ҫулҫӑна,   е ҫулталӑк,   е ҫулталӑка,   е ҫум,   е ҫума,   е ҫумӑр,   е ҫумӑра,   е ҫумӑрӗ,   е Ҫумккана,   е Ҫумккине,   е ҫумкурӑкне,   Е ҫуна,   е ҫунатне,   е ҫунашкапа,   е ҫунма,   е ҫуннӑ,   е ҫунса,   е ҫунтаракан,   Е ҫунтарса,   е ҫунтарсах,   е ҫупӑрласа,   е ҫур,   е ҫуралассах,   е ҫуралнӑ,   е ҫуралнӑранпах,   е ҫуран,   е ҫурасран,   е ҫурӑлса,   е ҫурӑмӗ,   е ҫурӑмне,   е ҫурӑмран,   е ҫуркунне,   е ҫурма,   Е ҫурмалла,   е ҫурран,   е ҫурри,   е ҫурҫӗр,   е Ҫурҫӗре,   е ҫурҫӗререх,   е ҫурҫӗртен,   е Ҫурҫӗрти,   е ҫурт,   е ҫурта,   е ҫуртасем,   е ҫуртлӑ,   е ҫуртне,   е ҫуртран,   е ҫуршар,   е ҫуса,   е ҫусан,   е ҫут,   е ҫута,   е ҫуталса,   Е ҫутарма,   е ҫутӑ,   е ҫутӑрах,   е ҫутӑсӑр,   е ҫутлӑх,   е ҫутҫанталӑкра,   е ҫутталла,   е ҫуттӑн,   е ҫухава,   е ҫухави,   е ҫухаласран,   е ҫухалса,   е ҫухрӑмра,   Е Ҫӳл,   Е ҫӳлевӗҫ,   е ҫӳлелле,   е ҫӳлерех,   е ҫӳлӗ,   е ҫӳллӗ,   е ҫӳлтен,   е ҫӳлти,   е ҫӳлтине,   е Ҫӳлту,   е ҫӳҫ,   е ҫӳҫе,   е ҫӳҫрен,   е ҫӳҫӳ,   е ҫӳхе,   е ҫывӑрасси,   е ҫывӑрма,   е ҫывӑрмасӑрах,   е ҫывӑрса,   е ҫывӑх,   Е ҫывӑха,   е ҫывӑхра,   е ҫывӑхри,   е ҫывранҫи,   е ҫывхарать,   е ҫывхарса,   е ҫын,   е ҫынах,   е ҫынна,   е ҫыннӑн,   е ҫыннӑнне,   Е ҫынни,   е ҫыннинчен,   е ҫынпа,   е ҫынран,   Е ҫынсем,   е ҫынсен,   е ҫынсене,   е ҫынсенчен,   е ҫынтан,   е ҫыр,   е ҫыран,   е ҫырана,   е ҫыраналла,   е ҫырӑнмасӑр,   е ҫырла,   е ҫырлапа,   е ҫырма,   е ҫырмалла,   е ҫырмана,   е ҫырнӑ,   е ҫырса,   е ҫыру,   е ҫыхма,   е ҫыхнӑ,   е ҫыххипех,   е Т,   е табак,   е Табашников,   е тав,   е тавара,   е тавӑрнӑ,   е тавлашма,   е тавра,   е тавралӑх,   е таврара,   е тавраран,   е таврӑнайман,   е таврӑннӑ,   е тайса,   Е така,   е такам,   е такама,   е такамран,   е такан,   е таканран,   е таканчен,   Е такса,   е такси,   е талантсене,   е Талькав,   е тан,   е танк,   е танксем,   е тантӑш,   е тантӑшӗсемпе,   е танцовщица,   е тапӑ,   е таптаса,   е тапхӑра,   Е тар,   е тара,   е тарантас,   е тарӑн,   е тарӑхмалла,   е тарӑхнине,   е тарма,   е тарса,   е таса,   Е тасалӑх,   е тасамарри,   е тасамаррине,   е таҫта,   е таҫтан,   е таҫти,   е тата,   е татах,   е татӑк,   е татӑлмасӑр,   е татӑлнӑ,   е татӑлса,   е таткаланса,   е татса,   е тахӑшӗн,   е тахҫан,   е тахҫанах,   е тахҫантанпах,   е тачанка,   е тачанкӑсемпе,   е тачка,   е ташӑсем,   е ташлама,   е тӑвайккине,   е тӑвайми,   е тӑвалла,   е тӑван,   е тӑванӑр,   е тӑванӗнчен,   е тӑванӗсем,   е тӑванӗсене,   е тӑванӗсенчен,   е тӑванла,   е тӑвансем,   е тӑвар,   е тӑварах,   Е тӑварланӑ,   е тӑварлӑ,   е тӑварпа,   е тӑват,   е тӑватӑ,   е тӑватта,   е тӑваттӑмӗш,   е тӑваттӑшне,   е тӑватшар,   е тӑвӑл,   е тӑвӑр,   е тӑкса,   е тӑм,   е тӑмана,   Е тӑманине,   е тӑмлӑ,   е тӑмпуҫ,   е тӑмран,   е тӑн,   е тӑна,   е тӑнӑ,   е тӑнлавран,   е тӑнран,   е тӑп,   е тӑпӑлтарса,   е тӑпра,   е тӑпрапа,   е тӑрантарма,   е тӑрӑ,   е тӑрӑхла,   е тӑрӑхлани,   е тӑрӑхласа,   е тӑрӑшаканран,   е тӑрӑшмаллисем,   е тӑрӑшнине,   е тӑруках,   е тӑсӑлкаласа,   е тӑсӑлса,   е тӑтӑш,   е тӑтӑшах,   е тӑхӑнса,   е тӑхӑр,   е тӑхтамалла,   е тӑххӑр,   е тӑххӑралла,   е тӑшман,   е тӑшмана,   е тӑшманӑн,   е тӑшманлӑха,   е тӑшмансем,   е театра,   е театрта,   Е текех,   Е телее,   е телейлӗ,   е телейсӗр,   е телейсӗрлӗхне,   е телейӳ,   е телепрограмма,   е телефон,   е телефонпа,   е тем,   е темӗн,   е темӗнле,   е темиҫе,   е темле,   е темрен,   е темскер,   е тен,   е тенкел,   е тенкӗ,   е теодолитпа,   е тепӗр,   е тепӗри,   е тепӗрне,   е Теплиц,   е теплицӑна,   е тепре,   е тепри,   е теприн,   е теприне,   е тепринпе,   е тепринче,   е тепринчен,   е теприсем,   е теприсене,   е территорийӗн,   е территорийӗсен,   е тертленет,   е тертсене,   е теҫетник,   е тете,   е тетӗшӗ,   е тетрадь,   е техникум,   е техникума,   е тӗве,   е тӗкӗлтура,   е тӗкӗр,   е тӗксӗм,   е тӗксӗмленнӗ,   е тӗл,   е тӗлӗк,   е тӗлӗкре,   Е тӗлӗксем,   е тӗлӗнмелле,   е тӗлӗннӗ,   е тӗлӗнсе,   е тӗлӗнтерессипе,   е тӗлӗнтерет,   е тӗлӗнтермелли,   е тӗлӗнтермӗш,   е тӗлӗрен,   е тӗлӗрессине,   е тӗлӗрсе,   е тӗлсӗр,   е тӗм,   е тӗмӗсем,   е тӗнче,   е тӗнчен,   е тӗнчере,   е тӗп,   е тӗпелте,   Е тӗпӗр,   е тӗпренме,   е тӗпренчӗк,   е тӗпри,   е тӗпсакайне,   е тӗпсӗр,   Е тӗпчев,   е тӗрӗ,   е тӗрӗс,   е тӗрӗсех,   Е тӗрӗслеме,   е тӗрӗсмарлӑха,   е тӗрӗсмарлӑхне,   е тӗрӗсрех,   е тӗрлӗ,   е тӗрлӗрен,   е тӗрмене,   е тӗрмере,   е тӗслӗх,   е тӗссӗрленсе,   е тӗтӗм,   е тӗтре,   е тӗтререн,   е тӗттӗм,   е тӗттӗмре,   е тӗттӗмрех,   е тивӗҫлӗ,   е тигр,   е тигрсем,   е тиек,   е тиесе,   е тилҫе,   е тимӗр,   е тимӗрҫ,   е тимӗрҫӗ,   е тимӗртен,   е тимлӗ,   е тимлӗх,   е Тимофеич,   е тимре,   е тин,   е тинӗс,   е тинӗсе,   е тинӗсре,   е тинӗсри,   е тип,   е типӗ,   е типӗлле,   е типӗтнӗ,   е типтерлӗ,   е типшӗмрех,   е тир,   е тиража,   е тирексем,   е тирӗк,   е тирӗке,   е Тироле,   е тирпейлеҫҫӗ,   е тирпейсӗр,   е тиртен,   е тискер,   е тислӗк,   е Титокӑн,   е Тихика,   е тишкерӳллӗ,   е тонна,   е торий,   е тормозсем,   е торт,   е трагедире,   е трактирта,   е трактор,   е трактористсен,   е тракторсемпе,   е трамвай,   е транспорта,   е тревога,   е трехтонка,   е трибунӑна,   е троллейбус,   е трюфельпе,   е ту,   е туалета,   е туалетра,   е Тубянок,   е туй,   е туйӑмсене,   е туйине,   е тул,   е тулӑ,   е тулӑхлӑ,   е тулла,   е тулта,   Е тума,   е тумбочка,   е тумтир,   е тумтире,   е тумтирне,   е тумхах,   е тумхахлӑ,   е тунисем,   е тункатине,   е тунсӑх,   е тунсӑхлать,   е тунсӑхпа,   е тупа,   е тупӑ,   е тупӑка,   е тупӑкра,   е тупӑксенчен,   Е тупӑкҫӑ,   е тупӑпа,   е тупӑран,   е тупӑсем,   е тупӑш,   е туптана,   е тураса,   е турат,   е туратланса,   е Турӑ,   е турӑсене,   е турӑх,   е турилкке,   е турилккене,   е турилккепе,   е турилккери,   е турпалли,   Е Турра,   е туртасем,   е туртма,   е турттарса,   е тус,   е туса,   е тусанлӑ,   Е тусанран,   е тусӑр,   е тусем,   е туслӑрах,   е тусна,   е тута,   е тутарла,   е тутӑрӗ,   е тутӑрсем,   е тути,   е тутине,   е тутипе,   е тутисем,   е тутисемпе,   е тутлӑ,   е туфли,   е тухакан,   е тухасси,   е тухӑҫсӑр,   е тухмалла,   е тухнӑ,   е тухса,   е тухтӑр,   е туянакан,   е туянма,   е туяннӑ,   е туянса,   е туяпа,   е тӳлеме,   е тӳме,   е тӳмесем,   е тӳмисене,   е тӳнсе,   е тӳнтер,   е тӳпере,   е тӳпери,   е тӳпкеччӗр,   е тӳрем,   е тӳрех,   е тӳрӗ,   е тӳрӗлӗх,   е тӳрккесӗнрех,   е тӳррипе,   е тӳртӗнреххӗн,   е тӳсе,   Е тӳсеймест,   е тыла,   е тылне,   е тылра,   е тымарне,   е тырӑ,   е тырӑлла,   е тырӑсем,   е тыркас,   е тырпул,   е тырпула,   е тырпулпа,   е тырра,   е тыррине,   е тытӑнса,   е тыткӑна,   е тыткӑнтан,   е тытрӗҫ,   е тытса,   е тюленӗн,   е тюльпан,   е Тяньцзинри,   е уборнӑй,   е Уваровка,   е уголовлӑ,   е уездри,   е узбек,   Е уйӑп,   е уйӑх,   е уйӑха,   е уйӑхӑн,   е уйӑхпа,   е уйӑхра,   е уйра,   е уйрӑлассине,   е уйрӑлмалла,   е уйрӑлса,   е уйрӑм,   е уйрӑмах,   е уйрӑмшар,   е уйрӑмшарӑн,   е укӑлчана,   е Украинӑн,   е укрепленисем,   е уксахланҫи,   е уксаххӑн,   е уксаххине,   е укҫа,   е укҫалла,   е укҫан,   е укҫапа,   е укҫасӑр,   е укҫине,   е ула,   е улатӑпа,   е улӑм,   е улӑмӗпе,   е улӑмпа,   е улӑп,   е улӑхсене,   е улӑштарас,   е улӑштарасси,   е улӑштарма,   Е улӑштармах,   е улӑштарнӑ,   е улма,   е улпут,   е улпута,   е улпутран,   е улпутсенчен,   Е ултав,   е ултавлӑн,   е улталама,   е улталанӑ,   е улталанма,   е улталаса,   е улталать,   е ултӑ,   е ултӑкӗтеслӗх,   е улттӑ,   е улттӑмӗш,   е ултшарӑн,   е улшӑнмарӗҫ,   е улшӑну,   е умне,   е умран,   е умри,   е умстатья,   Е умывальник,   е ун,   е унӑн,   е унӑнне,   е университетран,   е ункӑ,   е унпа,   е унран,   е унсӑр,   е унсӑрах,   е унта,   е унтан,   е унтах,   е унти,   е унччен,   е унчченхи,   е унчченхисене,   е уншӑн,   е упа,   е упан,   е упӑшка,   е упӑшки,   е упӑшкин,   е упӑшкинчен,   е упӑшкисене,   е упӑшкусем,   Е управа,   е управляющи,   е управляющисенчен,   е ура,   е урай,   е урайӗ,   е урайӗнче,   е урайӗпе,   е урайне,   е урайсем,   е урам,   е урампа,   е урамра,   е урамри,   е урамсенче,   е урана,   е урапа,   е урапапа,   е урасем,   е урасемпе,   е ураҫӑ,   е ураҫҫи,   е ураҫҫине,   е урӑх,   е урӑхла,   е урӑхларах,   е урӑххи,   е урӑххине,   е ури,   е урипе,   е урисем,   е урисене,   е урисенчен,   е урлӑ,   е урок,   е уроксем,   е урпа,   е урса,   е уру,   е уруна,   е Урюпинскине,   е уряднике,   е усал,   е усалпа,   е усалсем,   е усӑ,   е усӑллӑ,   е усӑсӑр,   е услам,   е усламҫӑ,   Е усламҫӑсем,   е усрава,   е уссине,   е уҫӑ,   е уҫӑлнӑ,   е уҫӑлса,   е уҫӑмлӑн,   е уҫӑмсӑр,   е уҫланкӑра,   е уҫнӑ,   е уҫса,   е уҫҫӑнах,   е ут,   е утӑ,   е утӑлӑхра,   е утӑсӑр,   е утиялсемпе,   Е утлӑ,   е утма,   е утпа,   е утрав,   е утрава,   Е уттарса,   е уттипе,   е утюг,   е ухӑпа,   е ухмах,   е ухмаха,   е ухмахла,   е ухмахланать,   е ухмахсемпе,   е ухмаххипе,   е участока,   е участокри,   е ученӑй,   е училищӑна,   е училищӗрен,   е учителӗн,   е Учитель,   е учительсем,   е учительсемпе,   е учительте,   е учреждени,   е учрежденинче,   е ушкӑнна,   е ушкӑнпа,   е ушкӑнра,   е ушкӑншарӑн,   е уявра,   е уявсенче,   е уяр,   Е ӳкерес,   е ӳкереҫҫӗ,   е ӳкерӗнме,   е ӳкерме,   е ӳкернӗ,   е ӳкерӳ,   е ӳкӗнме,   е ӳкӗнӳ,   Е ӳлӗм,   е ӳпӗнтернӗ,   е ӳпкелесе,   е ӳпне,   е ӳсӗр,   е ӳсӗрне,   е ӳсӗрсене,   е ӳсӗртекен,   е ӳт,   е ӳтне,   е ӳтрен,   е ӳчӗ,   е ӳчӗн,   е фабрика,   е фабрикӑн,   е фазан,   е фанатиксем,   е фанерпа,   е фарфор,   е фашист,   е ФГОС,   е Федераци,   е Федерацин,   е Федор,   Е Федя,   е фельдшер,   е фермӑра,   е фермӑсене,   е фермер,   е фетртан,   е физикӑпа,   е физкультурниксен,   е Филологически,   е философи,   е философиллӗ,   е философирен,   е Фицхалауровпа,   е флейтӑсем,   е Флоренцине,   е фляга,   е фойере,   е фокусникӑн,   е Фомин,   е фон,   е Фона,   е фонтан,   е форма,   е фортепиано,   е форточка,   е фрагмента,   е фрак,   е Франкфурта,   е Францире,   е француз,   е французсем,   е французсемпе,   е французсен,   е Фридрихран,   е фронт,   е хавас,   е хавасланать,   е хавасланнине,   е хаваслӑ,   е хаваслӑн,   е хаваслӑнах,   е хаваслӑх,   е хавхаланнипе,   е хавхаланса,   е хай,   е хайласа,   е хайсен,   е хаклӑ,   е хаклӑрахпа,   е халӑх,   е халӑха,   е халӑхпа,   е халӑхсем,   Е халех,   Е халӗ,   е халиччен,   е халь,   е хальлӗхе,   Е хальхи,   е хальччен,   е хам,   е хама,   е хамах,   е Хамӑн,   е хамӑр,   е хамӑра,   е хамӑрӑн,   Е хамӑрӑннисем,   е хапха,   е хапхӑра,   е характер,   е характерӗнче,   е харӑсах,   е харсӑрлӑхпе,   е харшине,   е хаса,   е хастарланса,   е хаҫат,   е хаҫатра,   е хаҫатран,   е хаҫатри,   е хаҫатсем,   е хатӗр,   е хатӗрленсе,   е хашлатсах,   е хашпӗр,   е хаяр,   е хаярлӑх,   е хаярлӑхӗнчен,   е хӑв,   е хӑвала,   е хӑваланинчен,   е хӑваласа,   е хӑваран,   е хӑватлӑ,   е хӑватсӑр,   е хӑвах,   е хӑвӑн,   Е хӑвӑнни,   е хӑвӑр,   е хӑвӑра,   е хӑвӑрах,   е хӑвӑрӑн,   е хӑвӑрт,   е хӑвӑртрах,   е хӑвӑрттӑн,   е хӑвна,   е хӑех,   е хӑй,   е хӑйӑр,   е хӑйӑрлӑ,   е хӑйӗн,   е хӑйӗнчен,   е хӑйма,   е хӑймаллӑ,   е хӑйне,   е хӑйпе,   е хӑйсем,   е хӑйсемех,   е хӑйсемпе,   е хӑйсен,   е хӑла,   е хӑлха,   е хӑлхана,   е хӑлхасӑр,   е хӑлхине,   е хӑлхинчен,   е хӑлхисене,   е хӑма,   е хӑмасен,   е хӑмӑр,   е хӑмӑрланнӑ,   е хӑмӑш,   е хӑмӑшӗ,   е хӑмла,   е хӑна,   е хӑнана,   е хӑнара,   е хӑнаран,   е хӑнари,   е хӑнасене,   е хӑнӑхнӑ,   Е хӑнисем,   е хӑпартать,   е хӑпартма,   е хӑпарту,   е хӑравҫӑ,   е хӑравҫӑсем,   е хӑрамалла,   е хӑранине,   е хӑранипе,   е хӑраса,   е хӑрататчӗ,   е хӑрах,   е хӑрӑлтатать,   е хӑрушӑ,   е хӑрушла,   е хӑрушлӑх,   е хӑҫан,   е хӑтарма,   е хӑтармалла,   е хӑтӑрланса,   е хӑтипе,   е хӑш,   Е хӑшӗ,   Е хӑшне,   е хӑюллӑн,   е хӑюпа,   е хӑяккӑн,   е хӑяр,   е хваттер,   е хваттере,   е хваттерӗн,   е хваттерне,   Е Хворостянкин,   е хедер,   е херӗх,   е хӗвел,   Е хӗвеланӑҫ,   е хӗвеланӑҫнелле,   е хӗвеле,   е хӗвелпе,   е хӗвелҫаврӑнӑш,   е хӗвелҫаврӑнӑшне,   е хӗвелтухӑҫ,   е хӗвелтухӑҫнелле,   е хӗл,   е хӗле,   е хӗлле,   е хӗллехи,   е хӗне,   е хӗнемелле,   е хӗненӗ,   е хӗр,   е хӗрарӑм,   е хӗрарӑма,   е хӗрарӑмӑн,   е хӗрарӑмпа,   Е хӗрарӑмсем,   е хӗрарӑмсемпе,   е хӗрарӑмсене,   е хӗрача,   е хӗрачана,   е хӗрачасем,   Е хӗрачине,   е хӗрачишӗн,   е хӗрелмерӗ,   е хӗрелсе,   е хӗрес,   е хӗресленсе,   е хӗретсе,   е хӗрӗ,   е хӗрӗм,   е хӗрӗме,   е хӗрӗн,   е хӗрӗнчен,   е хӗрӗх,   Е хӗрле,   е хӗрлӗ,   е хӗрлӗармеец,   е хӗрлӗармеецсене,   е хӗрлӗрех,   е хӗрли,   е хӗрлисем,   е хӗрлисемпе,   е хӗрне,   е хӗрпе,   Е хӗрсе,   е хӗрсем,   е хӗрсемпе,   е хӗрсенчен,   е хӗрӳ,   е хӗрӳллӗ,   е хӗрӳллӗн,   е хӗрхенме,   е хӗрхенсе,   е хӗсӗкленет,   е хӗсӗрлесен,   е хӗсӗрлесси,   Е хӗссе,   е хӗҫ,   е хӗҫӗсене,   е хӗҫне,   е хӗҫпӑшал,   е хӗҫпе,   е хӗҫрен,   е хими,   е химик,   е хир,   е хире,   е хирӗҫ,   е хирӗҫлемелле,   е хирӗҫлесе,   е хирӗҫме,   е хирӗҫри,   е хирӗҫсех,   Е хирӗҫҫи,   е хирӗҫтерӗҫ,   е хирте,   е хирти,   е хисеп,   е хисеплеменнине,   е хисеплеместӗн,   е хисеплесе,   е хисеплетӗр,   е хисеплӗ,   е хитре,   е Хлопушӑна,   е хоботне,   е холодильникре,   е Хомяков,   е хресчен,   е хресченсем,   е хресченсемпе,   е хресченсене,   е Христос,   е Хром,   Е ху,   е художество,   е хуйхӑ,   е хуйхӑллӑ,   е хуйхӑрнӑ,   е хуйхӑртать,   е хула,   е хулана,   е хулари,   е хулӑмрах,   е хулӑн,   е хулӑнӑн,   е хулинче,   е хуллен,   е хулпуҫҫине,   е хулпуҫҫисем,   е хум,   е хумалла,   е хунӑ,   е хупаха,   е хупахран,   е хупахсенче,   е хупӑлчисемпе,   Е хупӑрлама,   е хупӑрланса,   е хупӑрлаҫҫӗ,   е хуплашкан,   е хуппине,   е хур,   е хура,   е хуравлама,   е хурал,   е хуралса,   е хуралҫӑ,   е хуралҫӑсӑр,   е хуралтӑ,   е хуралтӑсене,   е хуран,   е хурантан,   е хуратул,   е хурах,   е Хурӑнлӑхри,   е хури,   е хурланмалла,   е хурланнӑ,   е хурланса,   е хурласа,   е хурлать,   е хурлӑха,   е хурлӑхан,   е хурлӑхлӑ,   е хурсем,   е хурҫӑ,   е хурт,   Е хурчӑка,   е Хусан,   е Хусана,   Е Хусанта,   е хусканмасӑрах,   е хускануран,   е хуҫа,   е хуҫалӑх,   е хуҫалӑха,   е хуҫалӑхӗ,   е хуҫалӑхра,   е хуҫалӑхри,   е хуҫӑлаҫҫӗ,   е хуҫӑлса,   е хуҫи,   е хуҫин,   е хут,   е хута,   е хутаҫпа,   е хутаҫсемпе,   е хутӑштарса,   е хутламлӑ,   Е хутне,   е хутор,   е хуторта,   е хутортан,   е хуторти,   е хутран,   е хутшӑнас,   е хуть,   е хушаматне,   е хушаматпа,   е хушамачӗ,   е хушӑм,   Е хушӑран,   е хушӑсенче,   е хушма,   е хушнӑ,   е хушса,   е хӳме,   е хӳре,   е хӳри,   е хӳрине,   е хӳтӗлемелли,   е хӳтӗленме,   е хӳтӗре,   е хӳхӗм,   е хывса,   е хыпарсӑр,   е хыпчӑкпа,   е хыр,   е хырӑмне,   е хырӑмран,   е хырӑнма,   е хырнӑ,   е хыртарни,   е хыҫала,   е хыҫалалла,   е хыҫалтан,   е хыҫалти,   е хыҫӗнче,   е хыҫӗнчен,   е хыҫӗпе,   е хыҫне,   е хыҫсӑррипе,   е хыҫҫӑн,   е хытӑ,   е хытӑлла,   е хытӑрах,   е хыткукар,   е хытса,   е хыттӑн,   е хытти,   е хытхура,   е Хэнань,   е Цеайск,   е цементпа,   е цетера,   е Цзядинра,   е цикорий,   е цилиндр,   е цингапа,   е Цинциннатирен,   е чавсаран,   е чавсисене,   е чайная,   е чайнӑйра,   Е чакак,   е чакаксемпе,   е чакать,   е чакни,   е чалӑш,   е чалӑшнӑ,   е чана,   е чанасем,   Е чапа,   е чаплашка,   е чаплашкана,   е чаплӑ,   е чаплӑн,   е чарӑна,   е чарӑнкалама,   е чарӑнса,   е чартакра,   е чарусӑр,   е чарусӑрланасран,   е чаршав,   е часах,   е часовни,   е часрах,   е чаҫсенчен,   е чахоткӑпа,   е чашӑк,   е чашка,   е Чӑваш,   е чӑвашла,   е чӑвашсенчен,   е чӑкӑлташса,   е чӑкӑт,   е чӑлахлантаракан,   е чӑлаххине,   е чӑматан,   е чӑмлани,   е чӑмласа,   е чӑн,   Е чӑнах,   е чӑнахах,   е чӑнкӑ,   е чӑнласах,   е чӑннипех,   е чӑпар,   е чӑрӑш,   е чӑрмантарса,   е чӑрсӑр,   е чӑтаймасӑр,   е чӑтлӑха,   е чӑтмалла,   е чӑх,   е чӑхӑсем,   е чӑштӑртату,   е чее,   е чееленет,   е чей,   е чейникпе,   е чейпе,   е Чека,   е чемоданӗсене,   е черепица,   е черкке,   е черккине,   Е Черненко,   е Чернигов,   е чернилсем,   Е чернильницӑна,   е Чернышевскинне,   е чертежсен,   е Чехов,   е чечек,   Е чечеке,   е чечеклӗ,   е чечексем,   е чечексене,   е чечен,   е чеченецсене,   е чӗлӗм,   е чӗлӗме,   е чӗлпӗре,   е чӗлхе,   е чӗлхене,   е чӗлхепе,   е чӗлхине,   е чӗмре,   е чӗнекен,   е чӗнмесӗр,   е чӗнни,   е чӗнпе,   е чӗнсен,   е чӗпӗ,   е чӗр,   Е чӗре,   е чӗрем,   е чӗрене,   е чӗрере,   е чӗререн,   е чӗреспе,   е чӗрешӗн,   е чӗрӗ,   е чӗрӗлле,   е чӗрӗлсен,   е чӗри,   е чӗриклетекен,   е чӗринче,   е чӗркуҫленсе,   е чӗркуҫҫи,   е чӗрнисемпе,   е чӗрре,   е чӗрчун,   е Чжэцзян,   Е чи,   е чие,   е чиерен,   е чикансенченччӗ,   е чикарккӑ,   е чикӗ,   Е чикӗре,   е чикӗсем,   е чиксе,   е чиновниксен,   е чинта,   е чипер,   е чир,   е чире,   е чирӗм,   е чиркӳ,   е чиркӳре,   е чирленӗ,   е чирленипе,   е чирлерӗ,   е чирлесе,   Е чирлетӗн,   е чирлӗ,   е чирлине,   е чирпе,   е читальня,   е член,   е чомга,   е чугун,   е чукун,   е чул,   е чула,   е чуллӑ,   е чулран,   е чулсем,   е чулсемпе,   е чултан,   е Чулхулана,   е чун,   е чуна,   е чунӑм,   е чунӗпе,   е чунне,   е чунтан,   Е чуну,   е чуп,   е чупакан,   е чупмалла,   е чупса,   е чура,   е Чурилов,   е чурисем,   е чуста,   е чухӑн,   е чухӑна,   е чухӑнлӑх,   е чӳк,   е чӳлмек,   е чӳлмеке,   е чӳлмекпе,   е чӳрече,   е чӳречерен,   е чӳречесем,   е чылай,   е чыссӑра,   е чышкӑпа,   е чышкине,   е шаблонлӑ,   е шаккамасӑр,   е шаккаса,   е шакла,   е шала,   е шаланда,   е шалпар,   е шалчасем,   е шаль,   е шампански,   Е шанмасӑр,   Е шанчӑк,   е шанчӑка,   е шапа,   е шапасем,   е шарлаккӑн,   е шарлаклӑ,   е шарламан,   е шарламасӑр,   е шарламасть,   е шарфа,   е шатӑртатса,   е шатра,   е шахматла,   е шахтӑна,   е шахтӑсемпе,   е шахтер,   е шашкӑлла,   е шашкӑпа,   е шӑккалат,   е шӑл,   е шӑлавар,   е шӑлаварпа,   е шӑлӗпе,   е шӑлӗсемпе,   е шӑллӑм,   е шӑллӑма,   е шӑллӗ,   е шӑллӗн,   е шӑллӗпе,   е шӑллуна,   е шӑлнӗ,   е шӑлнӗшӗнех,   е шӑлпа,   е шӑмат,   е шӑматкун,   е шӑматкуна,   е шӑмӑ,   е шӑмӑлла,   е шӑмҫиен,   е шӑн,   е шӑна,   е шӑналӑкпа,   е шӑнасран,   е шӑнкӑравламалла,   е шӑнкӑравласа,   е шӑнса,   е шӑп,   е шӑпа,   е шӑпах,   е шӑппӑн,   е шӑранса,   е шӑратнӑ,   е шӑратса,   е шӑрпӑк,   е шӑртлӑ,   е шӑртне,   е шӑтаймасӑр,   е шӑтӑк,   е шӑтмасть,   е шӑтса,   е шӑхӑрса,   е шӑчӑ,   е шӑши,   е шӑшисемпе,   е шведпа,   е Шева,   е Шекспир,   е Шепердсон,   е шеппӗн,   Е Шерккей,   е шертӗсемпе,   е шестӗрнесем,   е шӗвек,   е шӗвеке,   е шӗвӗ,   е шӗвӗр,   е шӗврешке,   е шӗлепке,   е шинеле,   е шинель,   е шинельсем,   е шкапра,   е шкул,   е шкула,   е шкулта,   е шкултан,   е шкулти,   е шлепке,   е шомпол,   е шоссе,   е Шотлӑндири,   е шофер,   Е шофера,   е шпага,   е шпагат,   е шпагатпа,   е шпорӑсем,   е шрифт,   Е штаб,   е штаба,   е штабсем,   е штатгальтерӑн,   е Штольца,   е Штольцран,   е штрафпа,   е шуйттан,   Е шуйттансем,   е шульӑкла,   е Шупашкара,   е шупка,   е шур,   е шурӑ,   е Шуркӑна,   е шурлӑх,   е шурлӑха,   е шурлӑхсенче,   Е шуррисем,   е шуруповерт,   е шуруппа,   е шуҫӑм,   е шут,   е шутлакан,   е шутламацтӑн,   Е шутласа,   е шутне,   е Шутсӑр,   е шухӑ,   е шухӑш,   е шухӑша,   е шухӑшӑмӑрсемпе,   е шухӑшлама,   е шухӑшланӑ,   е шухӑшланине,   е шухӑшланинчен,   е шухӑшласа,   е шуххӑн,   е шушкӑ,   е шӳт,   е шӳтле,   е шӳтлесе,   е шӳтлешетӗн,   е шхунӑна,   е шыв,   е шыва,   е шывпа,   е шывра,   е шывсӑр,   е шыравра,   е шырланлӑ,   е ывӑл,   е ывӑлӗ,   е ывӑлӗн,   е ывӑлӗнчен,   е ывӑлӗшӗн,   е ывӑлу,   е ывӑлупа,   е ывӑннӑ,   Е ывӑнса,   е ыйтасшӑнччӗ,   е ыйткалакана,   е ыйткалакансене,   е ыйту,   е ыйтусем,   е ыйхӑ,   е ыйхӑлакан,   е ыйхӑпа,   е ыйхӑсӑр,   е ылтӑн,   е ылтӑна,   е ылттӑнран,   е ылхан,   е ыр,   е ыран,   е ырантан,   е ыранччен,   е ыратнине,   е ыраттарнӑ,   е ырашсӑр,   е ырӑ,   е ырӑлакан,   е ырӑлӑх,   е ырламанни,   е ырламаннине,   е ыррӑн,   е ыталанса,   е ытах,   е ытла,   е ытларах,   е ытлараха,   е ытларахӑшӗ,   е ытлашши,   е ытлашшине,   е ытти,   е ыттине,   е ыттисем,   е ыттисемпе,   е ыттисене,   е ыттисенчен,   е Эдем,   е экспедици,   е экспедиципе,   е эластик,   е элеватора,   е элек,   е электронлӑ,   е электропӑчкӑ,   е электростанцине,   е Элентей,   е Эмса,   е энӗс,   е Энскшӑн,   е Эол,   е эп,   е эпӗ,   е эпир,   е эрех,   е эрехе,   е эрехпе,   е эрешмен,   е эрне,   е эрнекун,   е эрнере,   е эрнерех,   е эс,   Е эсӗ,   Е эсӗр,   е эсир,   е эсремет,   е эстанцисенчен,   е эстрада,   е этем,   е этемӗнчи,   е этемлех,   е этемлӗхӗн,   е Эшек,   е юбилей,   е юбилейре,   е юбиляра,   е юбка,   е юбкӑпа,   е юланут,   е юланутпа,   е юланутсем,   е юланутҫӑран,   е юлатӑн,   е юлашки,   е юлма,   е юлмалла,   е юлмасть,   е юлташӗсем,   е юлташӗсемпе,   е юлташла,   е юлташне,   е юлташран,   е юлташсемпе,   е юлташу,   е юм,   е юман,   е юмантан,   е юмах,   е юмахӑн,   е юмахри,   е юмахҫӑ,   е юмӑҫ,   е юн,   е юнашар,   е юнашарах,   е юнкун,   Е юнлӑ,   Е юнне,   е юпах,   е юр,   е юратас,   е юратасшӑн,   е юратаҫҫӗ,   е юрататӑн,   е юратать,   е юратмалла,   е юратман,   е юратманни,   е юратмастӑн,   е юратса,   е юрату,   е юратупа,   е юратура,   е юратуран,   е юрӑ,   е юрӑпа,   е юрӑхсӑр,   е юрӑхсӑра,   е юри,   е юридици,   е юриех,   е юрлакана,   Е юрлама,   е юрланӑ,   е юрласа,   е юрлаҫҫӗ,   е юрлатчӗ,   е юртан,   е юрттаркаласа,   е юс,   е юсавсӑр,   е юсамалла,   е юсанӑ,   е юсаса,   е юстици,   е ют,   е ютран,   е ютсемпе,   е ютшӑнса,   е юхакан,   е юхан,   е юханшывӑн,   е юхха,   е явӑнать,   е ягуарсем,   е якӑр,   е ял,   е яла,   е яланах,   е яланлӑх,   е яланлӑха,   е яланлӑхах,   е яланхи,   е ялӗнче,   е ялкӑшса,   е ялсенче,   е ялта,   е ялти,   Е Ямал,   е янах,   е янахӗ,   е янӑравлӑ,   е янӑракан,   е япала,   е япалине,   е япӑх,   е Япони,   е Яркевич,   е ярмӑрк,   е ярмӑрккӑсенче,   Е Ярошенкӑна,   е ятарласа,   е ятарлӑ,   е ячӗ,   е ячӗпе,   е яшка

Меню

 

Статистика

...тĕплӗнрех