Чӑваш чӗлхин икчӗлхеллӗ ҫӳпҫи

Сӑмах форми: патша -> патшапа

Сӑмах тӗпӗ: патша

Пуплев пайӗ: 1

Пурӗ тӗл пулать: 91

Хыҫра усӑ курни

Агриппа патшапа,   амӑшӗ патшапа,   Апата патшапа,   Аса патшапа,   вара патшапа,   Вӑл патшапа,   вӑхӑтлӑха патшапа,   вӗсем патшапа,   Давид патшапа,   Даниил патшапа,   Езекия патшапа,   Иехония патшапа,   икӗ патшапа,   иудейсем патшапа,   картишне патшапа,   кӗмӗле патшапа,   килекен патшапа,   курсассӑн патшапа,   ларакан патшапа,   Маах патшапа,   манӑн патшапа,   Осия патшапа,   пилӗк патшапа,   пире патшапа,   пирки патшапа,   Птоломее патшапа,   пурте патшапа,   Сана патшапа,   сӑмах патшапа,   Соломон патшапа,   ҫав патшапа,   ҫинчен патшапа,   ҫитнипе патшапа,   Ҫуртӗнче патшапа,   та патшапа,   тата патшапа,   те патшапа,   унта патшапа,   унти патшапа,   хавассӑн патшапа,   хушшинче патшапа,   хыҫҫӑн патшапа,   чуру патшапа,   эпӗ патшапа,   эсӗ патшапа,   эсир патшапа

Умра усӑ курни

патшапа Аман,   патшапа аслӑ,   патшапа ӑна,   патшапа Вереника,   патшапа е,   Патшапа Израилӗн,   патшапа иккенне,   патшапа Иодая,   патшапа Исаия,   патшапа Иудея,   патшапа калаҫма,   патшапа калаҫнӑ,   патшапа калаҫса,   патшапа килӗшӳ,   патшапа курӑнӑҫнӑ,   патшапа мансӑр,   Патшапа мӗнпур,   Патшапа патша,   патшапа Персин,   патшапа пӗрле,   патшапа пӗрлех,   патшапа пӗтӗм,   патшапа пуҫлӑхсем,   патшапа пуҫлӑхсен,   патшапа пуҫлӑхсене,   патшапа сӑмахласа,   патшапа священника,   патшапа ҫак,   патшапа ҫапӑҫнӑ,   Патшапа татнӑ,   патшапа тӗл,   патшапа тӳресӗр,   патшапа ун,   патшапа унӑн,   патшапа халӑх,   патшапа хутшӑнса,   патшапа ырӑ,   патшапа юнашар

Меню

 

Статистика

...тĕпленрех